Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Geçen seferkini hemşire yapmıştı doktorda o yüzden rahattım 😂 geleyim valla birlikte ignelenelim
Gel ben doğuştan hemşire gibi bir şeyim bence. Yarım saat gibi kısa bir sürede hallettim aahhshsjsh Sen de gelirsen 1,5 saatte falan çözeriz bu işi hızlıca 🤣

canım süpeer 🥲 hadii bakalım 14 ğne kadar dayanamazsın eminim kaç adet kullanmıştın günde belki sordum daha önce de ama unutmş olabilirim. başka ne yzdı ? estrofem olabilir mi ? doktor tek yumurta gelişmesine yorumu ne oldu sanırım femara tek yumurta geliştirmek adına daha etkiliymiş🤩 güzel haberlerle inşallah
Canım femarayi günde ikiser tane olarak 5 gün kullandım. Adetimin 4. Günü başladım kullanmaya. Tek yumurta için zaten istediğimiz bu dedi gayet iyi kaliteli görünüyor dedi. Baya umutlu benim doktor ama ben de onun kadar umutlu olabilsem keske😂😂 ya çok güzel enerjisi var seviyorum doktorumu bakalım neler olacak. Diğeri coraspinmis bu arada

kızlar cok kotuyum ben ya bacaklarıma iğne batıyor sankı maske bunalttı başım ağrıyor kulaklarım yanıyor sanırım ateşim cıktı . ıste yoruldum biraz bedenen ama daha yoruldugumda olmustu anlamadım cok kotuyum. covid sanmıyorum ama
Üşüttün mü acaba :/

R Random3 kuzum sana yazmıştım ama cevap alamadım...

Hayırlı olsun tekrardan, sağlıkla artsın değerin :))) :anneadayı:
Afedersin tatlım yaa atlamışım ☺️ ben 11.gün yaptım negatif, 13.gün yaptım negatif. 15.gün kan verdim 6,90 çıktı. O gün bile idrarda çıkmazmış zaten. 17.güm anca idrar testinde çıktı ikinci çizgi canım.
Tabii benim bikaç gün geç döllenmiş muhtemelen. Sen yaparsan çıkabilir de.. Ama bence de bekle boşuna canını sıkma, sonradan yükselebiliyor işte ☺️

Kııııııızlaaaaaaaar reglim zırt diye iki günde kesildi dedim ya. Hemşireyle konuştum. İğneler erken kesiyormuş. Size olmasın ama yarın bir gün sağda solda birinden duyarsanız yardımcı olursunuz bu bilgiyle belki.
Nm88326 Nm88326 seninle konuşmuştuk bunu di mi?

Afedersin tatlım yaa atlamışım ☺️ ben 11.gün yaptım negatif, 13.gün yaptım negatif. 15.gün kan verdim 6,90 çıktı. O gün bile idrarda çıkmazmış zaten. 17.güm anca idrar testinde çıktı ikinci çizgi canım.
Tabii benim bikaç gün geç döllenmiş muhtemelen. Sen yaparsan çıkabilir de.. Ama bence de bekle boşuna canını sıkma, sonradan yükselebiliyor işte ☺️
Bilimi büktün ha bak neler öğreniyoruz. Demek ki ilaçlı yumurta takibinde bile geç döllenme olabiliyor. Ya bi de idrarda göremeyince nasıl üzülmüştm regl gelecek diye... Oh boşa çıktı bütün kaygılar. Bize de yer ayırtsana yanına gelelim biz deeee 🤲

Hmm anladım cnm teşekkür ederim, benim şuan regl olacağım gibi ağrılarım var, ara ara geliyor.. Yarın cıkmasa da birkaç gün sonra yenileyim en iyisi.. olmadı doktoru ararım kan vermeye geliyim mi derim :)

Kııııııızlaaaaaaaar reglim zırt diye iki günde kesildi dedim ya. Hemşireyle konuştum. İğneler erken kesiyormuş. Size olmasın ama yarın bir gün sağda solda birinden duyarsanız yardımcı olursunuz bu bilgiyle belki.
Nm88326 Nm88326 seninle konuşmuştuk bunu di mi?
Evet canım konuşmuştuk.. Benim 2. klomende reglim 2 gün geldi sadece, normalde 4 sürerdi.. bence bu yumurtalıkları uyaran ilaç iğne vesairelerde var bir etken madde. Yine aklımda olsun gelecek aylarda işime yarayabilir bu bilgi :KK19:

Bilimi büktün ha bak neler öğreniyoruz. Demek ki ilaçlı yumurta takibinde bile geç döllenme olabiliyor. Ya bi de idrarda göremeyince nasıl üzülmüştm regl gelecek diye... Oh boşa çıktı bütün kaygılar. Bize de yer ayırtsana yanına gelelim biz deeee 🤲
Dua kontenjanımdan faydalanmaya çalışıyorum kuzum 😂 gerçekten kendim için her duamda siz de varsınız. Ayağımı sürttüm arkadaş, siz de iyi çalışın ha 😁
Harbiden ben resmen umudu kesmiştim. İğneden dolayı döllenme gününü garanti diye düşünüyordum çünkü. Her türlü süründürüyor eşşek sıpası. Sağlıkla doğsun da bak ben onu nasıl ağlatıyorum 🤨 memeyi uzatıp çekicem, uzatıp çekicem ahahahaha 😂

Hmm anladım cnm teşekkür ederim, benim şuan regl olacağım gibi ağrılarım var, ara ara geliyor.. Yarın cıkmasa da birkaç gün sonra yenileyim en iyisi.. olmadı doktoru ararım kan vermeye geliyim mi derim :)
Regl olacağım zamanlar bende 1-2 gün çok sancı çektim kuzum, olabiliyor. Bence de sen direkt kan ver için rahat etsin

Regl olacağım zamanlar bende 1-2 gün çok sancı çektim kuzum, olabiliyor. Bence de sen direkt kan ver için rahat etsin
tamamdır canım... bua arad hatırlıyorum sen ve birkaç arkadaş diğer aydaki topikte batlarımız aynıydı, onların çoğu hamile sen de .. ben kaldım ya :))))

Bilmiyorum eve geldımbi yarım saat önce asprin ıctımm tıtreme geçti ama ateşim 38
Bir parol al varsa. Bol su iç. Yoğurt ye bir de, çok soğuk olmasın. Hafta sonu fark etmeden hava çarptı belki de. O gün biz yamulduk sahilde yürürken. Boğazım acıyor benim de hafif

Aynen canım çooook hassas.. bence de apartman koşullarına uygun davranmalı herkes ama insanların kontrol edemediği seslere de kızamam ben. Ama malesef bebek ağlamasına kapıya çıkan tavana vuran insanlar bile var. İnşallah öyle insanlara denk gelmeyiz. Koca insanların dikkat etmemesi zaten apayrı bir sorun 😬

Oyşş maşallah dubleks nasılsa sülalecr oturalım demişler 🙈 belki egzersiz yapıyorlardır canım sen de 🙈🤭

Hahahah ay kıyamam ya çocuğa da yazık valla sallana sallana beyni bulancak.. acaba otomatik sallanan beşiklerden mi?

Hahahaha kesin öyle olacak ya 🙈 ya benim eşim kendisi de çok sessizmiş hiç ağlamamış annesi beni hiç yormadı çok uslu bir bebekti diyor. Gıkı çıkmamış garibimin o zaman da herhalde kimseye rahatsızlık vermiyim şimdi ay dur annemi uyandırmayayım parmağımı emiyim acıktığımı belli etmiyim falan yapmış herhalde 🙈 bense tam tersiyim. 7 mahalleyi uyandırırmışım hiç uyumazmışım 😬 komşulsr gelir uyutmaya çalıştırmış en son. bakalım çocuk kime benzeyecek? senle kocam çok iyi anlaşırsınız kocam gibi komşun olsa hiç uyanmamzsın 🤣

Harika AA canım gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah 🤗🤗

Öerhaba canım sanırım bebişin tutunmasını kolaylaştırıyor.. rahmi kalınlaştırıyor sanırım. Test yaptıktsn sonra gebelik yoksa kesiyorlar adet geliniyor sanırım🙄 adet düzensizliği olanlara da adeti getiryiyor hamile olana da bebişim tutunmasına yardımcı canım

Adenomyoxis endometriozisin rahimde olan hali kızlar. P Pungar35 sen mi sormuştun canım bence de o önemli gibi bunun ultrasonda anlaşıldığını bilmiyordum diğer şeyler normal gözüküyor sanırım
Ben sordum. Ama raporda tam olarak adenomyetik demiş. Bakalım bir ay sonra ne diyecek 😔

X