Arkadaşlar herkese merhaba. Önemli bir konuya parmak basmak için geldim. Bir süredir kafamı meşgul eden bir şey var. Mart kampanyası adı altında birtakım duygu sömürüsü marifetiyle cukulatam kod adlı kişi tarafından dolandırılmış olabilir miyiz? Kendisi her ne kadar kendi duygularıyla da oynamış olsa da bunun farkında olmayabilir ya da "Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" diyerek kendisini feda etmiş olabilir. Bu kişinin emellerini tek başına yürütmüyor olabileceğini de ihtimal dahilinde tutuyorum. ipek_annesi kod adlı kişi, bu kampanyayla hamile kalabilen tek kişi olduğu için kendisinden de şüpheleniyorum. Diğer şer odakları, bizi hsg batağına sürükleyenler. Bakınız, burada çok büyük paralar dönüyor. Hepimizi gaza getirip sıraya girmek suretiyle hsg çekilip o sıralardan elimiz boş dönmemize sebep olan kişiler işbirliği içinde olabilir. Üstelik bu hsg lobisi regl düzenimizin de bozulmasına sebebiyet vermiştir. Dikkat ettiyseniz konu hamile kalamamış olmamızdan da öteye gidiyor. Kampanyanın en mağduları arasında şahsım @NealStreet ve R Random3 kardeşim olmak üzere çok büyük mağduriyetler yaşanmaktadır. Konu sahibi minseo ve teknik ekibinin önderliğinde hepinizi bu durumun incelenmesi, araştırılması ve neticelendirilmesi hususunda sağduyuya davet ediyorum. fiona13 ve U Uzaygemisi35 'nin kurulacak komisyonda gönüllü olarak yer alacaklarından ümitliyim. Jane Jetgil 'nun yazman olarak iştirak edip görüşmeleri
bize raporlayabileceği kanaatindeyim. Yoldaşlarım, çıktığımız bu yolda, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde havalar bir sıcak bir soğuk yaptığı için hastalığa davetiye çıkarmaya çok müsait. Lütfen herkes kendine dikkat etsin.
İmza: Terelelli
bize raporlayabileceği kanaatindeyim. Yoldaşlarım, çıktığımız bu yolda, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde havalar bir sıcak bir soğuk yaptığı için hastalığa davetiye çıkarmaya çok müsait. Lütfen herkes kendine dikkat etsin.
İmza: Terelelli