Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Valla biz araştırmasak, pimpirikli olmasak başımıza daha neler gelir kimbilir.. Yine ben kendim tedirgin oldum da başka bir doktor buldum gittim acilen. Halimize çok şükür deyip geçiyoruz napalım..

Kizlar selam, sizce kahve akıntının geldiği günmu ilk adet günu sayılır yoksa ertesi gün kanama gelince mi 1 sayılır ne düşünüyorsunuz.

3 tane oluşmuş kuzum

Çok sağol kuzum rapor için devlet hastanesinde tedavi olman gerekiyor kuzum anlatırım ben sana ama İnşaAllah gerek kalmadan hamiş kalırsın

Regl ağrısı gibi ağrım var kizlar iğnenin 8. Günüydü bugün ağrı için erken değil mi ya erken mi regl olcam acaba bildiğin regl sızısı var

Reactions: niw
Canım ben sanırım hamileyim beta düzenli artıyor gibi ama lekelenmem var hafif perşembe günü doktora gideceğim o zaman netleşecek

Yaa tebrik ederim canimmmmm tedavi görüyor musun sanirim isminden anladığım kadarıyla pko sun benim gibi ?? Neler yaptın bu ay
Bu ay bi tedavi almadım canım bitkisel şeylere yöneldim birde direncim düştü sanıyorum bir macun var minseo önerisiyle aldım iyi ki almışım onu kullandım ama dediğim gibi lekelenmelerim var inşallah bir sıkıntı olmaz haftaya kese görebilirim

bata son bir gün ve kasıklarımda sızı var. idrarımda yanma var. sanırım regl olacağım yaaa

Canım eşte sorun varsa burada (Almanya da) tüp bebek yapıyorlar, aşılama felan doğal gebelik gibi, yapmamayı tercih ediyorlar. Tüp bebek düşünüyor musunuz?

Kızlar selam, benim tedavi kesinleşti Mayıs ortasında tüp.. bana programı göndermişler Yalnız ICSI yazıyor... Benim eşimin değerleri çok iyidi, neden ICSI yapılıyor anlamadım. IVF olması gerekmiyor muydu?

Canimm benimkindede isci yaziyodu fransada yaptigimda. Doktora sordugumda onu oylesine herkese yaziyoruz dedi
Isci lazim olursa yapmak icin demisti
Bilmiyorum seninkide oyle biseymi

Canım ben sanırım hamileyim beta düzenli artıyor gibi ama lekelenmem var hafif perşembe günü doktora gideceğim o zaman netleşecek
Herkese günaydın.. Ve sayfayı açarken hadi bi hamile haberi alayım bugun inşallah diye açtım. ve sayfanın en başında sen vardın...:)) Hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun canım...:)))çok mutlu oldum...

minseo tekrar verirmisin macunun adını... birde erkekler içinde diyordun ya onuda yazarmısın..:)) pcoscuk hangi siteden aldınız birde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…