Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Rapor çıkartmasa doktorum şuanki ilaçlarım bile 1200 tl 😂 bu ne ya
Aynen kuzum mikroçipe 7 bin vereceğime üstüne 5 bin daha koyarım tüp bebek yaparım mantıken yani
Çok pahalı cidden kuzu ya gerek yok o kadar işte bizim çipli de o civarlarda tutuyor ben sadece ilaçlarımı alcam gerisini doktor halletcek

Çok pahalı cidden kuzu ya gerek yok o kadar işte bizim çipli de o civarlarda tutuyor ben sadece ilaçlarımı alcam gerisini doktor halletcek
Aynen kuşum
Çipliye 2 bin falan deseler tmm dicektim ilaçlarla 3500-4000 bini bulur diyip onuda denerdim
Ama 7-8 bin cidden fazla bir rakam
1 ay daha çalışıp üstünü açığı tamamlayıp tüp bebek yaparım ya dedim içimden

Merhaba,yakiyi ne zamanlar denediniz acaba,internetten arastirdim ama bulamadim.yumurta catladiktan sonra mi hemen once mi yoksa adet bitince mi?
Bir yerden araştırmamıştım. Rast gele denedim. Bir reglin üçüncü günü ve 14. Günü yapıştırdım. Belki bir yöntemi vardır ben yanlış yapmış olabilirim 🤐

Aynen kuşum
Çipliye 2 bin falan deseler tmm dicektim ilaçlarla 3500-4000 bini bulur diyip onuda denerdim
Ama 7-8 bin cidden fazla bir rakam
1 ay daha çalışıp üstünü açığı tamamlayıp tüp bebek yaparım ya dedim içimden
Aynen kuzu bakalım normalini dene sen bi defa daha nolcak belki tüpe falan gerek kalmaz inşallah 🙏

Kızlar geldim ben doktordan
Doktor istersen tüp bebeğe geçelim dedi çok sevindim ama ilaç destekli hamile kalabildiğim için devlet hastanesi tüp bebeği karşılamıyormuş orada yıkıldım
Ücretli tüp bebek yapacaksam zaten devlette yapmam
O yüzden doktorumla bir karara vardık 3.aşılamayı deneyeceğiz sonra oda olmazsa doktorumun kendi tüp bebek merkezinde tüp bebeğe geçeceğiz. bugün karından gonal f vurmaya başlayacağım kendime 3.aşılama için cuma da kontrole gideceğim.
gelelim mikroçip aşılamaya onuda konuştuk
Devlet hastaneleri yapmıyor en azından çapa ve cerrahpaşa yani burada yapılmıyor
Özel hastanelerde yapılıyor dedi
Onun da ücreti ilaçları vs toplamı 7-8 bin civarı
Evet mikroçip aşılamada tutma oranı %10 gibi oranla fazla olup tutma oranı %30 civarı dedi
Ama ben olsam mikroçip aşılama yerine direk tüp bebek yapıp o şansı %70 e çıkarırım dedi
Aşılamada tutacaksa normal aşılamada tutar tutmayacağı varsa mikroçipte de tutmaz tüp bebekte de tutmaz Allahın nasip etmesi lazım dedi
Bir sürü şey konuştuk şuan aklıma bunlar geldi canlar var mı sormak istedikleriniz
Yusra-61 Yusra-61 minseo minseo @Bahara giderken yildizsavascisi yildizsavascisi
Bu anlattıklarına göre tüp bebek daha mantıklı canım inşallah bu son aşılama olur ve tupe geçmeden hamile kalırsın
Rapor çıkartmasa doktorum şuanki ilaçlarım bile 1200 tl 😂 bu ne ya
Aynen kuzum mikroçipe 7 bin vereceğime üstüne 5 bin daha koyarım tüp bebek yaparım mantıken yani
Bu rapor nasıl çıkıyor canım?

Aynen kuzu bakalım normalini dene sen bi defa daha nolcak belki tüpe falan gerek kalmaz inşallah 🙏
İnşaAllah kuzum ya bu ay hepimiz beraber hamiş kalalım İnşaAllah
Bu aşılamada tutmazsa vücuduma biraz süre tanıyacağım dinlenmesi için sonra direk tüp bebek yaparız ama İnşaAllah ona gerek kalmadan bu aşılama tutar 🤲

Bu anlattıklarına göre tüp bebek daha mantıklı canım inşallah bu son aşılama olur ve tupe geçmeden hamile kalırsın

Bu rapor nasıl çıkıyor canım?
Amin kuzum İnşaAllah çokça amin 🤲🌺
Doktor reçete yazıyor üstüne 3 tane kaşe vuruyor ve sekretere gönderiyor sekreter rapor yazıyor raporu tekrar doktora kaşeletiyorsun
İlaçları alırken eczane o raporu alıyor senden
Özel hastanelerde rapor yazılmıyor kuzum eğer özele gidiyorsan devlet hastaneleri yazıyor bilgin olsun ❤️

İnşallah gerek kalmaz ama yaparsanız siz de Türkiye'de yaptırmayı düşünmez misiniz? Türkiye bu konuda baya iyi gerçekten🙄 ama inşallah gerek kalmaz da bebişlrr bir sürpriz yapar
Düşünüyoruz canım fakat bu pandemi durumu bizi zorlayacak, durum riskli. Vakalar burada da çok fazla. Mega kapanma da gelecekmiş. Korona test parası kişi bası 100 euro, uçak konaklama, muayene parası işlem parası derken daha pahalıya gelecek.. Burada %50 devlet tüp bebeği karşılıyor. riske girmeyelim dedik.

Tabiikiisii sizede getiririm 💕💕
Yeni otele girdik kizlar, ignelere basladik bizde. Simdilik gunde iki igne bide iki klomen
İnşallah süreç çok iyi geçer adına, iğneler bitene kadar İstanbulda mı kalıcaksınız? Operasyon bu gidişinizde mi yapılacak?

Doktor istersen tüp bebeğe geçelim dedi çok sevindim ama ilaç destekli hamile kalabildiğim için devlet hastanesi tüp bebeği karşılamıyormuş orada yıkıldım
O yüzden doktorumla bir karara vardık 3.aşılamayı deneyeceğiz sonra oda olmazsa doktorumun kendi tüp bebek merkezinde tüp bebeğe geçeceğiz. bugün karından gonal f vurmaya başlayacağım kendime 3.aşılama için cuma da kontrole gideceğim.
Devlet hastaneleri yapmıyor en azından çapa ve cerrahpaşa yani burada yapılmıyor
Evet mikroçip aşılamada tutma oranı %10 gibi oranla fazla olup tutma oranı %30 civarı dedi
Ama ben olsam mikroçip aşılama yerine direk tüp bebek yapıp o şansı %70 e çıkarırım dedi
Aşılamada tutacaksa normal aşılamada tutar tutmayacağı varsa mikroçipte de tutmaz tüp bebekte de tutmaz Allahın nasip etmesi lazım dedi
Bir sürü şey konuştuk şuan aklıma bunlar geldi canlar var mı sormak istedikleriniz
Yusra-61 Yusra-61 minseo minseo @Bahara giderken yildizsavascisi yildizsavascisi
Ayy ne güzel yazdın yardımcı oldun bilgilerin için çok teşekkür ederim. Doktorunuz çok güzel konuşmuş valla ne güzel demiş çipliye o kadar vereceğime tüp daha iyi daha mantıklı 🤗 inşallah senden bu ay alırız dilerim kalmasın tüp kısmına ya sana ayrı dualar edeceğim nasiptir bilinmez. O kadar tedavi ilaç aldın bu ay hayrını göreceksin 😍3.tutar Allahın izniyle inşlh❤️heyecanlı güzel bir ay daha seni bekliyor ❤️

Bende ucuncudeyimm, ucuncu bize ugurlu gelsinn ya 🤗🤗
Allah'ın hakkı üçtür derler hep 🙈 inşallah 3. Hepimize uğur getirsin 🤗🤗
Canım çok pahalıymış gerçekten bence doktorun dediği mantıklı ne güzel detaylıca konuşmuşsunuz her şeyi. Bu ay da aşılama ile devam edin bakalım hayırlı olsun 3.tedavi hepimize bebiş getirsin tüpe gerek kalmadan 🤗
istanbul kaka zaten istanbul kotu burda bulusmayalm tabi :63:
Hahaha şekerim ben de İzmir'de değilim ki ne güzel bize gezi olacak tur olacak yolda kopacağız siz @NealStreet ve ipek_annesi ipek_annesi ile İstanbul'dan geleceksiniz Bursa'dan beni alıp İzmir'de fiona13 fiona13 ve minseo minseo ile buluşacağız 😍 Cartedor Cartedor da İstanbul'a iner Fransa'dan onu da havaalanından alıp gelirsiniz 🙈
Düşünüyoruz canım fakat bu pandemi durumu bizi zorlayacak, durum riskli. Vakalar burada da çok fazla. Mega kapanma da gelecekmiş. Korona test parası kişi bası 100 euro, uçak konaklama, muayene parası işlem parası derken daha pahalıya gelecek.. Burada %50 devlet tüp bebeği karşılıyor. riske girmeyelim dedik.
Evet canım aynen öyle..gerçekten ekstra masraf ve yıpratıcı. Orada tüp hiç denemediğiniz için bence karşılıyorsa çok avantajlı kesinlikle oraya şans tanımalısınız öncelikle 🤗

Hadi bakalım canım inşallah hayırlısı 😍😍 sağlık ocağı sanırım ertesi gün çıkarıyor sonucu. Ama olsun geç olsun güç olmasın güzel haberlerini alcaz inşallah🤗🤗

Yaa canım benim 😍😍 hadi hayırlı olsun tedaviniz, tatil gibi düşünmeye çalış buradaki zamanını da inşallah su gibi geçsin bu zor zamanlar ve inşallah 3 kişi dönün Fransa'ya 🤗🤗 bebiş ilk yurtdışı ziyaretini biraz erken yapmış olacak inşallah 🙈

Hadi bakalım ben de ilaçlı 3. Tedavideyim 3ten umutlar büyük inşallah 😍
İnşallah canım benimm yaaa aynen bi sonraki gün çkkıyor😇🙏🏻

Kızlar cuma günü 332 ydi hcg. Bugün yani 3 gün sonra 669. Dün olsaydı bu değer normal derdim ama yine sıkıntı mı olacak acaba yaa 😔

Kızlar cuma günü 332 ydi hcg. Bugün yani 3 gün sonra 669. Dün olsaydı bu değer normal derdim ama yine sıkıntı mı olacak acaba yaa 😔
Cnm ayni yerde mi baktirdin o da önemli dur bakalım hemen bi normal bi durumdur belki kötü düşünmeyelim hemen doktoruna sordun mu

Kizlar hep yazmışsınız mra diye kim bu ne bu cehaletime verin yazdınız da kaçırdım mi😁

canım 2 gün için %60 artış var gözüküyor. 530 olurdu pazar min. bugün 669 olmuş . yani aslında sorun yok gibi ama doktorun ne dedi ?

X