Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Naturallen bitkisel ballı karışım canım google a yazınca sitesi var ordan alıyorum erkek için olanı da ginseng arı sütü bal polen karışımlı sitede var ikisi de
sağolasın canım... bide bunuda deneyelim bakalım...bu ayda ramazan bakalım... nasıl olacak... femarayı sahur ve iftarda kullacağım bakalım bana nasıl bi etki yapacak....

sağolasın canım... bide bunuda deneyelim bakalım...bu ayda ramazan bakalım... nasıl olacak... femarayı sahur ve iftarda kullacağım bakalım bana nasıl bi etki yapacak....
canım bence femarayla beraber macunu kullanma , ben de aldım macunu ama kullanmadım femara içtiğim için:

canım bence femarayla beraber macunu kullanma , ben de aldım macunu ama kullanmadım femara içtiğim için:
Doğru diyosun... Folik asit falan kullanıyormusun peki... birde ramazanda nasıl yapıcaksın... iftar ve sahurmu... birde bu macun günde bir keremi kullanılıyor..

Doğru diyosun... Folik asit falan kullanıyormusun peki... birde ramazanda nasıl yapıcaksın... iftar ve sahurmu... birde bu macun günde bir keremi kullanılıyor..
canım ben oruç tutamıyorum hipoglisemi var bende uzun süreli açlıkta insülin direncim oynuyor malesef, kullandığım vitaminde folik asit var onun dışında almıyorum.

Teşekkurler canım 💐 devamlı degil ama mümkün oldugunca dinleniyorum.Ev cocuk dersler mecbur bi sekilde uğraşıyoruz.Bu hafta kontrolüm inşallah
Maşallah canım yazdıklarında endişe yok ne güzel.. inşallah güzel haberlerle gel.... bu arada kan tahlili yaptırıyormusun...hcg ye baktırıyormusun..

Bu ay bi tedavi almadım canım bitkisel şeylere yöneldim birde direncim düştü sanıyorum bir macun var minseo minseo önerisiyle aldım iyi ki almışım onu kullandım ama dediğim gibi lekelenmelerim var inşallah bir sıkıntı olmaz haftaya kese görebilirim
Bitkisel dediğin sadece macun demi canım ay inşallah leke de biter ve sağlıkla bebisin sımsıkı tutunur bu heyecan bile çok güzel içim kıpır kıpır oldu :KK68:

canım ben oruç tutamıyorum hipoglisemi var bende uzun süreli açlıkta insülin direncim oynuyor malesef, kullandığım vitaminde folik asit var onun dışında almıyorum.
ben kullanmıyordum... bu ay bende düzenli içmeye başlayacağım... bu arada çok geçmiş olsun... benim annemde şeker hastası dili hep kuruyo.. Allah yardım etsin tüm hastalara şifa versin inşallah...:))

Canimm benimkindede isci yaziyodu fransada yaptigimda. Doktora sordugumda onu oylesine herkese yaziyoruz dedi
Isci lazim olursa yapmak icin demisti
Bilmiyorum seninkide oyle biseymi
Öyle mi gerçekten? çünkü biz henüz kontratı da imzalamadık, Sigortaya başvuru yapacağız bu evraklarla..
Canım ben sana yazacaktım, Tüp için ne kadara anlaşmıştınız Tr de canım? Anlaştığınız fiyat yumurta takip, toplama, transfer, dondurma, depolama ve çözdürme de dahil mi? detay verebilir misin bana da?
Burada yazdım mı bilmiyorum ama 5.000 Euro istediler.

Öyle mi gerçekten? çünkü biz henüz kontratı da imzalamadık, Sigortaya başvuru yapacağız bu evraklarla..
Canım ben sana yazacaktım, Tüp için ne kadara anlaşmıştınız Tr de canım? Anlaştığınız fiyat yumurta takip, toplama, transfer, dondurma, depolama ve çözdürme de dahil mi? detay verebilir misin bana da?
Burada yazdım mı bilmiyorum ama 5.000 Euro istediler.
ne 5000 Euro mu sen Tr ye gel canım 2-3 tane olur o fiyata... hatta üstüne tatilde yaparsınız...:)))

Yumurtlamanın üzerinden 8-9 gün geçti. Adet olacağımı sanmıyorum çünkü sadece peceteye silince bir kez geldi başka yok 🤷🏼‍♀️

Bitkisel dediğin sadece macun demi canım ay inşallah leke de biter ve sağlıkla bebisin sımsıkı tutunur bu heyecan bile çok güzel içim kıpır kıpır oldu :KK68:
Evet canım macun kullandım sadece bide ilişkiden sonra yastık koyup sabaha kadar kalkmadım baya yüksek bi yastık inşallah inşallah kesilir leke kese de kalp atışıda görürürm sağlıklı ilerler inşallah

X