- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seksenleri seviyorum ben, bir hafta bekletip, bilgisayardan açıyoruz eşimle toplu izliyoruz :)))konu kısıtlı biraz ister istemez yavaş gibi geliyor benim işime geliyor yavaş ilerlesin bitmesin ya
muhtemelen canım ama yine de hcg yi baz al senDayanamadım ovulasyon testi yaptım kizlar hamilelerin koyu çıkıyormuş ya benim silik yine mi gol değil ya
gözünüz aydın canım , hayırlı olsun tedaviniz hadii bakalım bundan sonra güzel haberlerleKızlar Sigorta onaylamış parayı %50 + 500 Euro ek.. İlaçlar da ücretsiz.
Evet o da güzel ben izledim hepsini eskilerini yeniyi onun kadar sevemedim ama diğerlerden bin kat iyidir seksenler..Seksenleri seviyorum ben, bir hafta bekletip, bilgisayardan açıyoruz eşimle toplu izliyoruz :)))
Ben daha onu da yapmam yaptım koyu çıktı ama kan verdim negatif herkes için geçerli değil o iş bence sen hamilelik testi yapmadan inanma ona.Dayanamadım ovulasyon testi yaptım kizlar hamilelerin koyu çıkıyormuş ya benim silik yine mi gol değil ya
muhtemelen canım ama yine de hcg yi baz al sen
Ah be kızlar biz ne zaman anne olcaz yaBen daha onu da yapmam yaptım koyu çıktı ama kan verdim negatif herkes için geçerli değil o iş bence sen hamilelik testi yapmadan inanma ona.
Yeniler bazen çok monoton geçiyor, ama arada güzel bölümler de çıkarıyorlar. Şimdi fehmi de öldü ya, dizi bence boşa sarar.. O adam cok iyidi (Rasim Öztekin)Evet o da güzel ben izledim hepsini eskilerini yeniyi onun kadar sevemedim ama diğerlerden bin kat iyidir seksenler..
Çok güzel haber ponçiğim ya herşey çooook güzel olacakKızlar Sigorta onaylamış parayı %50 + 500 Euro ek.. İlaçlar da ücretsiz.
Bunu kendime sormuyorum sorarsam işin içinden çıkamam ben bir azimle savaşıyorum ileri marşAh be kızlar biz ne zaman anne olcaz ya
Çok sağol cnm, Tr ye git gel yol artı kalacak yer masrafı derken buradakiyle aynı ücret oldu. Hem 3 denemeye kadar herşey içinde. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun. İnş mübarek ramazan ayında güzel haberler alırız hepimizgözünüz aydın canım , hayırlı olsun tedaviniz hadii bakalım bundan sonra güzel haberlerle
Ben bugün çok hassas oldum regl eli kulağında galibaBunu kendime sormuyorum sorarsam işin içinden çıkamam ben bir azimle savaşıyorum ileri marş
Mekanı cennet olsun iyi insanlar iz bırakıyor gerideYeniler bazen çok monoton geçiyor, ama arada güzel bölümler de çıkarıyorlar. Şimdi fehmi de öldü ya, dizi bence boşa sarar.. O adam cok iyidi (Rasim Öztekin)
Yarın kaçıncı gününAh be kızlar biz ne zaman anne olcaz ya
Evet o zaman duygusallık ağır basıyor ona da engel olunmuyor bende o yok bu ay böyle çoşkuluyum adet olunca hayır olsun böyleyim şuan.Ben bugün çok hassas oldum regl eli kulağında galiba
hayırlı olsun canım tedavin inşallahKızlar Sigorta onaylamış parayı %50 + 500 Euro ek.. İlaçlar da ücretsiz.
İğne hariç 13. Gun .. geçen ay 17. Gun geldi klomen sonrası yine öyle gelir diye tahmin ediyorum.. Ya ben bu ay değerlendirince ne bileyim umutlanmistim of noluyor bana elimde olmadan pit pit gözyaşım akıyorYarın kaçıncı günün
Çok teşekkür ederim canım benim. İnş önümüzdeki ay ben dahil sizlerden de güzel haberler gelirhayırlı olsun canım tedavin inşallah