Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
kamu için geçerli canım sizide kapsıyor
Cnm valla net bisey açıklanmamış ki her kafadan bir ses çıkıyor ama en azından bari bu hamilelik isi bizi de kapsasa cok iyi olur çünkü ciddi risk altındayız inan ki çocukları görmen lazım hic umurlarında değil pandemi maske mesafe hak getire. Nobetciydim bugün mesela sinifin birinde uzun eşek oynarken yakaladım çocukları bir diğer sinifta çocuğun birini yere yatirmislar digerleri onun üstüne cullanmis 😷😬😬akıllara zararlar cnm kısacası tepeden bakıp karar vermek çok kolay geliyor bazilarina
senin 10 yaş altı beben yok mu ? 10 yaş altı idari izinli sayılacak yazıyor
Var da kuzum biz kamunun üvey evlatlariyiz bizi çoğu şartın dışında tutuyorlar yarı zamanlı çalışma diye ama benim icin şahsen hic farketmiyor ki evden çıktıktan sonra ha öğlen gelmişim ha akşam valla şu hamilelik isi bizi kapsasa ona bile okey dicem yani o derece

Evet paşalar gibi 9-5 okuldayız 😒
Hem yüzyüze hem de online derslerim var 🥺
Ama bu saçma ortalık yıkılıyor kırmızı renk heryer vaka sayıları uçtu ama hala öğrenciler ve öğretmenler okula mı gidiyor e o kadar kısıtlama geldi okullara virüs girmiyor muymuş vallahi şaşırdım ben yine kapandı sanıyordum

Burdayımmm, ütü yapıyorum dinlene dinlene, 2. Ye mola verdim 😀 bıhtıhh yaa 😅
Bence Naci de olabilir. Çünkü Naci gitmeden klarnetini unutmuş, gittiyse almadan gideceğini düşünmüyorum. Bi de kitaplar getirdi al oku filan diye, gazoz da getirdi. Yani ikisi de olabilir ama Naci olma ihtimali de var.
Benim aklıma ilk ceylan geldi nedense 🤔

Kizlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim,
Pko cok baskın yumurta inatçı benim klomen ile bir tane yumurta zar zor büyüyor bu ay yumurta geliştirici femara ya da letu kullanmayı düşündüm ama sonra onların yerine igne kullanmak fikri geldi aklıma bu igne regl nin kaçıncı günü başlanıyor sanirjm adı gonalf di hiç bilgim yok doktora önermek istiyorum bir de devlet yarısını karşılıyor diye duydum bunun için doktorun rapor yazması mi lazım??

Pko cok baskın yumurta inatçı benim klomen ile bir tane yumurta zar zor büyüyor bu ay yumurta geliştirici femara ya da letu kullanmayı düşündüm ama sonra onların yerine igne kullanmak fikri geldi aklıma bu igne regl nin kaçıncı günü başlanıyor sanirjm adı gonalf di hiç bilgim yok doktora önermek istiyorum bir de devlet yarısını karşılıyor diye duydum bunun için doktorun rapor yazması mi lazım??
devlet yarısını karsılıyosa devlet hastanesındemı muane olmak lazımmış

M minik mucize92 canım nerdesin naptın aşılama işini?
Ohoo sen nerdesin asıl kız 😂 benim aşılama iptal oldu doktor iptal etti 😂 3 tane yumurtam vardı ikiz bile olabilir dedi ilişki günleri verdi 😂 pestilim çıkana kadar iftarlardan sonra kocamlayım bugün artık son İnşaAllah bitik noktamın hat safhasındayım 😂 sen ne zaman gidicen artık doktora

Iste bilmiyorum ki kuzum öyle duydum bilenler varsa yazarsa çok sevinirim ben devlet üni hastanesinde prof a özel muayene oluyorum
Kuzum evet iğnenin adı gonal f
Devlet hastanesinde muayne olup orada tedavini yürütmen lazım
Ben iki ay üst üste kullandım gonal f yi aşılamada tutmadı
Bu ayda kullandım ama aşılamam iptal kendimiz deniyoruz
Öğrenmek istediğin bişey varsa yardımcı olurum kuzum

Var da kuzum biz kamunun üvey evlatlariyiz bizi çoğu şartın dışında tutuyorlar yarı zamanlı çalışma diye ama benim icin şahsen hic farketmiyor ki evden çıktıktan sonra ha öğlen gelmişim ha akşam valla şu hamilelik isi bizi kapsasa ona bile okey dicem yani o derece
ah bebem siz üvey evlatsanız biz neyiz özel sektör :KK70: günde 10 saat insan içindeyim yine de şanslı sayılırsınız
Burdayımmm, ütü yapıyorum dinlene dinlene, 2. Ye mola verdim 😀 bıhtıhh yaa 😅
hamileler ütü mü yaparmış hiç :KK12:
valla rapor işinden hiç anlamıyorum

Kuzum evet iğnenin adı gonal f
Devlet hastanesinde muayne olup orada tedavini yürütmen lazım
Ben iki ay üst üste kullandım gonal f yi aşılamada tutmadı
Bu ayda kullandım ama aşılamam iptal kendimiz deniyoruz
Öğrenmek istediğin bişey varsa yardımcı olurum kuzum
Simdi ben devlet üniversite hastanesinde muayene oluyorum ama özel muayane prof a mesai saat dışında. İki klomen kullandım bu ay gonalf vb bu tarz igne kullanmak istiyorum aşılama değil ama pko dan kaynaklı çok baskın ve inatçı yumurtam var diye yumurta takibine aşılama olmadan kullanmak istiyorum öyle de kullanılıyomus ya hap ise yaramayinca

X