Canım sadece ultrason mu bakıldı yoksa hsg vs bişey çekildi miBen sordum. Ama raporda tam olarak adenomyetik demiş. Bakalım bir ay sonra ne diyecek
Moralim bozuldu. Şuan bütün rahmim hastalikliymis gibi hissediyorum söküp atasim geldi. Her gün avakado yemeği düşünüyorum.Bir ay çokmuş ya internette falan radyologlara veya kadın doğumculara sorabilirsin
Ultrason bakıldı ama bayağı baktı.Canım sadece ultrason mu bakıldı yoksa hsg vs bişey çekildi mi
Internette sorulara cevap veren doktorlar oluyor. Bence de onlara sorabilirsin. Bizim kendi kendimize okuyup araştırıp bulduğumuz şeyler yanıltıcı olabiliyorMoralim bozuldu. Şuan bütün rahmim hastalikliymis gibi hissediyorum söküp atasim geldi. Her gün avakado yemeği düşünüyorum.
Hsg de istedi mi peki muayene sonrası?Ultrason bakıldı ama bayağı baktı.
İstemedi. Daha doğrusu sonucu göstermedim doktora çeken başka bakan başka doktor üniversite hastanesinde.Hsg de istedi mi peki muayene sonrası?
Smear sonucu gelmeden önce tekrar randevu alıp bu sonucu gösteremez miymişsin peki?İstemedi. Daha doğrusu sonucu göstermedim doktora çeken başka bakan başka doktor üniversite hastanesinde.
canım sen daha önce hsg çekilmiştin değil mi ? orda bu tanı konmamış mıydı ? yada bundan önceki vajinal yada karından ulttrasonlarda konmamış mıydı.İstemedi. Daha doğrusu sonucu göstermedim doktora çeken başka bakan başka doktor üniversite hastanesinde.
yavrum dicekler zaten senin yumurtların güzel , ameliyat olmana rağmen amhın cillop gibi hormonların da iyi yumurtadan yana sansımız yükseek benceNasıl dua edeceğimi şaşırdım ama inşallah sekiz günde "Senin iş tamam. Çok da iyi, çok da güzel, işimize yarayacak hale gelmiş yumurtalar" derler çünkü bu çok zorEn kısa sekiz günde oluyormuş sanırım. Hayırlısıyla olsun tabii yanlış bir şey de dilemiş olamayım
Çekilmedim hsg. Bugün kan verdim. Seamer testi verdim birde ultrason. Sonra Seamer testi çıkınca birde adetin ikinci günü kan vermek için gel dediler. Film sonraya kaldı anlaşılan.canım sen daha önce hsg çekilmiştin değil mi ? orda bu tanı konmamış mıydı ? yada bundan önceki vajinal yada karından ulttrasonlarda konmamış mıydı.
anladım, inşallah istediğin gibi ilerler süreç. ultrasonu karından mı yaptılar yani sunu çözmek için soruyorum ağrı ve aşırı kanama yaparmış sende bunlar var mıydı ?Çekilmedim hsg. Bugün kan verdim. Seamer testi verdim birde ultrason. Sonra Seamer testi çıkınca birde adetin ikinci günü kan vermek için gel dediler. Film sonraya kaldı anlaşılan.
Yok canım ben sürekli yapmıyorum uzun zamandır test düzenli değerlendirdiğimizde için. Bu ay sadece meraktan test yaptım muhtemelen dün pikti bugün çatladı. Vücut ısım 36,8 lerde yumurtlamada 37,1-37,5 arası çıkıyor geçen ay da denedim onuminseo birşey sormuştum ama cvp vermedin merak da kaldım yumurtlama testi yapıyor muydun? Akıntını olduğu zamanlar pik olmuş muydu? Ovulasyon da yoksam ateş ölçerle mi karar vermiştiniz yumurtlama olduğuna?
Vajinal ultrason oldum. Kanamam yok hatta adetim üç gün olur. Adet dısı kanamam yok. Ağrı ilişki sırasında oluyor. Bende onu normal sanıyordum meğer değilmiş. Kadın doğum pratisyen hekim. Sonucu hocaları bakacakti. Seamer çıksın birde adet hormonlarini al öyle bakalım dediler. İns bende bebis kendiliğinden gelsin diye ümit ediyorum.anladım, inşallah istediğin gibi ilerler süreç. ultrasonu karından mı yaptılar yani sunu çözmek için soruyorum ağrı ve aşırı kanama yaparmış sende bunlar var mıydı ?
ultrasonu yapan kadın doğum yada radyolog muydu ?
flmi de takip eden reglin bitince çekilirsin .
inşallah bu arada bunlarla uğraşırken bebeğin de geliveirir
Canim demek bundada gec dollenme olabiliyor beta hcg ne baktirdinmi kac cikti dogru diyosun 17.gune kadar umutlar devamAcele etmek yok. Bak 17.günde anca gördüm çift çizgiyi. Kendinizi boşuna üzmeyin
Bide dun yaptim hic cizgi yoktu bugun hafif bi cizgi cikti yarin daha koyulasirsa sizce gebelik olustugu icin olabilirmi..Acele etmek yok. Bak 17.günde anca gördüm çift çizgiyi. Kendinizi boşuna üzmeyin
anladım canım yani benim de benzer seyler var ondan soruyorum rahimde bir görüntü oluyor bazen polip diyorlar acaba benim de öyle bişiy mi diye düşündüm. biraz normaldan büyük oluyormuş rahim benim de öyle. uterus üstte yukarı doğru. ben film çekildiğimde çıkmıştı.Vajinal ultrason oldum. Kanamam yok hatta adetim üç gün olur. Adet dısı kanamam yok. Ağrı ilişki sırasında oluyor. Bende onu normal sanıyordum meğer değilmiş. Kadın doğum pratisyen hekim. Sonucu hocaları bakacakti. Seamer çıksın birde adet hormonlarini al öyle bakalım dediler. İns bende bebis kendiliğinden gelsin diye ümit ediyorum.
Sagol canim insallahİnşallah canım, hayırlı haberlerini alırız inşallah