- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
Canım kendini bırakma artış var ben okadarda kötü olduğunu düşünmüyorum,yarınmı vercen bıdaha kanKendimden çok eşimi suçluyorum, beni bunlara maruz bıraktığı için. O yüzden bişey olursa ilişkimiz çok sarsılacak. O da sağolsun hiç destek olmadı zaten, konuşmadı bile.. Şu anda hiç iyi değil psikolojim gerçekten, saldıracak yer arıyorum. Allah bi daha yaşatmasın bu hayal kırıklığını
Bu kadar strese, üzüntüye tutunursa mucize zaten kuzum.. Evet yarın son kez bakacağız.Canım kendini bırakma artış var ben okadarda kötü olduğunu düşünmüyorum,yarınmı vercen bıdaha kan
Üzüldüm cidden ya, umarım bu sefer iyi sonuçlanır. Ama bi şeyler ters giderse de kendini suçlama sakın bu defa eşin de sperm versin dna hasarı gibi bi durum söz konusu olabilir sen de pıhtılaşma testi yaptır mutlaka. İnşallah hiç birine gerek kalmaz da betan güzelce yükselirKendimden çok eşimi suçluyorum, beni bunlara maruz bıraktığı için. O yüzden bişey olursa ilişkimiz çok sarsılacak. O da sağolsun hiç destek olmadı zaten, konuşmadı bile.. Şu anda hiç iyi değil psikolojim gerçekten, saldıracak yer arıyorum. Allah bi daha yaşatmasın bu hayal kırıklığını
Minik depresyon halleri, huzursuz uyumalar, daha Dur bakalım regli gelmedi daha tesellileriGünaydın kızlar, keyifler nasıl?
Benim de dün gece fenaydı alerjim atak yaptı uykumdan hapşurarak uyandım gecenin üçünde. ilaçta içemiyorum doktor gebelik riskinden dolayı içme dedi diye fenalardayımMinik depresyon halleri, huzursuz uyumalar, daha Dur bakalım regli gelmedi daha tesellileri
bende macunaBenim de dün gece fenaydı alerjim atak yaptı uykumdan hapşurarak uyandım gecenin üçünde. ilaçta içemiyorum doktor gebelik riskinden dolayı içme dedi diye fenalardayımregl olunca saldırıcam ilaca
Sağol canım.. Valla yolunda gitmez de düşük falan olursa bi daha asla uğraşmayacağım. Bu ruh hastalarını benden uzak tutmadığı ve hiçbişey yapmadığı için kocamı da affetmeyeceğim. Bir tane bile teselli cümlesi bile duymadım zaten. Kime çocuk yapıcam ya?? Günlerdir yine onun çocuğunun peşinde koşturuyorum. Yaşadığım travmaların üstüne bi de pazar gecesi 3 te kalktım kızımızın tetkiki var uykusuz kalması gerekiyordu. Dün gece 11 e kadar uykusuz yorgun o halde onun için hastane hastane dolaştım. Yetmedi üstüne bi de bunu öğrendim. Ve her şey boş yaaa tek başımayım ben.Üzüldüm cidden ya, umarım bu sefer iyi sonuçlanır. Ama bi şeyler ters giderse de kendini suçlama sakın bu defa eşin de sperm versin dna hasarı gibi bi durum söz konusu olabilir sen de pıhtılaşma testi yaptır mutlaka. İnşallah hiç birine gerek kalmaz da betan güzelce yükselir
Keşke test verebilseymiş kullandığınız vitaminin etkisini görebilmek için ama bence yinede devam edin. En az 3 ay kullanılması gerekiyor vitaminlerin, spermde 3 ayda olgunlaşıyor gibi bir şey söylemişti doktorVitamin bitti kuzum doktor 3 ay kullan demisti sonrasında sperm ver dedi ama taşındık ya burada özel de yapılmıyor mus devlete gidecek esim bir ara ne zamana gün verirler bilmem aylar sonraya da olabilir acaba bu esnada takviye ye devam etse mi ki esim
Hahaha ver mehteribende macunaara ara çok minik mesala vajinada batma oluyor ama sanırım onceden de oluyodu ya bı belırtı degıldır. kendimi dinlemiyorum eskisi gibi ama bari biraz heyecan yaşayayım diye
gunaydın kızlar ay canım hadi hayırlısı inşllh :)Kızlar günaydın reglıme tahmini üç gün var bi ateşimi ölçeyim dedim kalkmadan yataktan 36.2 çıktı normalde 35.4 felan oluyor benim acaba bir umut varmıdır
Bu erkekler bazen çokSağol canım.. Valla yolunda gitmez de düşük falan olursa bi daha asla uğraşmayacağım. Bu ruh hastalarını benden uzak tutmadığı ve hiçbişey yapmadığı için kocamı da affetmeyeceğim. Bir tane bile teselli cümlesi bile duymadım zaten. Kime çocuk yapıcam ya?? Günlerdir yine onun çocuğunun peşinde koşturuyorum. Yaşadığım travmaların üstüne bi de pazar gecesi 3 te kalktım kızımızın tetkiki var uykusuz kalması gerekiyordu. Dün gece 11 e kadar uykusuz yorgun o halde onun için hastane hastane dolaştım. Yetmedi üstüne bi de bunu öğrendim. Ve her şey boş yaaa tek başımayım ben.
Sen naptın canım var mı gelen gidengunaydın kızlar ay canım hadi hayırlısı inşllh :)
canım strese sokma kendini umarım herşey yolunda gider dualarımız seninle.Bu kadar strese, üzüntüye tutunursa mucize zaten kuzum.. Evet yarın son kez bakacağız.
canım vlla benim göğüslerde felaket ağrı var inan dokunamıyorum anlayamadım.ama dün kaset test aldım tabi ilk idrarla bakmadım da negatif çıktı.ama bu göğüs ağrımın sebebini bilemedimSen naptın canım var mı gelen giden
Valla aynı gün ama nezaman yumurtlama oldu bilmiyorum 31le 34 gün arasında regli oluyorum bakalım gorcez. Ama kendımden umut sıfırHahaha ver mehterişuan regl ve gebelik ayırt etmek imkansız regle az kaldığı için seninle aynı gündük biz di mi bende bi değişiklik yok ama ateşim düşmeye başladı benim senin inşallah bi sürpriz olur
Allah Allah bat ne zamandı? Eğer olmazsan bat geçince bi kan ver bakalım belki geç döllenme falan olmuşturcanım vlla benim göğüslerde felaket ağrı var inan dokunamıyorum anlayamadım.ama dün kaset test aldım tabi ilk idrarla bakmadım da negatif çıktı.ama bu göğüs ağrımın sebebini bilemedim
Cuma her şey belli olacak kasma salla benim eskiden gün geçmezdi ay öyle mi böyle mi diye şimdi bi bakıyorum regl gelmişValla aynı gün ama nezaman yumurtlama oldu bilmiyorum 31le 34 gün arasında regli oluyorum bakalım gorcez. Ama kendımden umut sıfır
Bnimde öyle cidden. gece cok miğdem yandı gözümü açamıyorum uykudan acabamı diyorum ama genedeCuma her şey belli olacak kasma salla benim eskiden gün geçmezdi ay öyle mi böyle mi diye şimdi bi bakıyorum regl gelmiş
ah keşke canm keşkegunaydın kızlar ay canım hadi hayırlısı inşllh :)