Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Günaydın kızlar doktoran çıktım şimdi kist oluşmamış allahtan tekrar çok şükür gonal f 75 lik verdi yarından itibaren pazar gününe kadar vurulcam iğneyi pazartesi günü kontrole çağırdı aranızda bu durumu yaşayan varmı ?

o zaman dur bakalım canım enseyi karatma allahın hakkı 3 tür demişler :) yumurtaların güzel tepki verdiyse devam et. sende eş faktörü var mıydı ?
Yok canım eşimde bir problem çıkmadı. Doktorum yumurtam için iyi şeyler söylemişti ama tabi ilk seferden tutmayan da olmuş baya.. İlk zamanlar insanda olur ya tükenmislik onu yaşıyorum şu an geçer inşallah bu ruh halim

Bence tekrar yap test bozukmuş
Çizgi netti canım ya. Ama öğlen yaparım bitane belki bakalım. Negatif ama yani. Yumurtalarım buyumuyor benim ilovemeylede konustukta hormon testinde de lh dusuktu ama doktor normal demişti bence değil, bakalım macun kullancam bu ay nasıl olcak. Diğer ay doktor zaten olmazsa yine

Günaydın kızlar doktoran çıktım şimdi kist oluşmamış allahtan tekrar çok şükür gonal f 75 lik verdi yarından itibaren pazar gününe kadar vurulcam iğneyi pazartesi günü kontrole çağırdı aranızda bu durumu yaşayan varmı ?
Aşılama veya tüp bebek dışı yumurta gelişimi için igne kullanımı olayı nasıl oluyor canım sanirim reçete değil de rapor oluyormus ki devlet yarısını karşılasın diye . Catlatmayi karşılamıyor biliyorum ama geliştiren igne de nasıl veriyor doktor bunu biraz bahseder misin ?

Yok canım eşimde bir problem çıkmadı. Doktorum yumurtam için iyi şeyler söylemişti ama tabi ilk seferden tutmayan da olmuş baya.. İlk zamanlar insanda olur ya tükenmislik onu yaşıyorum şu an geçer inşallah bu ruh halim
benim de aynı işte senin gibi, sperm okey yumurta okey ama bebek no :110: gerçi benim tüplerde absürdlük çıktı bakalım eğer hamile kalabilirsem tüptenmiş diyebilcem eğer olmazsa bu sefer demek başka bişi var

Aşılama veya tüp bebek dışı yumurta gelişimi için igne kullanımı olayı nasıl oluyor canım sanirim reçete değil de rapor oluyormus ki devlet yarısını karşılasın diye . Catlatmayi karşılamıyor biliyorum ama geliştiren igne de nasıl veriyor doktor bunu biraz bahseder misin ?
Aşılamaya karar vermiştik kuzum çatlatma olmazsa diye geçen ay denedik çatlatma olmayınca şuan iğneyle tedaviye başlıyoruz 680 tl iğneye verdim rapor falan çıkmadı kuzum tüp bebek merkezine gidiyorum bu şekilde oldu

hayır canım pro değilken de vardı benim kendin koyabiliyorsun istediğin resmi
Yaa nasıl oluyor bana da öğretsene 🤭🤭😍
Aşılamaya karar vermiştik kuzum çatlatma olmazsa diye geçen ay denedik çatlatma olmayınca şuan iğneyle tedaviye başlıyoruz 680 tl iğneye verdim rapor falan çıkmadı kuzum tüp bebek merkezine gidiyorum bu şekilde oldu
Ben buna rapor çıkınca devlet yarısını karşılıyor sanıyordum belki özel bi tüp bebek merkezinde gidiyorsun diye olmuyordur hayırlısı olsun canım inşallah emeklerinin karşılığını al 🤲

X