Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Simdi ben devlet üniversite hastanesinde muayene oluyorum ama özel muayane prof a mesai saat dışında. İki klomen kullandım bu ay gonalf vb bu tarz igne kullanmak istiyorum aşılama değil ama pko dan kaynaklı çok baskın ve inatçı yumurtam var diye yumurta takibine aşılama olmadan kullanmak istiyorum öyle de kullanılıyomus ya hap ise yaramayinca
Evet kullanılıyor kuzum ben bu ay aşılamasız kullanmış bulundum örneğin
Mesait saat dışında muayne olduğun için özel sayılabilir ilk başta onu sor doktoruna
Sonrasında ben iğneli tedavi olmak istiyorum ama raporla iğneleri almak istiyorum
Doktorun ona göre yönlendirecektir seni
Ben hiç doktora sormadan doktor bana kendisi rapor çıkarttırdı sekreterine gönderdi beni sonra rapora kaşesini vurdu

Evet kullanılıyor kuzum ben bu ay aşılamasız kullanmış bulundum örneğin
Mesait saat dışında muayne olduğun için özel sayılabilir ilk başta onu sor doktoruna
Sonrasında ben iğneli tedavi olmak istiyorum ama raporla iğneleri almak istiyorum
Doktorun ona göre yönlendirecektir seni
Ben hiç doktora sormadan doktor bana kendisi rapor çıkarttırdı sekreterine gönderdi beni sonra rapora kaşesini vurdu
Sanirim bu ay bi de femara deneyim diyordum ama igne daha mantıklı igne daha kuvvetli demi yanlış bilmiyorum?

Evet kuzum daha kuvvetli
Biz ilk 50 mg la başladık 4 yumurta oluştu
Bu ay 75 mg la devam ettik 3 yumurta oldu bende
İğne kesinlikle ilaçtan daha iyi kuzum
Ya muhteşem masallah ben bir yumurta görüyorum zar zor ve sadece sağ tarafta .. mutlaka diyeceğim doktoruma yaaa . Bu dediğin rakamlar günlük dozlar ama demi normalde kutu 450 mg diye geçiyor sanırım sen içinden çıkan şırıngaya doktor kaç doz dediyse onu vuruyorsun. Regl nin kaçıncı günü başlanıyor ve kaç gün kullanıyor canim peki ???

Ya muhteşem masallah ben bir yumurta görüyorum zar zor ve sadece sağ tarafta .. mutlaka diyeceğim doktoruma yaaa . Bu dediğin rakamlar günlük dozlar ama demi normalde kutu 450 mg diye geçiyor sanırım sen içinden çıkan şırıngaya doktor kaç doz dediyse onu vuruyorsun. Regl nin kaçıncı günü başlanıyor ve kaç gün kullanıyor canim peki ???
Kutu 450 mg iğnedeki sıvıyı kutuya boşaltınca ilaç 600 mg çıkıyor kuzum
Sonra o 600 mg dan doktorun dediği doz kadar şırıngaya alıyorsun her gün karından oluyorsun 😊 reglinin 3 ile 5 inci günleri arasında başlanıyor
Doktor muayneye çağırıyor yumurtaların boyutunu ölçüyor ve şu güne kadar iğneye devam et şu gün de çatlatma iğnesini vur diyor 😊

Kutu 450 mg iğnedeki sıvıyı kutuya boşaltınca ilaç 600 mg çıkıyor kuzum
Sonra o 600 mg dan doktorun dediği doz kadar şırıngaya alıyorsun her gün karından oluyorsun 😊 reglinin 3 ile 5 inci günleri arasında başlanıyor
Doktor muayneye çağırıyor yumurtaların boyutunu ölçüyor ve şu güne kadar iğneye devam et şu gün de çatlatma iğnesini vur diyor 😊
Cok fena kafama yattı bu is 🤭 hay Allah senden razı olsun ya

Eklentiler

• IMG_20210414_134713.jpg
    IMG_20210414_134713.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 66
X