Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa unutmusum burayii kafami kaldii uzulmekten
8 mayis pardon minseoAaa unutmusum burayii kafami kaldii uzulmekten
4nisanda oldum adett
Bat. 8 nisan
bahsettiğin durum kan pıhtılaşması mı canım ? sen neden kendini suçluyorsun canım nereden bilecektin kiGünaydın kizlar . Ben de dün pai 4g 4g olmasına baktım meğer ne çok riskliymis kendimi çok suçlu hissediyorum sapasağlam hem de 5 aylik olmuş oğlum benim bilgisizligim yüzünden beslenmeyip ölmüş resmen .. dünden beri depresyona girdim desem yeridir .. keşke basta bilseydim bu kan pıhtı olayını keşke.
Düğün günümde de reglim bitmişti ama şişkinlik 2 3 gün daha kalıyor.. Regl takvimi kullanıyorsun ama regl hormonlardan ve havadan sudan etkileniyor, ya erken ya geç geliyor... Nedir bu kadınların çektiği...Ayyy ne fena bir şey yaaa hahahah Güler misin ağlar mısın zaten abiyeleri giyip çıkarmak genelde öyle oluyor hele bir de şişince valla bahtsızlık ya önceden bilince bazen geciktirici şu bu kullanabiliyorsun ama o da zarar yani insan düzeni bozmadan katlanmaya çalışıyor.. ben kendi kına gecemde bile regldim yani son günü falandı ama zordu yani
Nasıl ya.. yani sen regl olmuyordun peki belirtilerin felan da mı yoktu?Günaydın kizlar . Ben de dün pai 4g 4g olmasına baktım meğer ne çok riskliymis kendimi çok suçlu hissediyorum sapasağlam hem de 5 aylik olmuş oğlum benim bilgisizligim yüzünden beslenmeyip ölmüş resmen .. dünden beri depresyona girdim desem yeridir .. keşke basta bilseydim bu kan pıhtı olayını keşke.
Evet cnm benim de aklım karıştı, ondan bir fikir alayım dedim, teşekkürler bilgin için..Biz sperm testi verirken sormustuk 8000 tup bebek 5.gun embryosu o sirada fazladan yumurtada topluyorlarmis onlari dondurma icin 5000 tl istemislerdi 2021 ocak ayinda tabiii. Ancak sunu anlamadim diyelim toplam 13bini verdik ama olmadi kenardaki hazir dondurulmus yumurtalar kullanilacak onlarada mi 8000 tl verecegiz yoksa daha dusuk fiyata mi olacak?orasini tam anlamadim.. belki @Bahara giderken biliyordursevgiler
Düğün günümde de reglim bitmişti ama şişkinlik 2 3 gün daha kalıyor.. Regl takvimi kullanıyorsun ama regl hormonlardan ve havadan sudan etkileniyor, ya erken ya geç geliyor... Nedir bu kadınların çektiği...
Aşağıdaki video geldi aklıma :))) 10.dkdan sonra izleyin tepkileri çok komik
Haklisin ama keşke diyor insan işte keşke.. kayıp sonrası yapıldı pıhtılaşma testi evet canım o zamanlar pek üstünde durmadım doktor önemsiz dedi diye ama sonra bi perinatoloji doktoru mutlaka igne lazım dedi ben de araştırdım cidden çok önemliymiş keşke bilseydim de igne olsaydım belki doğacaktı..bahsettiğin durum kan pıhtılaşması mı canım ? sen neden kendini suçluyorsun canım nereden bilecektin ki
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım? Ben hamileydim beş aylıkken kalbi durdu kaybettim sonra pıhtı testi yapıldı pai 4g çıktı araştırdım meğer bu şekilde çıkanların igne kullanması lazımmış keşke daha önce haberim olsaydı bu pıhtı olayından da igne olsaydım dedimNasıl ya.. yani sen regl olmuyordun peki belirtilerin felan da mı yoktu?
Günaydın kuzum bugün nasılsın gecti mi ağrıların tamamengünaydın kızlaaaar
Cok geçmiş olsun canım iğneden dolayı mi oluyor yoksa normal bir bulanti ve ishal dönemi mi ?kızlar selam ishal ve bulantı ile uğraşıyorum iki gündür. dün çatlama iğnesi oldum. bugün probiyotic içtim dayanamadım. önerisi olan var mı çabucak toparlama için.
ikinciye yaşıyorum bu durumu bir ay içindez çarşamba günü serum aldım ama hala tam düzelme yok.
canım iğneden önce başladı. femara kullandım geçen ay da oldı femaranın böyle bir etkisi var mı ki ya ?Cok geçmiş olsun canım iğneden dolayı mi oluyor yoksa normal bir bulanti ve ishal dönemi mi ?
Günaydın canımmm iyiyim çok şükür ağrı falan kalmadıGünaydın kuzum bugün nasılsın gecti mi ağrıların tamamen
Ben klomen kullandım ama bende böyle bi sey yapmadı femara daha ağır dite biliyorum kullanan arkadaşlar dönüş yapar sana . Cok geçmiş olsun bir tatlı kaşığı Türk kahvesini at ağzına toz halde hemen keser ishalicanım iğneden önce başladı. femara kullandım geçen ay da oldı femaranın böyle bir etkisi var mı ki ya ?
Amiin Çok iyi olmuş sevindim. İkinci dozdan sonra artık hayırlısıyla olur inşallahTeşekkür ederim canım cevabın için. Evet aşımı oldum bende. Şifa olsun inşallah Yaklaşık 10 doktora sordum hepsi de kesinlikle olun muhakkak olun dediler. Artık Allah’a emanetiz.
EVET BENİM İKİ OĞLUM VAR VE BU İKİNCİ EŞİM. BU EŞİMİN HİÇ ÇOCUĞU YOK. İKİMİZDE 34 YAŞINDAYIZ. BU DEĞERLERİM GAYET GÜZEL ÇIKTI. NORMAL ULTROSAN DA DA HİÇBİRŞEY ÇIKMADI. KLOMEN KULLANDIM SADECE. BU AY BEKLİYORUM BAKALIM. BAT 11NİSANben 35 im eşim 42. ilk bebeğimiz olacak. şayet sizin çocuğunuz varsa ve yaş da 35 üstü ise beklemeyin derim. Amh Fsh e2 ölçtürün garanti olsun, çünkü yaşla beraber azalıyor bu değerler, hamile kalmak çok zor oluyor. direkt tüp en iyisi masraflı ama stressiz.