Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlaaaar yarın kontrole gidecektim ya, bugün istediği testleri yaptırdım. Hcg düşmemiş yaa 😔 acaba ikinci dozu mu yapar yoksa ameliyat mı der? Çok korkuyorum...
Vallahi bu konuyu hic bilmiyorum ben direk ölü doğum yaptım inşallah tez vakitte düşer canım ha doktorun un numarası var mı yaz istersen

Kızlaaaar yarın kontrole gidecektim ya, bugün istediği testleri yaptırdım. Hcg düşmemiş yaa 😔 acaba ikinci dozu mu yapar yoksa ameliyat mı der? Çok korkuyorum...
Allah Allah neden düşmedi acaba ya belki bi doz daha verir kuzu hiç bilmiyorum ben bu mevzuları

Vallahi bu konuyu hic bilmiyorum ben direk ölü doğum yaptım inşallah tez vakitte düşer canım ha doktorun un numarası var mı yaz istersen
Yarın zaten kontrolüm var diye yazmadım çünkü ultrasonda da bakmak isteyecek. Bilemedim yaa yazsam mı ki? Diğer grupta kızlar hazırlıklı git yatış verebilir demişler ama bilemedim 🙄
Allah Allah neden düşmedi acaba ya belki bi doz daha verir kuzu hiç bilmiyorum ben bu mevzuları
Yaa eritirken ağrın olacak çok korkma demişti benim de ağrım olmayınca dedim eşime bunun etkisi olmadı heralde diye. Hakkaten de olmamış. Bazılarına ikinci doz yapılıyor, bazılarına da ameliyat deniyor hemen ama neye göre? Ben de bilmiyorum ki.. Ameliyat olmasın yaa bizim onu karşılayacak durumumuz da yok şu anda 😔

B
Yarın zaten kontrolüm var diye yazmadım çünkü ultrasonda da bakmak isteyecek. Bilemedim yaa yazsam mı ki? Diğer grupta kızlar hazırlıklı git yatış verebilir demişler ama bilemedim 🙄

Yaa eritirken ağrın olacak çok korkma demişti benim de ağrım olmayınca dedim eşime bunun etkisi olmadı heralde diye. Hakkaten de olmamış. Bazılarına ikinci doz yapılıyor, bazılarına da ameliyat deniyor hemen ama neye göre? Ben de bilmiyorum ki.. Ameliyat olmasın yaa bizim onu karşılayacak durumumuz da yok şu anda 😔
Allah korusun yatis verirse eve gidip tekrar gelmen kolaysa yazma ama gitmişken dönmek zor olursa yaz canım insallah gerek kalmaz ya

Nerdeyse bir haftadır esim evde yok is için gitti bir haftadır hiç yemek yapmadım alayına yatıyorum 😂😂🤭 alıştım bu rahatlığa
Eşim nöbetçiyken ben de aynı duyguları hissediyorum 😂
Yaa eritirken ağrın olacak çok korkma demişti benim de ağrım olmayınca dedim eşime bunun etkisi olmadı heralde diye. Hakkaten de olmamış. Bazılarına ikinci doz yapılıyor, bazılarına da ameliyat deniyor hemen ama neye göre? Ben de bilmiyorum ki.. Ameliyat olmasın yaa bizim
İnşallah kuzum ya belki bi doz daha dener 😔
Yapmaz mı? Ben hep yapıyorum. :KK70:
Yapmamalı neden yapıyorsun hamilesin sen kendine gel 😂

kızlar nickimi değiştirmek istiyorum önerilere açığım :KK70:D:
Oooo ooo nerden esti Duygu hanım?
Senin için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun. Sorabildin mi doktora?

Yapmamalı neden yapıyorsun hamilesin sen kendine gel 😂
Yarım saat ütü yaptım, yaptım, yaptım ve herşeyi kaldırıp toparlayıp koltuğa oturdum. Eşim uzun uzun baktı ve dedi ki, '' Neden kendini yordun? '' :KK70:
Üstad bunu söylemek için niye ütüyü bitirmemi bekledin? :KK70:
Şu kız hamileliğin tadını çıkarmayı öğrenemedi gitti
ben de isterim instamom olayım ama şartlar müsait değil. :KK70:

X