Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac yumurtan gelişti kuzumKlomen hap kullandım
Vallahi bu konuyu hic bilmiyorum ben direk ölü doğum yaptım inşallah tez vakitte düşer canım ha doktorun un numarası var mı yaz istersenKızlaaaar yarın kontrole gidecektim ya, bugün istediği testleri yaptırdım. Hcg düşmemiş yaa acaba ikinci dozu mu yapar yoksa ameliyat mı der? Çok korkuyorum...
Edicem tabiki hergun hemde tabiki bende hamileysemYaaa çok güzel tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin İnşaAllah bizlerede dua etmeyi unutma
Yaa çok teşekkür ederim acaba iğne etkisi midir test yanlismidir bilmiyorum yarın kan vercemAyyy harika gözün aydın tatlım.
İki tane 20 mm yumurtam olduKac yumurtan gelişti kuzum
Masallah canim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua et ❤İki tane 20 mm yumurtam oldu
Tabiki edicem ama ben hamile olduğuma inanmıyorum yarın kanda kesinleşir insAllah da gönül rahatlığıyla herkese dua ederimMasallah canim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua et ❤
Allah Allah neden düşmedi acaba ya belki bi doz daha verir kuzu hiç bilmiyorum ben bu mevzularıKızlaaaar yarın kontrole gidecektim ya, bugün istediği testleri yaptırdım. Hcg düşmemiş yaa acaba ikinci dozu mu yapar yoksa ameliyat mı der? Çok korkuyorum...
Yarın zaten kontrolüm var diye yazmadım çünkü ultrasonda da bakmak isteyecek. Bilemedim yaa yazsam mı ki? Diğer grupta kızlar hazırlıklı git yatış verebilir demişler ama bilemedimVallahi bu konuyu hic bilmiyorum ben direk ölü doğum yaptım inşallah tez vakitte düşer canım ha doktorun un numarası var mı yaz istersen
Yaa eritirken ağrın olacak çok korkma demişti benim de ağrım olmayınca dedim eşime bunun etkisi olmadı heralde diye. Hakkaten de olmamış. Bazılarına ikinci doz yapılıyor, bazılarına da ameliyat deniyor hemen ama neye göre? Ben de bilmiyorum ki.. Ameliyat olmasın yaa bizim onu karşılayacak durumumuz da yok şu andaAllah Allah neden düşmedi acaba ya belki bi doz daha verir kuzu hiç bilmiyorum ben bu mevzuları
Yok canım iğne etkisi kalmamıştır rahat ol. Ben 11.günde test yapmıştım iğne etkisiyle falan çizgi yoktu.Yaa çok teşekkür ederim acaba iğne etkisi midir test yanlismidir bilmiyorum yarın kan vercem
Allah korusun yatis verirse eve gidip tekrar gelmen kolaysa yazma ama gitmişken dönmek zor olursa yaz canım insallah gerek kalmaz yaYarın zaten kontrolüm var diye yazmadım çünkü ultrasonda da bakmak isteyecek. Bilemedim yaa yazsam mı ki? Diğer grupta kızlar hazırlıklı git yatış verebilir demişler ama bilemedim
Yaa eritirken ağrın olacak çok korkma demişti benim de ağrım olmayınca dedim eşime bunun etkisi olmadı heralde diye. Hakkaten de olmamış. Bazılarına ikinci doz yapılıyor, bazılarına da ameliyat deniyor hemen ama neye göre? Ben de bilmiyorum ki.. Ameliyat olmasın yaa bizim onu karşılayacak durumumuz da yok şu anda
Yapmaz mı? Ben hep yapıyorum.hamileler ütü mü yaparmış hiç
Eşim nöbetçiyken ben de aynı duyguları hissediyorumNerdeyse bir haftadır esim evde yok is için gitti bir haftadır hiç yemek yapmadım alayına yatıyorum alıştım bu rahatlığa
İnşallah kuzum ya belki bi doz daha denerYaa eritirken ağrın olacak çok korkma demişti benim de ağrım olmayınca dedim eşime bunun etkisi olmadı heralde diye. Hakkaten de olmamış. Bazılarına ikinci doz yapılıyor, bazılarına da ameliyat deniyor hemen ama neye göre? Ben de bilmiyorum ki.. Ameliyat olmasın yaa bizim
Yapmamalı neden yapıyorsun hamilesin sen kendine gelYapmaz mı? Ben hep yapıyorum.
Şu kız hamileliğin tadını çıkarmayı öğrenemedi gitti Miss BrideYapmamalı neden yapıyorsun hamilesin sen kendine gel
Oooo ooo nerden esti Duygu hanım?kızlar nickimi değiştirmek istiyorum önerilere açığım D:
Senin için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun. Sorabildin mi doktora?Kızlaaaar yarın kontrole gidecektim ya, bugün istediği testleri yaptırdım. Hcg düşmemiş yaa acaba ikinci dozu mu yapar yoksa ameliyat mı der? Çok korkuyorum...
Yarım saat ütü yaptım, yaptım, yaptım ve herşeyi kaldırıp toparlayıp koltuğa oturdum. Eşim uzun uzun baktı ve dedi ki, '' Neden kendini yordun? ''Yapmamalı neden yapıyorsun hamilesin sen kendine gel
ben de isterim instamom olayım ama şartlar müsait değil.Şu kız hamileliğin tadını çıkarmayı öğrenemedi gitti