Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ben adetimin düzenli olduğunu hiç bilmem.. maksimum 3 ay düzenli gitse sonra yine şaşar.. mesela pkolular genelde adet olmuyo ya da geç oluyo ya ben sık adet oluyordum hatta önceleri 15 günde 1 adet oluyordum.. şimdilerde bu süre biraz uzadı ama düzenli diyemem sürekli şaşıyor
Hmm benim ilac almasam 8 ay olmadığımı bilirim pesine dusmedigim zamanlarda femara mi letu mu daha etkili olir acaba bende benim ki acayip inatçı ve baskın bi yumurta :işsiz:

Ohoo sen nerdesin asıl kız 😂 benim aşılama iptal oldu doktor iptal etti 😂 3 tane yumurtam vardı ikiz bile olabilir dedi ilişki günleri verdi 😂 pestilim çıkana kadar iftarlardan sonra kocamlayım bugün artık son İnşaAllah bitik noktamın hat safhasındayım 😂 sen ne zaman gidicen artık doktora
Normal zaman neysede ramazan da cok zor olacak benimde 3 gun sonra maraton basliyor strese girdim inanki.. Allah yardim etsin bize.🤲🤲

Yaptım bugün aşılamanin 12. Günü testim pozitif yarın kan vermeye gidicem ins kanda da güzel sonuç alırım
Ayyyy canimmmm ne guzell bi goruntuuu.. Allahim insallah kucagina almayi nasip etsin..akintin varmi canim..ne zaman basladi yada hep devam etti akinti..yarin bizede haber ver hcg sonucunu mutlaka..

Ayyyy canimmmm ne guzell bi goruntuuu.. Allahim insallah kucagina almayi nasip etsin..akintin varmi canim..ne zaman basladi yada hep devam etti akinti..yarin bizede haber ver hcg sonucunu mutlaka..
Tabiki haber veririm benim aşılamadan sonra 6. Güne kadar birşey yoktu 6. Gün sağ kasıgimda batma oldu 3 dk kadar sürmüştür ama yere otrudum öyle bekledim acıyordu çünlü o gün içime doğdu ama konduramadim kendime hiç hayla konduramiyorum kanda çıksın da insAllah 7 . Günde gaz başladı bende 8 yada 9. Gün böyle sarıya dönük akıntım başladı 10. Gün göğüs ucumda hafif sızlama hissettim 11. Gün daha da artmıştı 12. Gün ise yan yatarken kolum göğsümün üstüne gelince göğsümün ağrısıdıgıni hissettim tabi 10
Günden sonra ara ara kasık batması oldu böyle ip cekilirmiş gibi birde 7. Gün olmasi lazım adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ins bunlar bir işarettir yarın kanda yaniltmaz beni

Tabiki haber veririm benim aşılamadan sonra 6. Güne kadar birşey yoktu 6. Gün sağ kasıgimda batma oldu 3 dk kadar sürmüştür ama yere otrudum öyle bekledim acıyordu çünlü o gün içime doğdu ama konduramadim kendime hiç hayla konduramiyorum kanda çıksın da insAllah 7 . Günde gaz başladı bende 8 yada 9. Gün böyle sarıya dönük akıntım başladı 10. Gün göğüs ucumda hafif sızlama hissettim 11. Gün daha da artmıştı 12. Gün ise yan yatarken kolum göğsümün üstüne gelince göğsümün ağrısıdıgıni hissettim tabi 10
Günden sonra ara ara kasık batması oldu böyle ip cekilirmiş gibi birde 7. Gün olmasi lazım adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ins bunlar bir işarettir yarın kanda yaniltmaz beni
Bunlar bariz gebelik belirtileri canim.. Hayirli olsun simdiden.. insallah yarin guzele haberlerini bekliyoruz.. bize heyecan sevinc oluyor ve her yeni hamis haberi bizi umitlendiriyor..🤲😃

Kizlar aranızda gonul dağını izleyen var mı orada cemile vardi hani cocuklari olmuyor falan ay nr ağladım onun sahnelerinde sonra tam tüp bebek tedavisi oncesi hamile olduğunu öğreniyor ay ne etkilendim eskiden böyle şeyleri direk izlerdim şimdi hissederek izliyorum
O da çok hızlı kaldı ya dizilerde daha kolay keşke benimde öyle olsa bir cemile de olamadım dedim eşime ilk o sahnelerinde olmaz etmez dediklerinde çok ağlamıştım :110:ablasına çok ağladım kızı ne kadar tatlı bal küpü mü baktıkça bende istyrm bundan dedim :KK34:

X