Çok pahalı cidden kuzu ya gerek yok o kadar işte bizim çipli de o civarlarda tutuyor ben sadece ilaçlarımı alcam gerisini doktor halletcekRapor çıkartmasa doktorum şuanki ilaçlarım bile 1200 tlbu ne ya
Aynen kuzum mikroçipe 7 bin vereceğime üstüne 5 bin daha koyarım tüp bebek yaparım mantıken yani
Aynen kuşumÇok pahalı cidden kuzu ya gerek yok o kadar işte bizim çipli de o civarlarda tutuyor ben sadece ilaçlarımı alcam gerisini doktor halletcek
Bir yerden araştırmamıştım. Rast gele denedim. Bir reglin üçüncü günü ve 14. Günü yapıştırdım. Belki bir yöntemi vardır ben yanlış yapmış olabilirimMerhaba,yakiyi ne zamanlar denediniz acaba,internetten arastirdim ama bulamadim.yumurta catladiktan sonra mi hemen once mi yoksa adet bitince mi?
Aynen kuzu bakalım normalini dene sen bi defa daha nolcak belki tüpe falan gerek kalmaz inşallahAynen kuşum
Çipliye 2 bin falan deseler tmm dicektim ilaçlarla 3500-4000 bini bulur diyip onuda denerdim
Ama 7-8 bin cidden fazla bir rakam
1 ay daha çalışıp üstünü açığı tamamlayıp tüp bebek yaparım ya dedim içimden
Bu anlattıklarına göre tüp bebek daha mantıklı canım inşallah bu son aşılama olur ve tupe geçmeden hamile kalırsınKızlar geldim ben doktordan
Doktor istersen tüp bebeğe geçelim dedi çok sevindim ama ilaç destekli hamile kalabildiğim için devlet hastanesi tüp bebeği karşılamıyormuş orada yıkıldım
Ücretli tüp bebek yapacaksam zaten devlette yapmam
O yüzden doktorumla bir karara vardık 3.aşılamayı deneyeceğiz sonra oda olmazsa doktorumun kendi tüp bebek merkezinde tüp bebeğe geçeceğiz. bugün karından gonal f vurmaya başlayacağım kendime 3.aşılama için cuma da kontrole gideceğim.
gelelim mikroçip aşılamaya onuda konuştuk
Devlet hastaneleri yapmıyor en azından çapa ve cerrahpaşa yani burada yapılmıyor
Özel hastanelerde yapılıyor dedi
Onun da ücreti ilaçları vs toplamı 7-8 bin civarı
Evet mikroçip aşılamada tutma oranı %10 gibi oranla fazla olup tutma oranı %30 civarı dedi
Ama ben olsam mikroçip aşılama yerine direk tüp bebek yapıp o şansı %70 e çıkarırım dedi
Aşılamada tutacaksa normal aşılamada tutar tutmayacağı varsa mikroçipte de tutmaz tüp bebekte de tutmaz Allahın nasip etmesi lazım dedi
Bir sürü şey konuştuk şuan aklıma bunlar geldi canlar var mı sormak istedikleriniz
Yusra-61 minseo @Bahara giderken yildizsavascisi
Bu rapor nasıl çıkıyor canım?Rapor çıkartmasa doktorum şuanki ilaçlarım bile 1200 tlbu ne ya
Aynen kuzum mikroçipe 7 bin vereceğime üstüne 5 bin daha koyarım tüp bebek yaparım mantıken yani
İnşaAllah kuzum ya bu ay hepimiz beraber hamiş kalalım İnşaAllahAynen kuzu bakalım normalini dene sen bi defa daha nolcak belki tüpe falan gerek kalmaz inşallah
İnşallaaaah artık güzel haberler gelsin hepimizdenİnşaAllah kuzum ya bu ay hepimiz beraber hamiş kalalım İnşaAllah
Bu aşılamada tutmazsa vücuduma biraz süre tanıyacağım dinlenmesi için sonra direk tüp bebek yaparız ama İnşaAllah ona gerek kalmadan bu aşılama tutar
Amin kuzum İnşaAllah çokça aminBu anlattıklarına göre tüp bebek daha mantıklı canım inşallah bu son aşılama olur ve tupe geçmeden hamile kalırsın
Bu rapor nasıl çıkıyor canım?
istanbul kaka zaten istanbul kotu burda bulusmayalm tabi
Düşünüyoruz canım fakat bu pandemi durumu bizi zorlayacak, durum riskli. Vakalar burada da çok fazla. Mega kapanma da gelecekmiş. Korona test parası kişi bası 100 euro, uçak konaklama, muayene parası işlem parası derken daha pahalıya gelecek.. Burada %50 devlet tüp bebeği karşılıyor. riske girmeyelim dedik.İnşallah gerek kalmaz ama yaparsanız siz de Türkiye'de yaptırmayı düşünmez misiniz? Türkiye bu konuda baya iyi gerçektenama inşallah gerek kalmaz da bebişlrr bir sürpriz yapar
İnşallah süreç çok iyi geçer adına, iğneler bitene kadar İstanbulda mı kalıcaksınız? Operasyon bu gidişinizde mi yapılacak?Tabiikiisii sizede getiririm
Yeni otele girdik kizlar, ignelere basladik bizde. Simdilik gunde iki igne bide iki klomen
Ayy ne güzel yazdın yardımcı oldun bilgilerin için çok teşekkür ederim. Doktorunuz çok güzel konuşmuş valla ne güzel demiş çipliye o kadar vereceğime tüp daha iyi daha mantıklıKızlar geldim ben doktordan
Doktor istersen tüp bebeğe geçelim dedi çok sevindim ama ilaç destekli hamile kalabildiğim için devlet hastanesi tüp bebeği karşılamıyormuş orada yıkıldım
O yüzden doktorumla bir karara vardık 3.aşılamayı deneyeceğiz sonra oda olmazsa doktorumun kendi tüp bebek merkezinde tüp bebeğe geçeceğiz. bugün karından gonal f vurmaya başlayacağım kendime 3.aşılama için cuma da kontrole gideceğim.
Devlet hastaneleri yapmıyor en azından çapa ve cerrahpaşa yani burada yapılmıyor
Evet mikroçip aşılamada tutma oranı %10 gibi oranla fazla olup tutma oranı %30 civarı dedi
Ama ben olsam mikroçip aşılama yerine direk tüp bebek yapıp o şansı %70 e çıkarırım dedi
Aşılamada tutacaksa normal aşılamada tutar tutmayacağı varsa mikroçipte de tutmaz tüp bebekte de tutmaz Allahın nasip etmesi lazım dedi
Bir sürü şey konuştuk şuan aklıma bunlar geldi canlar var mı sormak istedikleriniz
Allah'ın hakkı üçtür derler hepBende ucuncudeyimm, ucuncu bize ugurlu gelsinn ya
Canım çok pahalıymış gerçekten bence doktorun dediği mantıklı ne güzel detaylıca konuşmuşsunuz her şeyi. Bu ay da aşılama ile devam edin bakalım hayırlı olsun 3.tedavi hepimize bebiş getirsin tüpe gerek kalmadanKızlar geldim ben doktordan
Hahaha şekerim ben de İzmir'de değilim ki ne güzel bize gezi olacak tur olacak yolda kopacağız siz @NealStreet veistanbul kaka zaten istanbul kotu burda bulusmayalm tabi
Evet canım aynen öyle..gerçekten ekstra masraf ve yıpratıcı. Orada tüp hiç denemediğiniz için bence karşılıyorsa çok avantajlı kesinlikle oraya şans tanımalısınız öncelikleDüşünüyoruz canım fakat bu pandemi durumu bizi zorlayacak, durum riskli. Vakalar burada da çok fazla. Mega kapanma da gelecekmiş. Korona test parası kişi bası 100 euro, uçak konaklama, muayene parası işlem parası derken daha pahalıya gelecek.. Burada %50 devlet tüp bebeği karşılıyor. riske girmeyelim dedik.
Evet canim, yumurta olursa alicaklar iste. Sonra transfer icin bilmiuorum henuz duruma gore karar vericek doktorİnşallah süreç çok iyi geçer adına, iğneler bitene kadar İstanbulda mı kalıcaksınız? Operasyon bu gidişinizde mi yapılacak?
İnşallah canım benimm yaaa aynen bi sonraki gün çkkıyorHadi bakalım canım inşallah hayırlısısağlık ocağı sanırım ertesi gün çıkarıyor sonucu. Ama olsun geç olsun güç olmasın güzel haberlerini alcaz inşallah
Yaa canım benimhadi hayırlı olsun tedaviniz, tatil gibi düşünmeye çalış buradaki zamanını da inşallah su gibi geçsin bu zor zamanlar ve inşallah 3 kişi dönün Fransa'ya bebiş ilk yurtdışı ziyaretini biraz erken yapmış olacak inşallah
Hadi bakalım ben de ilaçlı 3. Tedavideyim 3ten umutlar büyük inşallah
Cnm ayni yerde mi baktirdin o da önemli dur bakalım hemen bi normal bi durumdur belki kötü düşünmeyelim hemen doktoruna sordun muKızlar cuma günü 332 ydi hcg. Bugün yani 3 gün sonra 669. Dün olsaydı bu değer normal derdim ama yine sıkıntı mı olacak acaba yaa
canım 2 gün için %60 artış var gözüküyor. 530 olurdu pazar min. bugün 669 olmuş . yani aslında sorun yok gibi ama doktorun ne dedi ?Kızlar cuma günü 332 ydi hcg. Bugün yani 3 gün sonra 669. Dün olsaydı bu değer normal derdim ama yine sıkıntı mı olacak acaba yaa
doktor canım mehmet resit asoğlu bahçecide .Kizlar hep yazmışsınız mra diye kim bu ne bu cehaletime verin yazdınız da kaçırdım mi