Çok teşekkür ederim sen de çabaların sonucunu en tatlı şekilde alırsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim sen de çabaların sonucunu en tatlı şekilde alırsın inşallah
Selam canim ben burda bitek amh i biliyorum bide prolaktini amh in 5.kusur cikmis yasin 36dan dusukse normaldir bence cunku ben 36 yasinda civarindayim en dusuk 2 olmasi gerekirken benim 0.8 cikmisti.. prolaktininde cok guzel.. diger sonuclara bilmedigimden yorum da yapmayim canim hayit otunun cok iyi geldigini soyluyorlar canim bi arastir istersin..Kızlar bende bugün çapa tıp tüp bebek bölümüne gittim. Test yaptırdım sonuçlarıma bakabilir misiniz bazı değerlerim yüksek çıkmış galiba
Canim hayirli olsun masallah Allah nazardan saklasin..Sonucumuzu aldıK @NealStreet
2 gün önce 52 ydi. Bugün 159 olmuş. Her seferinde yüreğim ağzımda bakıyorum. Sağlıkla nasip etsin hepimize
Canım 33 yaşındayım bende. Evet o iyi gibi duruyor ama diğer sonuçların ne olduğuna dair benim de pek bir bilgim yok. Bir endokrin e gitmem gerekiyor sanırımSelam canim ben burda bitek amh i biliyorum bide prolaktini amh in 5.kusur cikmis yasin 36dan dusukse normaldir bence cunku ben 36 yasinda civarindayim en dusuk 2 olmasi gerekirken benim 0.8 cikmisti.. prolaktininde cok guzel.. diger sonuclara bilmedigimden yorum da yapmayim canim hayit otunun cok iyi geldigini soyluyorlar canim bi arastir istersin..
Canim hayirli olsun masallah Allah nazardan saklasin..
Çok teşekkür ederim Allah size de bi an önce sağlıkla nasip etsin
amin canım inşallah... bu ay olmaz gibi geliyor... ilk ayda femara kullanmayla olmuyor kimsenin çünkü... hayırlısı canım...Çok teşekkür ederim Allah size de bi an önce sağlıkla nasip etsin
Canım google a ben girip normal değerler yazıp sürekli aratıyorum. birde birini birine bölünce pko yu buluyordun falan onu tam çıkaramadım... onuda google da bi arat... bilipte endokrine git canım.. senin amh yüksekse diğerleri bişekilde hallolur... eşinin değerleride çok önemli...Canım 33 yaşındayım bende. Evet o iyi gibi duruyor ama diğer sonuçların ne olduğuna dair benim de pek bir bilgim yok. Bir endokrin e gitmem gerekiyor sanırım
Teşekkür ederim canımCanım google a ben girip normal değerler yazıp sürekli aratıyorum. birde birini birine bölünce pko yu buluyordun falan onu tam çıkaramadım... onuda google da bi arat... bilipte endokrine git canım.. senin amh yüksekse diğerleri bişekilde hallolur... eşinin değerleride çok önemli...
Canım ben adet olmadım hamile olduğumu öğrendim buraya da yazamadım. Diğer hamileliğimin kürtajla sonuçlanması bu hamileliğimde biraz tedirgin etti beni ve zor bi süreçten geçiyorum dua edin bizim için hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bunu kucağıma alabileyimKızlarrrr tarihleri güncelleyelim eski tarihleri sileceğim.
@goldies16 canım senden de soru cevap bekliyoruz.
P Pungar35 05.03.2021 4 AY GECİKME @Blacklight 15.03.2021 19 AY GECİKME @I LoVe You 18.03.2021 28 AY Uzunkiprik 19.03.2021 12 AY @Mordus 19.03.2021 5 AY @Sosyalsosyalci 19.03.2021 1 AY @Portakalli cikolat 20.03.2021 9 AY zeynep-ahmet 21.03.2021 8 AY @Uzaygemisi35 22.03.2021 9 AY
Bende aynı düşüncedeyim sessizlik var buradaKızlar sayfa neden durgun..
Hergün yorum yazamasamda istisnasız takip ediyorum..20 li 30 lu sayfalar okurken bugün 1-2 sayfa anca olmuş hayırdır ölü toprağımı serpildi üzerimize... silkelenip kendimize gelelim Allah var gam yok
Neden midemiz bulansın ki canım aaa sormasan nasıl bileceksin bence sıkıntı yok :) ayrıca yaşamış birisi olarak söyleyeyim sarımsı olması enfeksiyon olabiliyor ovulasyon ile sümüksü sarımsı halde geliyor demek ki daha yeni enfeksiyon olblr tabi ki bu kendi yaşadığım birşey den örnek. idrar yaparken idrarda koyuluk yanma var mı acaba?Kizlar mideniz bulanmasin. Benden bugün hafif sarımsı sümüksü ve şeffaf karışık akıntı geldi silince belli oldu. Sizce yunurtladim mi? İlk defa böyle bişi oldu. Pazartesi vajinal ulstrasonla sol içeri girmek için bayağı baskı uygulandı o gün resmen sol overimin varlığından haberdar oldum. Hep sağ over agrirdi. Sizce kanlanmami oldu böyle akıntı geldi.
olsun üzülmeyin herşeyin çaresi var çok şükür Allahım doğru zamanda nasip edecektirSagolasin cnm zaten bebek umudum cok yoktu bu ay için düzenli ilişki olmadi hic olsa da her zaman korunmasız olmadi zaten benim üzüldüğüm şey adetim uzun zaman sonra düzene girmişti 3 4 aydır 28 en fazla 31 günde geliyordu bu ay 38 oldu ona üzüldüm sadece
merhaba miğde bulandıracak bir durum yok ama bende enfeksiyon olduğunu düşünüyorumKizlar mideniz bulanmasin. Benden bugün hafif sarımsı sümüksü ve şeffaf karışık akıntı geldi silince belli oldu. Sizce yunurtladim mi? İlk defa böyle bişi oldu. Pazartesi vajinal ulstrasonla sol içeri girmek için bayağı baskı uygulandı o gün resmen sol overimin varlığından haberdar oldum. Hep sağ over agrirdi. Sizce kanlanmami oldu böyle akıntı geldi.
Yanma yok. Bir defa böyle geldi şuan kesildiNeden midemiz bulansın ki canım aaa sormasan nasıl bileceksin bence sıkıntı yok :) ayrıca yaşamış birisi olarak söyleyeyim sarımsı olması enfeksiyon olabiliyor ovulasyon ile sümüksü sarımsı halde geliyor demek ki daha yeni enfeksiyon olblr tabi ki bu kendi yaşadığım birşey den örnek. idrar yaparken idrarda koyuluk yanma var mı acaba?
Amin insallah cnm Rabbım tez zamanda herkesin beklediği mucizeyi göndersin insallaholsun üzülmeyin herşeyin çaresi var çok şükür Allahım doğru zamanda nasip edecektir