Aynen canım çooook hassas.. bence de apartman koşullarına uygun davranmalı herkes ama insanların kontrol edemediği seslere de kızamam ben. Ama malesef bebek ağlamasına kapıya çıkan tavana vuran insanlar bile var. İnşallah öyle insanlara denk gelmeyiz. Koca insanların dikkat etmemesi zaten apayrı bir sorun
Oyşş maşallah dubleks nasılsa sülalecr oturalım demişler
belki egzersiz yapıyorlardır canım sen de
Hahahah ay kıyamam ya çocuğa da yazık valla sallana sallana beyni bulancak.. acaba otomatik sallanan beşiklerden mi?
Hahahaha kesin öyle olacak ya
ya benim eşim kendisi de çok sessizmiş hiç ağlamamış annesi beni hiç yormadı çok uslu bir bebekti diyor. Gıkı çıkmamış garibimin o zaman da herhalde kimseye rahatsızlık vermiyim şimdi ay dur annemi uyandırmayayım parmağımı emiyim acıktığımı belli etmiyim falan yapmış herhalde
bense tam tersiyim. 7 mahalleyi uyandırırmışım hiç uyumazmışım
komşulsr gelir uyutmaya çalıştırmış en son. bakalım çocuk kime benzeyecek? senle kocam çok iyi anlaşırsınız kocam gibi komşun olsa hiç uyanmamzsın
Harika AA canım gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah
Öerhaba canım sanırım bebişin tutunmasını kolaylaştırıyor.. rahmi kalınlaştırıyor sanırım. Test yaptıktsn sonra gebelik yoksa kesiyorlar adet geliniyor sanırım
adet düzensizliği olanlara da adeti getiryiyor hamile olana da bebişim tutunmasına yardımcı canım
Adenomyoxis endometriozisin rahimde olan hali kızlar.
P Pungar35 sen mi sormuştun canım bence de o önemli gibi bunun ultrasonda anlaşıldığını bilmiyordum diğer şeyler normal gözüküyor sanırım