Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Çok teşekkür ederim cevap için ama ayın 29-30 unda yumurta 31inde çatlama gördüm üzerinden 10 gün geçti,adet öncesi akıntı görürüm normalde ama rahimde ilk defa batmalar yaşıyorum.Acaba erken yumurta da oluşmuş olabilir mi

Neo-Penotran
Her bir ovül 750 mg metronidazol, 200 mg mikonazol nitrat ve 100 mg lidokain içerir.
Canım bu antibakteriyel bi fitilmiş şimdi baktım da, doktor önlem amaçlı vermiş büyük ihtimal akıntın çoksa kullan bence ama hamilelikte de sarı akıntı normal diye biliyorum ben çoğu doktor ilaç vermiyor

Hanımlar merhaba çatlatma iğnesinden sonra testler silik çıktı sonra negatif çıktı şuan ise artık gebelik testlerine inanmıyorum hep hüsran oldu bende ki durumlar diye gebelik yok diye düşünüyordum ta ki bu güne kadar inanılmaz göğüs ağrım var ucu ağrıyor dokunamıyorum pazartesi bakalım net varmı yokmu diye bakılacak böyle durum yaşayışta gebe olan varmııı

Tam olarak anlayamadım önce igne kaynaklı silik çizgi vardı sonra igne etkisi geçti negatif oldu sonra gebelik belirtileri mi oldu peki siz şuan neden test yapmıyorsunuz evde varsa yapın bence

Ultrasonda yumurtlama takibi yapılmadıysan elbette ne zaman ovulasyon oldu bilemezsin. Ovu testlerinin ne kadar dogru gösterdiğini hepimiz merak ediyoruz :)

Ultrasonda yumurtlama takibi yapılmadıysan elbette ne zaman ovulasyon oldu bilemezsin. Ovu testlerinin ne kadar dogru gösterdiğini hepimiz merak ediyoruz :)
Şöyle söyleyim göstermiyor benim 10 mm lik minicik yumurtam a kopkoyu pik çıktı bilmesem haldir haldir değerlendirme derdine düşecektim 17 mm olduğunda bi tık daha silikti yani ufacık lh dalgalanması bile pik algılıyor

Ben de yanılttığını düşünüyorum. Ve biz lh ı idrarda tespit ediyoruz bu testlerle ve idrara geçene kadar da bir süre geçiyor. Ayrıca idrarın koyuluğu da çok önemli her testte aynı koyuluğu yakalamak imkansız.

Tam olarak anlayamadım önce igne kaynaklı silik çizgi vardı sonra igne etkisi geçti negatif oldu sonra gebelik belirtileri mi oldu peki siz şuan neden test yapmıyorsunuz evde varsa yapın bence
Evimde yok malesef ama yarın temin ederim 11.gün yaptım negatif çıktı şimdi ise belirti yaşadım emin değilim o yüzden pazartesiyide beklemek istiyorum

Yok beceremedim hatta uğraşırken biraz tahriş ettim galiba girişi. 10 gün sonra ayrıntılı ultrasonum var doktora söyliyim de farklı bi formül düşünelim.
Ya sarı akıntım da tam olmuyo da işte.

Yok beceremedim hatta uğraşırken biraz tahriş ettim galiba girişi. 10 gün sonra ayrıntılı ultrasonum var doktora söyliyim de farklı bi formül düşünelim.
Ya sarı akıntım da tam olmuyo da işte.
Fitil hiç benlik değil cidden çok zor kaşıntı falan yoksa salla ya

Fitil hiç benlik değil cidden çok zor kaşıntı falan yoksa salla ya
normalde bende kaşıntı, sık çıkma, yanma, hiç biri yok, bazen açık sarı akıntı hepsi bu, idrar tahlili de temiz. ay ne biliyim, bi daha fitile de cesaret edemem galiba. zaten ilkti.

Gunaydın kızlar, reglim hala gelmedi bu ayda mı yumurtlamadım acaba ya? Klomende snra Boyle oldu acaba bana bı zarar vermiş olabilir mi ya? İki gun daha adet olabilirim 31-34 gün arasında oluyorum bakalım iki gun daha olamazsam test yaparım ama negatif yani eminim

yildizsavascisi canım sen beni tanimazsin ama ben okuyorum genelde yazılanları sen kafana çok takıyorsun herşeyi buyutuyorsun kafanda biraz biliyorum, şimdi bır yazı gordumde belki seni rahatlatır biraz diye bir bak istersen.olacak olan nasibi varsa her türlü olur buda örneği

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-11-11-25-26-773_org.mozilla.firefox.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 47
Yaa inanmıyorum ne kadar güzel bir yazı teşekkürler canım evet cidden nasip kısmet bu işler

Bir gün sonrası olması anlamsız mı acaba kan vermeye gidicem ama pazartesiye kaldı şimdi heyecandan ölücem sanki teşekkür ediyorum cevabınız için
Ben oglumda oyle ogrenmistim adetime 1 gun vardi testte cikmamisti kenara koydum 2.gunu silik vardi.. insallah seninde oyledir canim..

minseo cim, adet olmadan 4 gün önce kahve geldi demiştin ya hani leke geldiğinde adet sancın olmuş muydu? Ben dün kesin olurum diyordum hala adete dönmedi baya sancım oldu akşam her an olacakmışım gibiydi. Bugun de akıntı devam ediyor rengi biraz daha açıldı. İltihap mı oldu acaba filmden sonra. Neyin nesi anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…