Çok teşekkür ederim cevap için ama ayın 29-30 unda yumurta 31inde çatlama gördüm üzerinden 10 gün geçti,adet öncesi akıntı görürüm normalde ama rahimde ilk defa batmalar yaşıyorum.Acaba erken yumurta da oluşmuş olabilir miSelam
Bildiğim kadarıyla krem kıvamlı akıntı, kasıkta batma vs senin yumurtladığını gösterir. Bunlar progesteron hormonunun etkileri. Yumurtlama olunca yumurtanın çıktığı folikül progesteron hormonu salgılıyor ve döllenme olsa da olmasa da bu hormon adet olmanı bir süre engelliyor. Sürenin sonunda hamile değilsen progesteron düşüyor ve adet oluyorsun. Hamile isen beta hcg hormununu tanıyor progesteron hormonunu salgılamaya devam ediyor bir süre daha. Adet öncesi gebelik belirtilerinin hepsi aslında yumurtlama belirtileri.
Canım bu antibakteriyel bi fitilmiş şimdi baktım da, doktor önlem amaçlı vermiş büyük ihtimal akıntın çoksa kullan bence ama hamilelikte de sarı akıntı normal diye biliyorum ben çoğu doktor ilaç vermiyorNeo-Penotran
Her bir ovül 750 mg metronidazol, 200 mg mikonazol nitrat ve 100 mg lidokain içerir.
Tam olarak anlayamadım önce igne kaynaklı silik çizgi vardı sonra igne etkisi geçti negatif oldu sonra gebelik belirtileri mi oldu peki siz şuan neden test yapmıyorsunuz evde varsa yapın benceHanımlar merhabaçatlatma iğnesinden sonra testler silik çıktı sonra negatif çıktı şuan ise artık gebelik testlerine inanmıyorum hep hüsran oldu bende ki durumlar diye gebelik yok diye düşünüyordum ta ki bu güne kadar inanılmaz göğüs ağrım var ucu ağrıyor dokunamıyorum pazartesi bakalım net varmı yokmu diye bakılacak böyle durum yaşayışta gebe olan varmııı
Ultrasonda yumurtlama takibi yapılmadıysan elbette ne zaman ovulasyon oldu bilemezsin. Ovu testlerinin ne kadar dogru gösterdiğini hepimiz merak ediyoruz :)Çok teşekkür ederim cevap için ama ayın 29-30 unda yumurta 31inde çatlama gördüm üzerinden 10 gün geçti,adet öncesi akıntı görürüm normalde ama rahimde ilk defa batmalar yaşıyorum.Acaba erken yumurta da oluşmuş olabilir mi
Şöyle söyleyim göstermiyorUltrasonda yumurtlama takibi yapılmadıysan elbette ne zaman ovulasyon oldu bilemezsin. Ovu testlerinin ne kadar dogru gösterdiğini hepimiz merak ediyoruz :)
Ben de yanılttığını düşünüyorum. Ve biz lh ı idrarda tespit ediyoruz bu testlerle ve idrara geçene kadar da bir süre geçiyor. Ayrıca idrarın koyuluğu da çok önemli her testte aynı koyuluğu yakalamak imkansız.Şöyle söyleyim göstermiyorbenim 10 mm lik minicik yumurtam a kopkoyu pik çıktı bilmesem haldir haldir değerlendirme derdine düşecektim 17 mm olduğunda bi tık daha silikti yani ufacık lh dalgalanması bile pik algılıyor
Evimde yok malesef ama yarın temin ederim 11.gün yaptım negatif çıktı şimdi ise belirti yaşadım emin değilim o yüzden pazartesiyide beklemek istiyorumTam olarak anlayamadım önce igne kaynaklı silik çizgi vardı sonra igne etkisi geçti negatif oldu sonra gebelik belirtileri mi oldu peki siz şuan neden test yapmıyorsunuz evde varsa yapın bence
Yok beceremedim hatta uğraşırken biraz tahriş ettim galiba girişi. 10 gün sonra ayrıntılı ultrasonum var doktora söyliyim de farklı bi formül düşünelim.Canım bu antibakteriyel bi fitilmiş şimdi baktım da, doktor önlem amaçlı vermiş büyük ihtimal akıntın çoksa kullan bence ama hamilelikte de sarı akıntı normal diye biliyorum ben çoğu doktor ilaç vermiyor
Fitil hiç benlik değil cidden çok zorYok beceremedim hatta uğraşırken biraz tahriş ettim galiba girişi. 10 gün sonra ayrıntılı ultrasonum var doktora söyliyim de farklı bi formül düşünelim.
Ya sarı akıntım da tam olmuyo da işte.
normalde bende kaşıntı, sık çıkma, yanma, hiç biri yok, bazen açık sarı akıntı hepsi bu, idrar tahlili de temiz. ay ne biliyim, bi daha fitile de cesaret edemem galiba. zaten ilkti.Fitil hiç benlik değil cidden çok zorkaşıntı falan yoksa salla ya
Yaa inanmıyorum ne kadar güzel bir yazı teşekkürler canım evet cidden nasip kısmet bu işleryildizsavascisi canım sen beni tanimazsin ama ben okuyorum genelde yazılanları sen kafana çok takıyorsun herşeyi buyutuyorsun kafanda biraz biliyorum, şimdi bır yazı gordumde belki seni rahatlatır biraz diye bir bak istersen.olacak olan nasibi varsa her türlü olur buda örneği
Rica ederim canım, kafanı olumsuzluklarla çok fazla doldurma daha olumlu düşünmeye calis, inşallah rabbim gönderir miniginiYaa inanmıyorum ne kadar güzel bir yazı teşekkürler canım evet cidden nasip kısmet bu işler
AminnnnnmmRica ederim canım, kafanı olumsuzluklarla çok fazla doldurma daha olumlu düşünmeye calis, inşallah rabbim gönderir minigini
Ben oglumda oyle ogrenmistim adetime 1 gun vardi testte cikmamisti kenara koydum 2.gunu silik vardi.. insallah seninde oyledir canim..Bir gün sonrası olması anlamsız mı acaba kan vermeye gidicem ama pazartesiye kaldı şimdi heyecandan ölücem sankiteşekkür ediyorum cevabınız için