Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
kuzucum progesteran vermedi duphastan verdi bana iğneden sonra 3. günü içmeye başla sakın bırakma bittikçe alcaksın dedi coraspin i de bitince alcaksın kullancaksın dedi evet bende kararsızım yarın sabah gidip direk kan mı versem diyorum

Hatırladım canım doğru sormuştum ilacı daha önce. Ya ben olsam kan veririm sanırım ona göre yolumu çizerim herhalde ama sen bilirsin herkes farklı bu test konusunda sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap. Ben idrarda negatif görsem acaba yeni olduğu için mi çıkmıyor diyeceğim, silik gibi çıksa bile emin olamam diye direkt kan daha güvenli geliyor bana

aynen kuzum sağlık ocağındaki ebeme yazdım sabah gitmek için hayırlısı hakkımda dua edin bana inşallah yavrum vardır bedenimde

Günaydın kızlar, rüyamda betam 11 çıkıyordu reglden 3 4 gün önceymiş nasıl bulutların üzerindeydim. Uyanmamla yerlere çakılmam bir oldu.
Ben de rüyamda kan testi yaptırıyordum ama sonucuna bir türlü bakamıyordum. O kadar sinir oldum ki internette ara tara bir türlü yok bilinçaltimizin oyunları

Ben de rüyamda kan testi yaptırıyordum ama sonucuna bir türlü bakamıyordum. O kadar sinir oldum ki internette ara tara bir türlü yok bilinçaltimizin oyunları
Ben dün akşam sağ kasık ağrısı ile uyudum hamile kaldığım zaman aklıma geldi kesin ondan gördüm

di mi benim de bi miktar gözüm kaldı

Bebişlerimizle yapacağımız İzmir buluşmasında biz de isteriz çikolata artık Cartedor
Tabiikiisii sizede getiririm
Yeni otele girdik kizlar, ignelere basladik bizde. Simdilik gunde iki igne bide iki klomen

Kuzum sen kullanma başka macun bencede

Evet kuzum ikincise başarısız oldu malesef üçüncüye kolları sıvadık

aynen kuzum sağlık ocağındaki ebeme yazdım sabah gitmek için hayırlısı hakkımda dua edin bana inşallah yavrum vardır bedenimde
Hadi bakalım canım inşallah hayırlısı sağlık ocağı sanırım ertesi gün çıkarıyor sonucu. Ama olsun geç olsun güç olmasın güzel haberlerini alcaz inşallah
Tabiikiisii sizede getiririm
Yeni otele girdik kizlar, ignelere basladik bizde. Simdilik gunde iki igne bide iki klomen
Yaa canım benim hadi hayırlı olsun tedaviniz, tatil gibi düşünmeye çalış buradaki zamanını da inşallah su gibi geçsin bu zor zamanlar ve inşallah 3 kişi dönün Fransa'ya bebiş ilk yurtdışı ziyaretini biraz erken yapmış olacak inşallah
Evet kuzum ikincise başarısız oldu malesef üçüncüye kolları sıvadık
Hadi bakalım ben de ilaçlı 3. Tedavideyim 3ten umutlar büyük inşallah

Bende ucuncudeyimm, ucuncu bize ugurlu gelsinn ya

Kızlar geldim ben doktordan
Doktor istersen tüp bebeğe geçelim dedi çok sevindim ama ilaç destekli hamile kalabildiğim için devlet hastanesi tüp bebeği karşılamıyormuş orada yıkıldım
Ücretli tüp bebek yapacaksam zaten devlette yapmam
O yüzden doktorumla bir karara vardık 3.aşılamayı deneyeceğiz sonra oda olmazsa doktorumun kendi tüp bebek merkezinde tüp bebeğe geçeceğiz. bugün karından gonal f vurmaya başlayacağım kendime 3.aşılama için cuma da kontrole gideceğim.
gelelim mikroçip aşılamaya onuda konuştuk
Devlet hastaneleri yapmıyor en azından çapa ve cerrahpaşa yani burada yapılmıyor
Özel hastanelerde yapılıyor dedi
Onun da ücreti ilaçları vs toplamı 7-8 bin civarı
Evet mikroçip aşılamada tutma oranı %10 gibi oranla fazla olup tutma oranı %30 civarı dedi
Ama ben olsam mikroçip aşılama yerine direk tüp bebek yapıp o şansı %70 e çıkarırım dedi
Aşılamada tutacaksa normal aşılamada tutar tutmayacağı varsa mikroçipte de tutmaz tüp bebekte de tutmaz Allahın nasip etmesi lazım dedi
Bir sürü şey konuştuk şuan aklıma bunlar geldi canlar var mı sormak istedikleriniz
Yusra-61 minseo Bahara giderken yildizsavascisi

Çipli çok pahalıymış cidden bizim doktor tanıdık olduğu için baya uyguna halledecek aşılamayı sadece ilaç ücretlerini ödeyeceğiz, ama 7 bin rakam için bence de değmez tüpe geçmek daha mantıklı canım

Rapor çıkartmasa doktorum şuanki ilaçlarım bile 1200 tl bu ne ya
Aynen kuzum mikroçipe 7 bin vereceğime üstüne 5 bin daha koyarım tüp bebek yaparım mantıken yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…