- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
Silik çizgi var gözüküyor canımMerhabalar kızlar dün negatif diye attığım test şuan böyle :/ var mı bi ışık sizce?
Bir gün sonrası olması anlamsız mı acaba kan vermeye gidicem ama pazartesiye kaldı şimdi heyecandan ölücem sankiSilik çizgi var gözüküyor canım
Evet canım öyleymişminseo canım kan pıhtılaşma testleri gebelikte olmuyor. Çok yanıltıcı oluyormuş. Hatta gebelik sonrası 2-3 ay sonra yapılıyor testler.
Dünden kalma testin mi attığın fotoğraf? Öyleyse başka bir test daha yap çünkü 15 dakikadan sonra dikkate almamak gerekiyor. Yeni testte evet kırmızı çizgi silik varBir gün sonrası olması anlamsız mı acaba kan vermeye gidicem ama pazartesiye kaldı şimdi heyecandan ölücem sankiteşekkür ediyorum cevabınız için
Evet dünden kalmaDünden kalma testin mi attığın fotoğraf? Öyleyse başka bir test daha yap çünkü 15 dakikadan sonra dikkate almamak gerekiyor. Yeni testte evet kırmızı çizgi silik var
5000 euro ilaclarda dahilmi canim ?Öyle mi gerçekten? çünkü biz henüz kontratı da imzalamadık, Sigortaya başvuru yapacağız bu evraklarla..
Canım ben sana yazacaktım, Tüp için ne kadara anlaşmıştınız Tr de canım? Anlaştığınız fiyat yumurta takip, toplama, transfer, dondurma, depolama ve çözdürme de dahil mi? detay verebilir misin bana da?
Burada yazdım mı bilmiyorum ama 5.000 Euro istediler.
Ne kadarlık bir doz önerildi sana canım?? Ya açıkçası aylardır deniyorum olmuyor bu yüzden denemeden geçmek bana bi sey ifade etmiyor bir de bizim daha burdan gitmemize nerden baksan 7 ay var yedi ay vakit kaybetmek istemiyorum sanirim bir kere doz ayarlaniyor gebe kalirsam gerekirse sehir dışına giderim perinatoloji bölümüne bir kere diye düşünüyorum bilmiyorum hata mı ediyorumEvet benim gebelik zehirlenmesi oldu Malesef. Dediğin gibi bu gen çok etkiliyormuş. Bir dahaki gebeliğimde kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor. Ben transferden sonra başlamıştım negatif görünce bıraktım. Perinatoloji doktorun yanında yoksa şu an gebelik düşünmesen bile olur canım böyle bir acı yaşadıysan
Ya benim doktorum 40 im cikinca çağırdı kontrole o zaman yaptırdık ama hiç demedi ay yanıltıcı olur mu cidden tekrar yaptırsam mi acabaminseo canım kan pıhtılaşma testleri gebelikte olmuyor. Çok yanıltıcı oluyormuş. Hatta gebelik sonrası 2-3 ay sonra yapılıyor testler.
Sen yaptırmak mı istiyorsun canım.Evet canım öyleymiş
Aslında düşünüyordum ama doktor, zaten kan sulandırıcı vereceğim sana hamile kaldığında gerek yok dediSen yaptırmak mı istiyorsun canım.
Ben 0.4 kullandım canım. Ve corasprinle birlikte gebelik oluşsaydı aynen devam edecektim.Ne kadarlık bir doz önerildi sana canım?? Ya açıkçası aylardır deniyorum olmuyor bu yüzden denemeden geçmek bana bi sey ifade etmiyor bir de bizim daha burdan gitmemize nerden baksan 7 ay var yedi ay vakit kaybetmek istemiyorum sanirim bir kere doz ayarlaniyor gebe kalirsam gerekirse sehir dışına giderim perinatoloji bölümüne bir kere diye düşünüyorum bilmiyorum hata mı ediyorum
Ya bana doktor öyle demişti. Senin de yine 1.5 ay geçmiş aslında. Sıkıntı olmaz benceYa benim doktorum 40 im cikinca çağırdı kontrole o zaman yaptırdık ama hiç demedi ay yanıltıcı olur mu cidden tekrar yaptırsam mi acaba
corasprin de bir kan sulandırıcı.Ama İğneler daha etkili. Ben son gebeliğimde corasprin kullandım fayda etmemiş bana.Aslında düşünüyordum ama doktor, zaten kan sulandırıcı vereceğim sana hamile kaldığında gerek yok dedi
Bunu çok sorguladım beklemeli miyim ankara ya dönmeyi diye ama evlat hasretim ağır bastı klomene başladım o yedi ay bana yedi yıl gibi geçecekti biliyorum bak geçen ay klomene rağmen olmadı bu ay da olmaz ben en azından burada şu klomen sürecini tamamlayım ki ankara ya dönünce hemen aşılama ya gecebileyim istiyorumBen 0.4 kullandım canım. Ve corasprinle birlikte gebelik oluşsaydı aynen devam edecektim.
Ya bana doktor öyle demişti. Senin de yine 1.5 ay geçmiş aslında. Sıkıntı olmaz bence
Kafasına göre mi verecekmiş pihti sorunu olmayan da kanamaya sebep oluyor diye okudum bi kaç yerde ben ama bence sen bi git tahlil ver bir tüp zatenAslında düşünüyordum ama doktor, zaten kan sulandırıcı vereceğim sana hamile kaldığında gerek yok dedi
Fitilin içeriği ne canım? Prospektüste endikasyonlar kısmında ne yazıyor?Kızlar idrar tahlilimde enfeksiyon çıkmamasına rağmen sadece açık sarı akıntım var diye doktor fitil verdi.
Enfeksiyon yoksa ben niye bu fitilli kullanıyorum bi türlü anlamlandıramadım.
Neo-PenotranFitilin içeriği ne canım? Prospektüste endikasyonlar kısmında ne yazıyor?
SelamKızlar merhabalar
Benimde size danışmak istediğim bir konu var
Sat başlangıç:18 mart
Sat sonu:22 mart
Eşim yurt dışı görevinde olduğu için 23-24 martda ilişki yaşayıp bidaha ilşki olmadı ve ovulasyonu 28den itibaren yapmaya başladığımda 31 aralıkda çatlama gördüm.Aslında bana her ne kadar bu ihtimal imkansız gelsede şuan rahimimde ve yumurtalıklarımda çok fazla batmalar yaşıyorum.Krem kıvamında akıntılar var.2 gündür sürekli başım dönüyor.Adetime 4-5 gün var sizin fikirleriniz nedir?