Canım inşallah bu sefer tutar da Tüp e gerek de kalmaz :) Bol şans diliyorum.Kızlar geldim ben doktordan
Doktor istersen tüp bebeğe geçelim dedi çok sevindim ama ilaç destekli hamile kalabildiğim için devlet hastanesi tüp bebeği karşılamıyormuş orada yıkıldım
Ücretli tüp bebek yapacaksam zaten devlette yapmam
O yüzden doktorumla bir karara vardık 3.aşılamayı deneyeceğiz sonra oda olmazsa doktorumun kendi tüp bebek merkezinde tüp bebeğe geçeceğiz. bugün karından gonal f vurmaya başlayacağım kendime 3.aşılama için cuma da kontrole gideceğim.
gelelim mikroçip aşılamaya onuda konuştuk
Devlet hastaneleri yapmıyor en azından çapa ve cerrahpaşa yani burada yapılmıyor
Özel hastanelerde yapılıyor dedi
Onun da ücreti ilaçları vs toplamı 7-8 bin civarı
Evet mikroçip aşılamada tutma oranı %10 gibi oranla fazla olup tutma oranı %30 civarı dedi
Ama ben olsam mikroçip aşılama yerine direk tüp bebek yapıp o şansı %70 e çıkarırım dedi
Aşılamada tutacaksa normal aşılamada tutar tutmayacağı varsa mikroçipte de tutmaz tüp bebekte de tutmaz Allahın nasip etmesi lazım dedi
Bir sürü şey konuştuk şuan aklıma bunlar geldi canlar var mı sormak istedikleriniz
@Yusra30minseo @Bahara giderken yildizsavascisi
Mikroçipli aşılama yerine kesinlikle diğer arkadaşların da dediği gibi %70 şansı olan Tüp bebeği tercih ederim. :)Aynen kuşum
Çipliye 2 bin falan deseler tmm dicektim ilaçlarla 3500-4000 bini bulur diyip onuda denerdim
Ama 7-8 bin cidden fazla bir rakam
1 ay daha çalışıp üstünü açığı tamamlayıp tüp bebek yaparım ya dedim içimden
canım içini ferah tut, bazen değerler çok artmaz.. yine artış var ama buna da şükür.. düşüş yok.. Bence herşey yolunda kuzum :)Kızlar cuma günü 332 ydi hcg. Bugün yani 3 gün sonra 669. Dün olsaydı bu değer normal derdim ama yine sıkıntı mı olacak acaba yaa
Canım benim de 3. Testte öyle çıktı. Artış yeterli değildi akşam öğrenmiştim rastgele bir doktora gittiğimde dış gebelik ya da sağlıksız diye moralimi bozdu, kese de görünmez zamanla anlaşılır dedi . Ertesi gün kendi doktorum keseyi gördü. Normal olduğunu söyledi . Testlere çok fazla takılma dedi 4. Testte de tekrar 2 kat artış oldu .Hemen paniğe kapılma, strese sokma kendini .Kızlar cuma günü 332 ydi hcg. Bugün yani 3 gün sonra 669. Dün olsaydı bu değer normal derdim ama yine sıkıntı mı olacak acaba yaa
Biz 1 yıldır istiyoruz. Geç evlendik. ben 35, eşim 42. Burada devlet tüp bebeği kadın 40 yaşının altındaysa, erkek de 50 yasının altındaysa %50 karşılıyormuş. Hayırlısı bakalımEvet canım aynen öyle..gerçekten ekstra masraf ve yıpratıcı. Orada tüp hiç denemediğiniz için bence karşılıyorsa çok avantajlı kesinlikle oraya şans tanımalısınız öncelikle
Üniversite hastanesi devlet canım öbür ay femara ya da letu isteyeceğim olmazsa bir ay da igne ile yumurta büyütme denemek istiyorum ama onun ignesini gonalf menapur vb gibi çok pahalı oluyormuş rapor ile ücretsiz oluyormuş ondan sorayım dedim sana iki ay sonra ihtiyacım olir diye inşallah gerek kalmaz tabi amaAmin kuzum İnşaAllah çokça amin
Doktor reçete yazıyor üstüne 3 tane kaşe vuruyor ve sekretere gönderiyor sekreter rapor yazıyor raporu tekrar doktora kaşeletiyorsun
İlaçları alırken eczane o raporu alıyor senden
Özel hastanelerde rapor yazılmıyor kuzum eğer özele gidiyorsan devlet hastaneleri yazıyor bilgin olsun
Evet kuzum hep aynı yerde yaptırıyorum. Doktorum da Allaha bıraktı. O da artışı iyi bulmadı. Sabır diyor..Cnm ayni yerde mi baktirdin o da önemli dur bakalım hemen bi normal bi durumdur belki kötü düşünmeyelim hemen doktoruna sordun mu
Ya tatlım zaten haftasına göre düşük, hadi dedim geç döllenme demek ki.. Şimdi de böyle olunca çok korkuyorum. Geçen hafta da o kadar kötü şeyler yaşadım ki 1 hafta ağlayarak geçti. Doktorum da sabır diyor başka bişey demiyor, artışı beğenmedi ama.canım 2 gün için %60 artış var gözüküyor. 530 olurdu pazar min. bugün 669 olmuş . yani aslında sorun yok gibi ama doktorun ne dedi ?
Yaa inşallah be kuzum inşallahcanım içini ferah tut, bazen değerler çok artmaz.. yine artış var ama buna da şükür.. düşüş yok.. Bence herşey yolunda kuzum :)
İnşallah öyledir be kuzum, iyi ihtimalleri düşünmeye çalışıyorum ama yerle bir oldum. Aynı şeyi bi daha yaşamak istemiyorum. Sağol canımCanım benim de 3. Testte öyle çıktı. Artış yeterli değildi akşam öğrenmiştim rastgele bir doktora gittiğimde dış gebelik ya da sağlıksız diye moralimi bozdu, kese de görünmez zamanla anlaşılır dedi . Ertesi gün kendi doktorum keseyi gördü. Normal olduğunu söyledi . Testlere çok fazla takılma dedi 4. Testte de tekrar 2 kat artış oldu .Hemen paniğe kapılma, strese sokma kendini .
Kısmet canım tabi ki bu işler bir an önce tüpe başlamanız olasılığı çok artırıyor benceBiz 1 yıldır istiyoruz. Geç evlendik. ben 35, eşim 42. Burada devlet tüp bebeği kadın 40 yaşının altındaysa, erkek de 50 yasının altındaysa %50 karşılıyormuş. Hayırlısı bakalım
Ama reglının ıkıncı gunu başlaman lazm.Kizlar dediğiniz macunlara baktım ama simdi almayayım diyorum . Regl yi bekleyim regl olursam o gün hem bana hem esime sipariş ederim. Hani bir umut hamile kalmışsam diye hemen almamaya karar verdim
Amaaan varsın az geç başlayım o umut hep oluyor biliyorsun ya kaldıysam diye düşünüp boşa almak istemiyorum ne kadarda polyannayim bundan 17 gün sonra göz yaşlarımı silerek macun sipariş edeceğimi bile bileAma reglının ıkıncı gunu başlaman lazm.
Canım ya kadının içeriği evet güzel ama erkeğin içeriğinde hiç öyle bi sey yok Vitamin vb falan ari sütü polen ginseng var sadece içeriği çok zayıf değil miKuzum bak resimlerini attım aldığım sayfanında linkini bırakıyorum bakarsın Ovulasyontakiplisayfa (@ovulasyontakiplisayfa) • Instagram photos and videos
canım zaten morfolojiCanım ya kadının içeriği evet güzel ama erkeğin içeriğinde hiç öyle bi sey yok Vitamin vb falan ari sütü polen ginseng var sadece içeriği çok zayıf değil miminseo ?
ah be canım , üzmeseydin kendini keşke dicem ama sakın kendini suçlu yada sorumlu hissetme olumsuz giderse süreç, herşey insanlar için.Evet kuzum hep aynı yerde yaptırıyorum. Doktorum da Allaha bıraktı. O da artışı iyi bulmadı. Sabır diyor..
Ya tatlım zaten haftasına göre düşük, hadi dedim geç döllenme demek ki.. Şimdi de böyle olunca çok korkuyorum. Geçen hafta da o kadar kötü şeyler yaşadım ki 1 hafta ağlayarak geçti. Doktorum da sabır diyor başka bişey demiyor, artışı beğenmedi ama.
Yaa inşallah be kuzum inşallahher seferinde sevincim kursağımda kalıyor
İnşallah öyledir be kuzum, iyi ihtimalleri düşünmeye çalışıyorum ama yerle bir oldum. Aynı şeyi bi daha yaşamak istemiyorum. Sağol canım
Vitamin bitti kuzum doktor 3 ay kullan demisti sonrasında sperm ver dedi ama taşındık ya burada özel de yapılmıyor mus devlete gidecek esim bir ara ne zamana gün verirler bilmem aylar sonraya da olabilir acaba bu esnada takviye ye devam etse mi ki esimcanım zaten morfoloji
için vitamin kullanmıyor musunuz ? bence yeterli gelicekitr devamlı kullanımda. sonuçta aşırıya da kaçmamak gerek
nacizane fikrim etsin , biz ediyoruz hala eşim de ben de. ben acıkcası bi işe yaradığını düşünmüyorum bu tamamen benm görüşüm tabi ama kişiden kişiye değişir o yüzden bence devam etsin eşin.Vitamin bitti kuzum doktor 3 ay kullan demisti sonrasında sperm ver dedi ama taşındık ya burada özel de yapılmıyor mus devlete gidecek esim bir ara ne zamana gün verirler bilmem aylar sonraya da olabilir acaba bu esnada takviye ye devam etse mi ki esim
Aaa o zaman bakayım ya her gün değil de haftada üç falan da olsa alsın esim sagol canim benimnacizane fikrim etsin , biz ediyoruz hala eşim de ben de. ben acıkcası bi işe yaradığını düşünmüyorum bu tamamen benm görüşüm tabi ama kişiden kişiye değişir o yüzden bence devam etsin eşin.
Kendimden çok eşimi suçluyorum, beni bunlara maruz bıraktığı için. O yüzden bişey olursa ilişkimiz çok sarsılacak. O da sağolsun hiç destek olmadı zaten, konuşmadı bile.. Şu anda hiç iyi değil psikolojim gerçekten, saldıracak yer arıyorum. Allah bi daha yaşatmasın bu hayal kırıklığınıah be canım , üzmeseydin kendini keşke dicem ama sakın kendini suçlu yada sorumlu hissetme olumsuz giderse süreç, herşey insanlar için.
ama ben yne de çok karamsar olmama taraftarıyım sen stresini azalt ki sıkı skı tutunsun sana