- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
duygu olmasıncrazyduygu933
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duygu olmasıncrazyduygu933
zeyna yı çok severim ben savaşçı prenses mathilda ismi de çok hoşuma gidiyor beğenirsen düşün ben ikisinden birini alırdımduygu olmasın
hımmm mathilda demekzeyna yı çok severim ben savaşçı prenses mathilda ismi de çok hoşuma gidiyor beğenirsen düşün ben ikisinden birini alırdım
Evet kullanılıyor kuzum ben bu ay aşılamasız kullanmış bulundum örneğinSimdi ben devlet üniversite hastanesinde muayene oluyorum ama özel muayane prof a mesai saat dışında. İki klomen kullandım bu ay gonalf vb bu tarz igne kullanmak istiyorum aşılama değil ama pko dan kaynaklı çok baskın ve inatçı yumurtam var diye yumurta takibine aşılama olmadan kullanmak istiyorum öyle de kullanılıyomus ya hap ise yaramayinca
Sanirim bu ay bi de femara deneyim diyordum ama igne daha mantıklı igne daha kuvvetli demi yanlış bilmiyorum?Evet kullanılıyor kuzum ben bu ay aşılamasız kullanmış bulundum örneğin
Mesait saat dışında muayne olduğun için özel sayılabilir ilk başta onu sor doktoruna
Sonrasında ben iğneli tedavi olmak istiyorum ama raporla iğneleri almak istiyorum
Doktorun ona göre yönlendirecektir seni
Ben hiç doktora sormadan doktor bana kendisi rapor çıkarttırdı sekreterine gönderdi beni sonra rapora kaşesini vurdu
Evet kuzum daha kuvvetliSanirim bu ay bi de femara deneyim diyordum ama igne daha mantıklı igne daha kuvvetli demi yanlış bilmiyorum?
Ya muhteşem masallah ben bir yumurta görüyorum zar zor ve sadece sağ tarafta .. mutlaka diyeceğim doktoruma yaaa . Bu dediğin rakamlar günlük dozlar ama demi normalde kutu 450 mg diye geçiyor sanırım sen içinden çıkan şırıngaya doktor kaç doz dediyse onu vuruyorsun. Regl nin kaçıncı günü başlanıyor ve kaç gün kullanıyor canim peki ???Evet kuzum daha kuvvetli
Biz ilk 50 mg la başladık 4 yumurta oluştu
Bu ay 75 mg la devam ettik 3 yumurta oldu bende
İğne kesinlikle ilaçtan daha iyi kuzum
Kutu 450 mg iğnedeki sıvıyı kutuya boşaltınca ilaç 600 mg çıkıyor kuzumYa muhteşem masallah ben bir yumurta görüyorum zar zor ve sadece sağ tarafta .. mutlaka diyeceğim doktoruma yaaa . Bu dediğin rakamlar günlük dozlar ama demi normalde kutu 450 mg diye geçiyor sanırım sen içinden çıkan şırıngaya doktor kaç doz dediyse onu vuruyorsun. Regl nin kaçıncı günü başlanıyor ve kaç gün kullanıyor canim peki ???
Cok fena kafama yattı bu is hay Allah senden razı olsun yaKutu 450 mg iğnedeki sıvıyı kutuya boşaltınca ilaç 600 mg çıkıyor kuzum
Sonra o 600 mg dan doktorun dediği doz kadar şırıngaya alıyorsun her gün karından oluyorsun reglinin 3 ile 5 inci günleri arasında başlanıyor
Doktor muayneye çağırıyor yumurtaların boyutunu ölçüyor ve şu güne kadar iğneye devam et şu gün de çatlatma iğnesini vur diyor
Cümlemizden razı olsun kız biz burada dert ortağıyızCok fena kafama yattı bu is hay Allah senden razı olsun ya
Yaptım bugün aşılamanin 12. Günü testim pozitif yarın kan vermeye gidicem ins kanda da güzel sonuç alırımI LoVe You canım test yaptın mı ?
Ay inanmıyorum bugün çok duygusal ve hassastim ağlayıp duruyorum bu haber öyle iyi geldi ki çok mutlu oldum tebrik ederim canımmmmYaptım bugün aşılamanin 12. Günü testim pozitif yarın kan vermeye gidicem ins kanda da güzel sonuç alırım
yaaa çok sevindim haber ver mutlakaaaYaptım bugün aşılamanin 12. Günü testim pozitif yarın kan vermeye gidicem ins kanda da güzel sonuç alırım
Korkuyorum ins kanda da güzel sonuç çıkar yaa Allah razı olsunAy inanmıyorum bugün çok duygusal ve hassastim ağlayıp duruyorum bu haber öyle iyi geldi ki çok mutlu oldum tebrik ederim canımmmm
Tamam haber vercemyaaa çok sevindim haber ver mutlakaaa
klomenmağduru93kızlar nickimi değiştirmek istiyorum önerilere açığım D:
Canimcim aşılama öncesi hap mı kullandın igne mi yumurta gelişimi için??Korkuyorum ins kanda da güzel sonuç çıkar yaa Allah razı olsun
Klomen hap kullandımCanimcim aşılama öncesi hap mı kullandın igne mi yumurta gelişimi için??
Yaaa çok güzel tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin İnşaAllah bizlerede dua etmeyi unutmaYaptım bugün aşılamanin 12. Günü testim pozitif yarın kan vermeye gidicem ins kanda da güzel sonuç alırım
Ayyy harika gözün aydın tatlım.Yaptım bugün aşılamanin 12. Günü testim pozitif yarın kan vermeye gidicem ins kanda da güzel sonuç alırım