Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Yarım saat ütü yaptım, yaptım, yaptım ve herşeyi kaldırıp toparlayıp koltuğa oturdum. Eşim uzun uzun baktı ve dedi ki, '' Neden kendini yordun? '' :KK70:
Üstad bunu söylemek için niye ütüyü bitirmemi bekledin? :KK70:

ben de isterim instamom olayım ama şartlar müsait değil. :KK70:
Neyse ki "Bunlar tam ütülenmemiş" dememiş.

Kızım kendin yapıyon. Accık pirenses takılsana. Bırak ne temizliği, ne ütüsü

B

Allah korusun yatis verirse eve gidip tekrar gelmen kolaysa yazma ama gitmişken dönmek zor olursa yaz canım insallah gerek kalmaz ya
Yazayım şimdi o zaman çünkü baya uzak.
Eşim nöbetçiyken ben de aynı duyguları hissediyorum 😂

İnşallah kuzum ya belki bi doz daha dener 😔

Yapmamalı neden yapıyorsun hamilesin sen kendine gel 😂
Bence de ameliyat demez yaa, ağrım yok, kan kaybı da yok.. İkinci dozu vurur ve o da kabus gibi ama napayım ona da razıyım
Oooo ooo nerden esti Duygu hanım?

Senin için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun. Sorabildin mi doktora?
Evet canım öyle.. Şimdi yazacağım.

İyi akşamlar hayırlı ramazanlar kızlar🌸 4 gün önce yumurtlama oldu yumurtlama gününü ve sonraki 2 günü değerlendirdik o günden beri sol yumurtalıkta ağrı bugünden beri de bel ağrısı var çok farklı döllenmeden dolayı mı acaba hissedilir mi sizce.

Hıı aynen. Çocuktan sonra öyle boş yatacak zaman bulursan pirenseslik de yaparsın. Şimdi tadını çıkar işte. Sonra sıkılacak vaktin de olmayacak. Şimdi sıkıl 😎
insanın hayatı boyunca sıkılacak vakti olmayıp birden bire olunca napıcağını şaşırıyo :KK70:

Kizlar aranızda gonul dağını izleyen var mı orada cemile vardi hani cocuklari olmuyor falan ay nr ağladım onun sahnelerinde sonra tam tüp bebek tedavisi oncesi hamile olduğunu öğreniyor ay ne etkilendim eskiden böyle şeyleri direk izlerdim şimdi hissederek izliyorum

Kizlar aranızda gonul dağını izleyen var mı orada cemile vardi hani cocuklari olmuyor falan ay nr ağladım onun sahnelerinde sonra tam tüp bebek tedavisi oncesi hamile olduğunu öğreniyor ay ne etkilendim eskiden böyle şeyleri direk izlerdim şimdi hissederek izliyorum
Duygularımızla oynadılar resmen

evrem92 evrem92 canim sen de pkosun ya senin regl düzenin nasıldı?
Ben adetimin düzenli olduğunu hiç bilmem.. maksimum 3 ay düzenli gitse sonra yine şaşar.. mesela pkolular genelde adet olmuyo ya da geç oluyo ya ben sık adet oluyordum hatta önceleri 15 günde 1 adet oluyordum.. şimdilerde bu süre biraz uzadı ama düzenli diyemem sürekli şaşıyor

X