- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
di mi benim de bi miktar gözüm kaldıÇikolatalar gözümden kaçmadı Cartedor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
di mi benim de bi miktar gözüm kaldıÇikolatalar gözümden kaçmadı Cartedor
di mi benim de bi miktar gözüm kaldı
Bebişlerimizle yapacağımız İzmir buluşmasında biz de isteriz çikolata artık Cartedor
kuzucum progesteran vermedi duphastan verdi bana iğneden sonra 3. günü içmeye başla sakın bırakma bittikçe alcaksın dedi coraspin i de bitince alcaksın kullancaksın dedi evet bende kararsızım yarın sabah gidip direk kan mı versem diyorumAh canım inşallah ne güzel dua valla ben hep diyorum burda herkes bir başkasına da dua ediyor kimin duasının kime kabul olacağı belli olmazmış.. inşallah fazla beklemeden güzel haberlerimizi alırız. Ben çok takip edemedim bu ara sizin 2.aşılama olumsuz mu oldu? Şimdi nasıl devam edeceksiniz?
Hay Allah canım ya hayırlısı sonuçta altınları harcayacak daha önemli yer mi var diyordun dimi ona kısmet gerçekten neyin en zaman olacağı belli değil ama inşallah o yola giderken kendiliğinden hamile kalırsın..
Yaa canım bence kanda yap yani herkesin farklı oluyor döngüsü ve geç döllenme falan olduysa ama bence idrarda birkaç gün geçmeden tam çıkmıyor zaten ben sanırım o noktaya gelirsem direkt kan vereceğim
Progestan falan kullanıyor musun? Bu etkiler onun da etkisi olabilir ama kullanmıyorsan bana olasılık baya yüksek gibi geldi inşallah gebeliktir kız bunlar ne güzel olur. Döngü uzunluğunuz farklıdır canım ya da ona idrarda sana kanda bakılacak tarihi söylemiş olabilir mi acaba?
Hangisini yapacaksın ben olsam kan verirdim sanırım ya ama daha çok üzülürüm diyorsan idrar yap. İdrar garanti değil diye düşündüğüm için benim kana gidiyor hep aklım.
Hatırladım canım doğru sormuştum ilacı daha önce. Ya ben olsam kan veririm sanırım ona göre yolumu çizerim herhalde ama sen bilirsin herkes farklı bu test konusunda sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap. Ben idrarda negatif görsem acaba yeni olduğu için mi çıkmıyor diyeceğim, silik gibi çıksa bile emin olamam diye direkt kan daha güvenli geliyor banakuzucum progesteran vermedi duphastan verdi bana iğneden sonra 3. günü içmeye başla sakın bırakma bittikçe alcaksın dedi coraspin i de bitince alcaksın kullancaksın dedi evet bende kararsızım yarın sabah gidip direk kan mı versem diyorum
aynen kuzum sağlık ocağındaki ebeme yazdım sabah gitmek için hayırlısı hakkımda dua edin bana inşallah yavrum vardır bedenimdeHatırladım canım doğru sormuştum ilacı daha önce. Ya ben olsam kan veririm sanırım ona göre yolumu çizerim herhalde ama sen bilirsin herkes farklı bu test konusunda sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap. Ben idrarda negatif görsem acaba yeni olduğu için mi çıkmıyor diyeceğim, silik gibi çıksa bile emin olamam diye direkt kan daha güvenli geliyor bana
Ben de rüyamda kan testi yaptırıyordum ama sonucuna bir türlü bakamıyordum. O kadar sinir oldum ki internette ara tara bir türlü yok bilinçaltimizin oyunlarıGünaydın kızlar, rüyamda betam 11 çıkıyordu reglden 3 4 gün önceymiş nasıl bulutların üzerindeydim. Uyanmamla yerlere çakılmam bir oldu.
Ben dün akşam sağ kasık ağrısı ile uyudum hamile kaldığım zaman aklıma geldi kesin ondan gördümBen de rüyamda kan testi yaptırıyordum ama sonucuna bir türlü bakamıyordum. O kadar sinir oldum ki internette ara tara bir türlü yok bilinçaltimizin oyunları
Cartedor @NealStreet tüplü dalan sevgili arkadaşlarım ne alemdesiniz? Ben çok takip edemiyorum bu ara aklım sizde. Cartedor sanırım mranın Paris da mavi kalp olacak dediği sensin çok heyecanlandım görünce
di mi benim de bi miktar gözüm kaldı
Tabiikiisii sizede getiririmBebişlerimizle yapacağımız İzmir buluşmasında biz de isteriz çikolata artık Cartedor
Hadi su gibi geçsin sürecin kuşum dönerken bi bilette karnındaki minik kuşa kestirelim inşallahTabiikiisii sizede getiririm
Yeni otele girdik kizlar, ignelere basladik bizde. Simdilik gunde iki igne bide iki klomen
Kuzum sen kullanma başka macun bencedeMerhaba hanımlar. Bir macundan bahsetmişsiniz. Biz üç aydır arı sütü polen karışımı, keçiboynuzu, mesir macunu deniyoruz. Hepsinin ikinci kavanozları bitiyor. İşe yarıyorsa bu aç sonuç almamız gerektiğini düşünüyorum. Biz hali hazırda bir kür yaptığımız için sizin bahsettiğiniz bu macuna bulaşmayalım değil mi?
İnşallah sizlerde de yaptığınız kürler vesile olur.
Bu ay bir de LH testi aldım. Bir de bu şekilde deneyelim.
Dönerler kuzumTamamdır canım, sayfaya baktım mesaj attım dönerler herhalde :))))
Insallah kuzucumHadi su gibi geçsin sürecin kuşum dönerken bi bilette karnındaki minik kuşa kestirelim inşallah
Evet kuzum ikincise başarısız oldu malesef üçüncüye kolları sıvadıkAh canım inşallah ne güzel dua valla ben hep diyorum burda herkes bir başkasına da dua ediyor kimin duasının kime kabul olacağı belli olmazmış.. inşallah fazla beklemeden güzel haberlerimizi alırız. Ben çok takip edemedim bu ara sizin 2.aşılama olumsuz mu oldu? Şimdi nasıl devam edeceksiniz?
Hay Allah canım ya hayırlısı sonuçta altınları harcayacak daha önemli yer mi var diyordun dimi ona kısmet gerçekten neyin en zaman olacağı belli değil ama inşallah o yola giderken kendiliğinden hamile kalırsın..
Yaa canım bence kanda yap yani herkesin farklı oluyor döngüsü ve geç döllenme falan olduysa ama bence idrarda birkaç gün geçmeden tam çıkmıyor zaten ben sanırım o noktaya gelirsem direkt kan vereceğim
Progestan falan kullanıyor musun? Bu etkiler onun da etkisi olabilir ama kullanmıyorsan bana olasılık baya yüksek gibi geldi inşallah gebeliktir kız bunlar ne güzel olur. Döngü uzunluğunuz farklıdır canım ya da ona idrarda sana kanda bakılacak tarihi söylemiş olabilir mi acaba?
Hangisini yapacaksın ben olsam kan verirdim sanırım ya ama daha çok üzülürüm diyorsan idrar yap. İdrar garanti değil diye düşündüğüm için benim kana gidiyor hep aklım.
Hadi bakalım canım inşallah hayırlısı sağlık ocağı sanırım ertesi gün çıkarıyor sonucu. Ama olsun geç olsun güç olmasın güzel haberlerini alcaz inşallahaynen kuzum sağlık ocağındaki ebeme yazdım sabah gitmek için hayırlısı hakkımda dua edin bana inşallah yavrum vardır bedenimde
Yaa canım benim hadi hayırlı olsun tedaviniz, tatil gibi düşünmeye çalış buradaki zamanını da inşallah su gibi geçsin bu zor zamanlar ve inşallah 3 kişi dönün Fransa'ya bebiş ilk yurtdışı ziyaretini biraz erken yapmış olacak inşallahTabiikiisii sizede getiririm
Yeni otele girdik kizlar, ignelere basladik bizde. Simdilik gunde iki igne bide iki klomen
Hadi bakalım ben de ilaçlı 3. Tedavideyim 3ten umutlar büyük inşallahEvet kuzum ikincise başarısız oldu malesef üçüncüye kolları sıvadık
Bende ucuncudeyimm, ucuncu bize ugurlu gelsinn yaHadi bakalım canım inşallah hayırlısı sağlık ocağı sanırım ertesi gün çıkarıyor sonucu. Ama olsun geç olsun güç olmasın güzel haberlerini alcaz inşallah
Yaa canım benim hadi hayırlı olsun tedaviniz, tatil gibi düşünmeye çalış buradaki zamanını da inşallah su gibi geçsin bu zor zamanlar ve inşallah 3 kişi dönün Fransa'ya bebiş ilk yurtdışı ziyaretini biraz erken yapmış olacak inşallah
Hadi bakalım ben de ilaçlı 3. Tedavideyim 3ten umutlar büyük inşallah
Çipli çok pahalıymış cidden bizim doktor tanıdık olduğu için baya uyguna halledecek aşılamayı sadece ilaç ücretlerini ödeyeceğiz, ama 7 bin rakam için bence de değmez tüpe geçmek daha mantıklı canımKızlar geldim ben doktordan
Doktor istersen tüp bebeğe geçelim dedi çok sevindim ama ilaç destekli hamile kalabildiğim için devlet hastanesi tüp bebeği karşılamıyormuş orada yıkıldım
Ücretli tüp bebek yapacaksam zaten devlette yapmam
O yüzden doktorumla bir karara vardık 3.aşılamayı deneyeceğiz sonra oda olmazsa doktorumun kendi tüp bebek merkezinde tüp bebeğe geçeceğiz. bugün karından gonal f vurmaya başlayacağım kendime 3.aşılama için cuma da kontrole gideceğim.
gelelim mikroçip aşılamaya onuda konuştuk
Devlet hastaneleri yapmıyor en azından çapa ve cerrahpaşa yani burada yapılmıyor
Özel hastanelerde yapılıyor dedi
Onun da ücreti ilaçları vs toplamı 7-8 bin civarı
Evet mikroçip aşılamada tutma oranı %10 gibi oranla fazla olup tutma oranı %30 civarı dedi
Ama ben olsam mikroçip aşılama yerine direk tüp bebek yapıp o şansı %70 e çıkarırım dedi
Aşılamada tutacaksa normal aşılamada tutar tutmayacağı varsa mikroçipte de tutmaz tüp bebekte de tutmaz Allahın nasip etmesi lazım dedi
Bir sürü şey konuştuk şuan aklıma bunlar geldi canlar var mı sormak istedikleriniz
Yusra-61 minseo Bahara giderken yildizsavascisi
Rapor çıkartmasa doktorum şuanki ilaçlarım bile 1200 tl bu ne yaÇipli çok pahalıymış cidden bizim doktor tanıdık olduğu için baya uyguna halledecek aşılamayı sadece ilaç ücretlerini ödeyeceğiz, ama 7 bin rakam için bence de değmez tüpe geçmek daha mantıklı canım