Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
kuşum benim de normalde hafif geçer ağrım olmaz öyle ama bu ay süründürdü, hsg sonrası ilk regl ya ondan ya da üşüttüm ben de anlamadım valla... civanperçemi ben de tüketiyorum kullandığım macunda var kuzu

baya da geçmiş canım bat bence bi kan verip kesinleştir belki kist falan oldu eğer öyleyse ona göre ilerlersin geç kalma
yarın iş çıkışı kan veriyim o zaman daha önce miyom aldırdım 600 gr ağırlığında haziran ayında ama inşllh kist falan olmamştr :KK43:

Bu insanin basina bi kere gelince doktorlarin arastirmasini yapmasi gerekiyor.. niye 2.si bekleniyor yaaa... bunlari surekli yasamasi mi lazim insanlarin.. sen yiprandiginla kaliyorsun.. hersey olmasi gerektigi zamanda olmasi gerektigi gibi gelissin ve o gun geldiginde cok mutlu ol mutlulukla buyut bebegini canim insallah🙏
Defalarca canın yanmadan olmuyor işte.. Amin inşallah canım benim 🙏

Çok ama çok üzüldüm adına.... benim eltim yazın evlenmişti, aralıkta dış gebelik gecirdi, biraz da acilmiş durumu. birtakım operasyonlar oldu. Şimdi ise Hamile. hem de Ocakta hamile kalmış. Sende gebelik oluşuyorsa sıkıntı etme kuzum. Yine olacak, ümidin, kırma. :dua:
Çok geçmiş olsun.. Zaten en az 3 ay korunmak gerekiyormuş, iğnenin etkileri tehlikeliymiş. Ben de kendimi toparlayabilir de her şeyi araştırıp yoluna koyarsam ancak o zaman düşünürüm. Öyle bodoslama denemelere asla kalkışmam. Allah da nasip ederse bakalım...

ben lisede çok kötü olmuştum bi kere müdür yardımcımız da çok babacan bi adamdı gittim adamın karşısına 2 büklüm noldu kızım dedi hocam ben çok kötüyüm eve gidebilir miyim dedim, neyin var gel hastaneye götürelim dedi yok yok gerek yok eve gitsem iyi olur dedim yok salmam hastaneye gidelim diyince hocam gerek yok regl oldum demiştim adam dumura uğradı :KK70: sonra izin kağıdı yazıp eve yollamıştı beni
Ayyy kıyamam benim bir arkadaşım da her ay hastanelik oluyordu o sen misin acaba 🙈 kıyamam yaa tabi erkekler başka bişi düşünüyorlar hemen bizim her ay böyle acılar çekmemiz çok doğal gelmiyor normal yani baya baya hastanelik gibisin o durumda yani 😬 yazık bize vallaa

Ah kızlar ah 12 yıl çalışma hayatı olan biri olarak her ay bu durumları %80 işyerinde yaşadım... o günlerde kahve içmezdim, o daha da ağrı yapıyor bende. bitki çayına başlardım, günde 1 2 3 ... napalım alıştım artık. SOnra iloveme ye dediğim gibi civanperçemi en iyi gelen oldu bana. başka rezene, ıhlamur yine bir nebze etki de ediyor...
Canim iyiki soyledin hic aklima bitki cayi gelmedi simdi biseyler yapayim kendime.. ihlamur rezene yapayim.. sagolasin..bide titreme yapiyor kanim cekiliyor sanki vucudumda..

Bilmem hatırlayaniniz var mi topik sahibi Azze vardı o dun sezaryan la doğum yapmis beraber her ay beklerken üstümüze doğurdu masallah rabbim inşallah bize de nasip eder. Hayirli olsun yazacaktım ama ne bileyim içinde bir acıma üzülme olur bana sütünü falan etkilerim diye mesaj atmak istemedim mutlu suan bizim halimizi de anlıyor aklına getirip bizi üzmeyim diye .. oğlu olmuş sağlıkla büyütsün inşallah

Ayyy kıyamam benim bir arkadaşım da her ay hastanelik oluyordu o sen misin acaba 🙈 kıyamam yaa tabi erkekler başka bişi düşünüyorlar hemen bizim her ay böyle acılar çekmemiz çok doğal gelmiyor normal yani baya baya hastanelik gibisin o durumda yani 😬 yazık bize vallaa
1 kere hastanelik oldum bi kere bayıldım evde ağrıdan :KK70: hastanelik olduğum sabah lys ye girecektim hatta apar topar acile götürdüler iğne olup girdim sınava :skandal: bayıldığımda da reglden bir günönce aquapark a gitmiştik orda rüzgarı yedim ıslak bikinilerle ertesi gün ağrıdan bayılmışım uyandığımda annem ağzıma ağrı kesici sokmaya çalışıyordu :KK70:

Bilmem hatırlayaniniz var mi topik sahibi Azze vardı o dun sezaryan la doğum yapmis beraber her ay beklerken üstümüze doğurdu masallah rabbim inşallah bize de nasip eder. Hayirli olsun yazacaktım ama ne bileyim içinde bir acıma üzülme olur bana sütünü falan etkilerim diye mesaj atmak istemedim mutlu suan bizim halimizi de anlıyor aklına getirip bizi üzmeyim diye .. oğlu olmuş sağlıkla büyütsün inşallah
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım

Su sira ciddi kısıtlama gelebilir kizlar çünkü devlete para lazım ya hani turizm sektöründe vaka 60 binler de bile olsa bin lere düştü diye açacaklar tatil sezonunu piyasa canlansın diye o yüzden şu bir ay sıkı kısıtlama olabilir
valla olsun yoksa hastanelik olursak yatacak yer bulamayacağız, vaka sayısı düşmezse yaz sezonu patlar

• Beğen
Reactions: niw
1 kere hastanelik oldum bi kere bayıldım evde ağrıdan :KK70: hastanelik olduğum sabah lys ye girecektim hatta apar topar acile götürdüler iğne olup girdim sınava :skandal: bayıldığımda da reglden bir günönce aquapark a gitmiştik orda rüzgarı yedim ıslak bikinilerle ertesi gün ağrıdan bayılmışım uyandığımda annem ağzıma ağrı kesici sokmaya çalışıyordu :KK70:
Ayyy çok fena yaaa gerçekten bu arada havuz deniz ıslak bikini mayo çook etkiliyor pişman oluyorsun yüzdüğüne yüzeceğine 🙈 hemen kurulanıp değişmek lazım. Sınav öncesi çok fena olmuş yaaa kıyamam benim de hayatımda girdiğim bütün sınavlarda sanırım regldim. Hatta bir sınavda görevliyle kavga ettim. Pedimi içeri sokmuyor alamam diyor. E iyi de ben zaten yol gelmişim evden çıkalı kaç saat olmuş. 3 saat sınavda nasıl oturabilirim sınavdan önce değiştirmem lazım. Okullarda peçete vs yok mendilimi sokmuyor. Yani neyle silicem dalga mı geçiyorsun ÖSYM'nin verdiği minnacık dandik peçeteyi kullanacakmışom. Bir de bunu yapan kadın polisti yani o bile halden anlamadı. Açık da var tabi kurallar çok katı bu durumları düşünüp kurallarda esneklik olması lazım insani ihtiyaç yani. Neyse gene sinirlendim 🙈 geçen ay yökdile girdim yine regldim. Bu ay YDS var yine tam regl tarihime denk geliyor. Şaka gibi gerçekten hele en yoğun günüm olursa yandım yani ayağa kalktığım an batıyor😔

Ayyy çok fena yaaa gerçekten bu arada havuz deniz ıslak bikini mayo çook etkiliyor pişman oluyorsun yüzdüğüne yüzeceğine 🙈 hemen kurulanıp değişmek lazım. Sınav öncesi çok fena olmuş yaaa kıyamam benim de hayatımda girdiğim bütün sınavlarda sanırım regldim. Hatta bir sınavda görevliyle kavga ettim. Pedimi içeri sokmuyor alamam diyor. E iyi de ben zaten yol gelmişim evden çıkalı kaç saat olmuş. 3 saat sınavda nasıl oturabilirim sınavdan önce değiştirmem lazım. Okullarda peçete vs yok mendilimi sokmuyor. Yani neyle silicem dalga mı geçiyorsun ÖSYM'nin verdiği minnacık dandik peçeteyi kullanacakmışom. Bir de bunu yapan kadın polisti yani o bile halden anlamadı. Açık da var tabi kurallar çok katı bu durumları düşünüp kurallarda esneklik olması lazım insani ihtiyaç yani. Neyse gene sinirlendim 🙈 geçen ay yökdile girdim yine regldim. Bu ay YDS var yine tam regl tarihime denk geliyor. Şaka gibi gerçekten hele en yoğun günüm olursa yandım yani ayağa kalktığım an batıyor😔
Evet canım annem 1 ay ''ee anne sözü dinlemezsen işte böyle olur'' diye söylendi durdu :KK70:
peçete almıyorlarsa versinler içerde yani ne saçma şey cidden, minnacık peçete mi işe yarayacak.
offf sınavlarda çok zor cidden :KK43: olmazsa tampon kullan kuzu bu gireceğin sınavda pedle çok zor olmaz mı yoğun güne denk gelirse ?

canım benim göğüslerde ağrım devam ediyo yarın bir kan testi versem mi vermesem mi bilemedim inan kafam karışık korkuyorum snrm birz :KK43:
canm ver bence kan ona göre tarlusal ıcersın belkı. sökülemedn belkıde yada daha olmadn yada belkı inş bebiş vardır

Su sira ciddi kısıtlama gelebilir kizlar çünkü devlete para lazım ya hani turizm sektöründe vaka 60 binler de bile olsa bin lere düştü diye açacaklar tatil sezonunu piyasa canlansın diye o yüzden şu bir ay sıkı kısıtlama olabilir
aaynen canım dun sınyali verdıler zaten turizm ayını kaçırmamız lazım diye. tam kapanma gelmesede bence il değiştirme komple yasaklancak ozel arac yasak zaten ama toplu ulasımlada yasaklancak bence

Evet canım annem 1 ay ''ee anne sözü dinlemezsen işte böyle olur'' diye söylendi durdu :KK70:
peçete almıyorlarsa versinler içerde yani ne saçma şey cidden, minnacık peçete mi işe yarayacak.
offf sınavlarda çok zor cidden :KK43: olmazsa tampon kullan kuzu bu gireceğin sınavda pedle çok zor olmaz mı yoğun güne denk gelirse ?
Hahaha bu aynı benim annem 🤣 ağrı kesici sokmaya çalışıyordu ağzıma dediğin an benim gözümde tam bu cümleler canlanmıştı 🙈 aynen canım okulların çoğunda peçete falan yok zaten leş gibi çoğu okul tuvaletleri. Pandemide biraz değişmiş midir bilmiyorum. Geçen sefer girmedim hiç. Gerçekten çok zor çünkü sınav süreleri çok uzun, bir de yarım saat önceden gidiyorsun giriyorsun falan. Eğer öyle bi güne denk gelirse tampon takarım ama ped de koyarım çünkü tampon bile kaldırmıyor biliyor musun ona rağmen kaç aydır o yoğun günlerde ikisini birlikte kullanıyorum dışarı falan çıkacaksamm.. inşallah çok ağrım olmaz tabi. O kadar yalnız kabul etmişiz ki ikimiz de AA belki regl olmam diye sonradan geliyor aklıma 🤣

Hahaha bu aynı benim annem 🤣 ağrı kesici sokmaya çalışıyordu ağzıma dediğin an benim gözümde tam bu cümleler canlanmıştı 🙈 aynen canım okulların çoğunda peçete falan yok zaten leş gibi çoğu okul tuvaletleri. Pandemide biraz değişmiş midir bilmiyorum. Geçen sefer girmedim hiç. Gerçekten çok zor çünkü sınav süreleri çok uzun, bir de yarım saat önceden gidiyorsun giriyorsun falan. Eğer öyle bi güne denk gelirse tampon takarım ama ped de koyarım çünkü tampon bile kaldırmıyor biliyor musun ona rağmen kaç aydır o yoğun günlerde ikisini birlikte kullanıyorum dışarı falan çıkacaksamm.. inşallah çok ağrım olmaz tabi. O kadar yalnız kabul etmişiz ki ikimiz de AA belki regl olmam diye sonradan geliyor aklıma 🤣
harbiden ya regl olmama gibi bi ihtimalde var bak :KK70: hahaha resmen biz regl olmak için doğmuşuz aksini düşünemiyoruz :KK70:

X