Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bu ay bi tek iki ilişkide sabaha denk geliyordu 45 dk ayaklarımı dikip sonra kalkıp kahvaltı hazırladım karnim acıktığı için bir tek o konuda acaba diyorum işte

Bu ay bi tek iki ilişkide sabaha denk geliyordu 45 dk ayaklarımı dikip sonra kalkıp kahvaltı hazırladım karnim acıktığı için bir tek o konuda acaba diyorum işte
Ya aslında bazıları hiç yatmıyor kalkıyor direk oluyo olacağı varsa her şekilde oluyo ama ben elimden gelen herşeyi yapmak istediğim için bu sefer kalkmadım sabaha kadar

Ya aslında bazıları hiç yatmıyor kalkıyor direk oluyo olacağı varsa her şekilde oluyo ama ben elimden gelen herşeyi yapmak istediğim için bu sefer kalkmadım sabaha kadar
Benim igne akşam oldu bu yüzden 36. Saat mecbur sabaha denk geldi bakalım nasip her ay olduğu gibi bu ay da hayaller kurmaya başladım hayal kurarken bile kalbim pir pir . O ilk kırmızıyı görünce yine bi gün ağlar sonra devam ederim ne yapalım alıştık

Canım eşte sorun varsa burada (Almanya da) tüp bebek yapıyorlar, aşılama felan doğal gebelik gibi, yapmamayı tercih ediyorlar. Tüp bebek düşünüyor musunuz?
Canimm aynen bize doktor deneyin olmazsa dogal olani yapalim Ivf asilama yapalim yolu kisaltalim dedi de kagitlari hazirladim Aok karsiliyomus 150 € gibi bi rakam bize düsen ama ben korkuyorum yani bilmiyorum cok istiyorum ama ben muayeneyi bile zor oluyorum birde doktor erkek olunca aliskin olmadigimdan coook geriliyorum mektubu henüz yollamadik ama bi sefer denemeyi düsünüyorum zorlada olsa birde tüp bebek demislerdi oglumda bize direk bosuna denemeyin demislerdi rabbim o ay nasip etti simdi bundada deneyin diyo doktor ama bu sefwrde olmuyor yani olmamasindan cok cevrede göze batar olduk konular hep ayni ister istemez sikiliyorum bi yerde patlak veriyo insan sanki benim elimdemi diye haykrmak istiyorum ha birde ben aylardir teste pik görmüyordum son 4 aydir ovu testte pik görüyorum ama yinedr marfolojinin 2 olmasi gebelik cok düsük bi ihtimal gibi geldiginden inandiramiyorum kendimi dogal yoldan olacagina

Kızlar abboww benden kahveli sulu akıntı geldi adetime 10 gün var hsg den mi acaba?
Böyle leke gören var mı ya adet ortası. Ya da adete mi çevirir ki? İlk defa böyle bir şey yaşıyorum

Kızlar abboww benden kahveli sulu akıntı geldi adetime 10 gün var hsg den mi acaba?
Böyle leke gören var mı ya adet ortası. Ya da adete mi çevirir ki? İlk defa böyle bir şey yaşıyorum
Benden geldi ama benim reglden 4 gün önce geldi canım

Erken olcam o zaman bende.. Sürekli altıma kaçırmış gibi oluyordum zaten 1 haftadır şimdi kahve görünce bi şaşırdım.. Amann erken olsun daha iyi temizlensin içimiz kızz
Aynen kuzu benim de öyleydi valla ben de şaştım kaldım ama hgs ye bağladım bu durumu benim işte normalinden 2 gün erken geldi normalde saatli gelir reglim

Aynen kuzu benim de öyleydi valla ben de şaştım kaldım ama hgs ye bağladım bu durumu benim işte normalinden 2 gün erken geldi normalde saatli gelir reglim
Bence de hsg den. Olsun beybi napalım bunda da bir hayır vardır ben alışkınım erken olmaya da 11 gün de çok erken oldu beh inşallah son adetimiz olur amin

Bence de hsg den. Olsun beybi napalım bunda da bir hayır vardır ben alışkınım erken olmaya da 11 gün de çok erken oldu beh inşallah son adetimiz olur amin
Bizim terelellinin erken gelmişti baya kuzu valla etkilemiyor diyorlar ama bence baya etkiliyor

Kizlar manyağın biri vajina paylaşmış ana sayfa yandı az önce biri de boy abdesti almak şart oldu demiş ben daha bugün dus aldım cidden gerekir ki boy abdesti ya off manyak insanlar ya
Oha!!! tahrik olmadıktan sonra neden boy abdesti alacaksın ki o zaman kadın doğum doktorlarının, ağdacıların her işlemden sonra abdest alması lazım

ertesi günü cnm, yani kırmızılar çoğaldığı gün
Canım ama bana doktorum ilk damla da gelse kahveymş kırmızı fark etmez adet oluyor dedi 1 günden sayacaksın o günü bende 1 gün saymazdım kahverengi lekeyi illa kırmızı olacaktı

Evet benim gebelik zehirlenmesi oldu Malesef. Dediğin gibi bu gen çok etkiliyormuş. Bir dahaki gebeliğimde kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor. Ben transferden sonra başlamıştım negatif görünce bıraktım. Perinatoloji doktorun yanında yoksa şu an gebelik düşünmesen bile olur canım böyle bir acı yaşadıysan

Merhabalar kızlar dün negatif diye attığım test şuan böyle :/ var mı bi ışık sizce?

Eklentiler

• BCF57347-C0EB-4ECF-87EC-D61A434B5DFE.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…