Hadi bahar kampanyasını şenlendir sen de. Güzel güzel sonuçlarla gel inşallah. Bu ay 5. kişi oldun galiba hsg'lenenKızlar yarın 4te hesegeleniyorum
hemde bayılmadan
Hayırlısıyla inşallah. Daha düşük dozda bile oluştu yumurtan. Ya hiç yoksa diye düşüneceğine kendine bunu hatırlatsana. Hiç işe yaramadı değil o zaman da. Bu da daha çok yaramıştır diye düşün. Yumurtalarına inatçı diye diye inatçı etme onları da. Büyüdü işte. İnatçı olsa hiç büyümezdi di mi?Heyecanlıyım kizlar yarın kontrolüm var inşallah yola çıkmış yumurtam vardır hiç gorememesinden korkuyorum ya da günde üç doz kullanmaya rağmen yumurtanın inat etmesinden. İğneye gerek olmadan inşallah bu ay gebe kalırım yaa
Başlamasın başlamasın. Benim gibi bir ödlek çekildiyse herkes çekilebilir. Tertemiz çıkar inşallah, şıp diye olup biter sen ne olduğunu anlamadanİnşallah canım ya bir cesaret kabul ettim. Muayene olduğum hastanede cihaz arızalıymış (ben buna şaşırdım mı? hayır! ) başka bir yer buldum c kolluymuş. Anezstezi istesem, anestezi doktoruna uygun bir günde gidebilirmişim.. Bende tamam hacı ya yaz ismimi yarın geliyorum dedim şimdi başladı g.t korkusu
Sağ ol :/ Evet, şimdilik iğnelerdeyim. Ötesini düşünmemeye çalışıyorum. Çarşamba sabah kontrol ve ona göre doz ayarlaması var sanırımYaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun simdi igne ile yumurta büyütüp toplama yapılacak demi yumurta toplama sonra eşin sperm verecek laboratuvar da embriyo dollenecek demi süreç böyleydi galiba
İnşallah. İğneyi yaptıktan sonra sinirlerim boşaldı ağladım biraz. Sonra bari çizgi film izleyelim dedim. Onu izlerken uyumuşum koltukta. Şimdi uyandım, zombi gibi oturuyorumSorgusuz olur mu çok güzel bir amacın var senin, inşallah hayırlısıyla da sonuçlanacak. Olumsuz kötü düşünüp bunları çağırma. Bazen polyannacılık ve olaylara toz pembe bakmak iyi gelir.