Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım kendini bırakma artış var ben okadarda kötü olduğunu düşünmüyorum,yarınmı vercen bıdaha kan

Reactions: niw
Üzüldüm cidden ya, umarım bu sefer iyi sonuçlanır. Ama bi şeyler ters giderse de kendini suçlama sakın bu defa eşin de sperm versin dna hasarı gibi bi durum söz konusu olabilir sen de pıhtılaşma testi yaptır mutlaka. İnşallah hiç birine gerek kalmaz da betan güzelce yükselir

Minik depresyon halleri, huzursuz uyumalar, daha Dur bakalım regli gelmedi daha tesellileri
Benim de dün gece fenaydı alerjim atak yaptı uykumdan hapşurarak uyandım gecenin üçünde. ilaçta içemiyorum doktor gebelik riskinden dolayı içme dedi diye fenalardayım regl olunca saldırıcam ilaca

Benim de dün gece fenaydı alerjim atak yaptı uykumdan hapşurarak uyandım gecenin üçünde. ilaçta içemiyorum doktor gebelik riskinden dolayı içme dedi diye fenalardayım regl olunca saldırıcam ilaca
bende macuna ara ara çok minik mesala vajinada batma oluyor ama sanırım onceden de oluyodu ya bı belırtı degıldır. kendimi dinlemiyorum eskisi gibi ama bari biraz heyecan yaşayayım diye

Sağol canım.. Valla yolunda gitmez de düşük falan olursa bi daha asla uğraşmayacağım. Bu ruh hastalarını benden uzak tutmadığı ve hiçbişey yapmadığı için kocamı da affetmeyeceğim. Bir tane bile teselli cümlesi bile duymadım zaten. Kime çocuk yapıcam ya?? Günlerdir yine onun çocuğunun peşinde koşturuyorum. Yaşadığım travmaların üstüne bi de pazar gecesi 3 te kalktım kızımızın tetkiki var uykusuz kalması gerekiyordu. Dün gece 11 e kadar uykusuz yorgun o halde onun için hastane hastane dolaştım. Yetmedi üstüne bi de bunu öğrendim. Ve her şey boş yaaa tek başımayım ben.

Keşke test verebilseymiş kullandığınız vitaminin etkisini görebilmek için ama bence yinede devam edin. En az 3 ay kullanılması gerekiyor vitaminlerin, spermde 3 ayda olgunlaşıyor gibi bir şey söylemişti doktor

bende macuna ara ara çok minik mesala vajinada batma oluyor ama sanırım onceden de oluyodu ya bı belırtı degıldır. kendimi dinlemiyorum eskisi gibi ama bari biraz heyecan yaşayayım diye
Hahaha ver mehteri şuan regl ve gebelik ayırt etmek imkansız regle az kaldığı için seninle aynı gündük biz di mi bende bi değişiklik yok ama ateşim düşmeye başladı benim senin inşallah bi sürpriz olur

Bu erkekler bazen çok oluyorlar. Bugün yarın gönlünü almaya çalışır. Ama yaşattıktan sonra gönül alsan da faydası yok işte. Bi insana emeklerinin boşa gittiğini hissettirmek en kötü şey umarım onun evladı için verdiğin uğraşlar için rabbim bebeğini sana tutundurur

Valla aynı gün ama nezaman yumurtlama oldu bilmiyorum 31le 34 gün arasında regli oluyorum bakalım gorcez. Ama kendımden umut sıfır

canım vlla benim göğüslerde felaket ağrı var inan dokunamıyorum anlayamadım.ama dün kaset test aldım tabi ilk idrarla bakmadım da negatif çıktı.ama bu göğüs ağrımın sebebini bilemedim
Allah Allah bat ne zamandı? Eğer olmazsan bat geçince bi kan ver bakalım belki geç döllenme falan olmuştur

Reactions: niw
Cuma her şey belli olacak kasma salla benim eskiden gün geçmezdi ay öyle mi böyle mi diye şimdi bi bakıyorum regl gelmiş
Bnimde öyle cidden. gece cok miğdem yandı gözümü açamıyorum uykudan acabamı diyorum ama genede ama yok yani hissetmiyorum olcagına dair bişey. reglim gecikmesin geçen ay gibi yeter bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…