Anaam işim var deyip gidemedin mi? Yetişebileceğin bir doktor var mı mesaisi geç biten? Ay git acilde baktır olmadıGidemedim ki, annem tam randevu saati geldi oturdu, hastaneye gidicem de diyemedim. Yeni gitti daha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaam işim var deyip gidemedin mi? Yetişebileceğin bir doktor var mı mesaisi geç biten? Ay git acilde baktır olmadıGidemedim ki, annem tam randevu saati geldi oturdu, hastaneye gidicem de diyemedim. Yeni gitti daha.
Yok canım sadece klomen kullandım çatlatma iğnesi verecek doktor eger yumurta büyürse. Aslında takviye düşünüyorum ama var mi kizlar sizin önereceğiniz??vitamin ilaç kür vs gibi
ağır geçirirse etkiliyormuş. Doktor ek tanı koymuş e nabızına baktım virüs enfeksiyonu demiş. Sonuç yarın çıkacakmış ama randevusuz sonuç görmüyormuş paşa hazretleri. Eşim de 6 nisan a randevu aldı. Dedim sen yarın yine aradan girmeye çalış bir de çıktı al kalsın elimizde . Enabız da sonuç çıkar mı bilmiyorum. evet ilk gidişiİlk gidişi mi? Niye muayene etmemiş ki acaba Du bakalım bir sonucu gelsin. Corona etkiliyor mu spermleri?
hahah gönder gelsinSana da bir canavaaaağr geliyor. Benimki de kesin sayko bir çocuk olur
ohh hadi bakalım korkma 2 saniyelik bişi youtubedan nasıl yapıldığını izle. diğer ilaç estrofemdir canımCanlar çıktım doktordan. Sağda bir yumurta 16 mm. Çarşamba günü ovitrelle vuracağım kendime çok tırsıyorum ayrıca Progestan ve adını reçetede okyamadigim bir ilaç daha yazdı tutunmayi kolaylaştırmak içinmiş. Bakalım 14 Nisan da da hcg baktır dedi. İki haftalık yeni macera başlıyor
Adet düzeninimi bozdu yani canım tam anlayamadım kusura bakmailtihapımı sökmüşş sadece test yaptırdığımda adetim bi gecikir bi erken olurum
tedavi boyunca adetlerim hep şaşırmıştı
yaniiii 35 günü geçmezdii 35 günü geçiyo aradaAdet düzeninimi bozdu yani canım tam anlayamadım kusura bakma
Teşekkür ederim kuzummm en kısa zamanda sizlerdende güzel haberler alırız inşallahhhhÇok şükür canım iyiyim ben de aklıma geldin bi halini hatırını sorayım dedim
canm eşimde gecırmıstı testten bır ıkı ay once cok hafıfte sayılmazdı gerçi şükür ciğere inmedi ama . sanmıyorum etkıleyecegını hafifse. eşimi etkılememıstıEvet gitti. Elle muayene filan yapmamış. Direk sperm testi verdi yarın öğleden sonra çıkıcakmış ama laf arasında covid filan geçirdin demiş. İnşallah covid olumsuz bir sonuç yaratmaz gerçi çok hafif geçirmişti.
canım süpeer hadii bakalım 14 ğne kadar dayanamazsın eminim kaç adet kullanmıştın günde belki sordum daha önce de ama unutmş olabilirim. başka ne yzdı ? estrofem olabilir mi ? doktor tek yumurta gelişmesine yorumu ne oldu sanırım femara tek yumurta geliştirmek adına daha etkiliymiş güzel haberlerle inşallahCanlar çıktım doktordan. Sağda bir yumurta 16 mm. Çarşamba günü ovitrelle vuracağım kendime çok tırsıyorum ayrıca Progestan ve adını reçetede okyamadigim bir ilaç daha yazdı tutunmayi kolaylaştırmak içinmiş. Bakalım 14 Nisan da da hcg baktır dedi. İki haftalık yeni macera başlıyor
Sağol canım inşallah hsg den sonra ilk ayım bakalımTeşekkür ederim kuzummm en kısa zamanda sizlerdende güzel haberler alırız inşallahhhh
İnşallah benimkini de etkilemez. Ben haberlerde öyle duymuştum. Covid in yan etkilerinde erkekte doğurganlığı azaltıyor diye ama çok hafif geçirdiği için dikkate almamıştım. Doktor ekim ayında covid geçirmişsin demiş sadece başka bir şey dememiş. Doktor yine de ek tanı koymuş. Anlamadım bende bakalım yarın ne çıkacakcanm eşimde gecırmıstı testten bır ıkı ay once cok hafıfte sayılmazdı gerçi şükür ciğere inmedi ama . sanmıyorum etkıleyecegını hafifse. eşimi etkılememıstı
Hormonlarınamı etki etti acaba, pko varmı sende deyaniiii 35 günü geçmezdii 35 günü geçiyo arada
yok be canım ozaman mevsım dışı sebze yıyoruz mesala o da etkılıyor etkılemeyen bişe yokki üremeyi ıcını ferah tutİnşallah benimkini de etkilemez. Ben haberlerde öyle duymuştum. Covid in yan etkilerinde erkekte doğurganlığı azaltıyor diye ama çok hafif geçirdiği için dikkate almamıştım. Doktor ekim ayında covid geçirmişsin demiş sadece başka bir şey dememiş. Doktor yine de ek tanı koymuş. Anlamadım bende bakalım yarın ne çıkacak
Aynen canım çooook hassas.. bence de apartman koşullarına uygun davranmalı herkes ama insanların kontrol edemediği seslere de kızamam ben. Ama malesef bebek ağlamasına kapıya çıkan tavana vuran insanlar bile var. İnşallah öyle insanlara denk gelmeyiz. Koca insanların dikkat etmemesi zaten apayrı bir sorunMaşallah eşin gerçekten çok hassasmis bu konuda ama canım zaten benim rahatsız olduğum şey koskoca insanların ses yapmasi inan çocuk ağlamasi, bağırması filan rahatsız etmiyor hiç çünkü Allah nasip ederse bizim de çocuğumuz olacak ve illa ki ağlayacak, bağıracak belki sinir krizi geçirecek kim bilir. Çocuk konusunda kimsenin sana sorun çıkaracağıni sanmıyorum ki olduğunda da siz elinizden gelen hassasiyeti gösterirsiniz
Oyşş maşallah dubleks nasılsa sülalecr oturalım demişler belki egzersiz yapıyorlardır canım sen deBizim üst kat dubleks. Evin içindeki merdiven metal basamaklı sanırım. Kafamın içinde zıplıyor gibi inip çıkıyorlar o basamakları. Aynı evde torunlar, babaanne, anne ve dayı var. Kafayı yiyeceğim. Bazen tuvalette oturup konuşmalardan deşifre etmeye çalışıyorum. Babaanneyle dayı neden aynı evde yaşasın???
Hahahah ay kıyamam ya çocuğa da yazık valla sallana sallana beyni bulancak.. acaba otomatik sallanan beşiklerden mi?Bizim üst katta da kesinlikle çocuğunun uyanmasını istemeyen devamli tangır tungur beşik sallayan biri var. 6 ay oldu evdeyiz hala çözemedik neden gece gündüz devamlı beşik salladığını, çocuguna tahammül edemiyor sanırım
Bence U Uzaygemisi35 'ın çocuğu da gürültülü olacak. Babası hayatının dersini alacak o çocuktan
Hahahaha kesin öyle olacak ya ya benim eşim kendisi de çok sessizmiş hiç ağlamamış annesi beni hiç yormadı çok uslu bir bebekti diyor. Gıkı çıkmamış garibimin o zaman da herhalde kimseye rahatsızlık vermiyim şimdi ay dur annemi uyandırmayayım parmağımı emiyim acıktığımı belli etmiyim falan yapmış herhalde bense tam tersiyim. 7 mahalleyi uyandırırmışım hiç uyumazmışım komşulsr gelir uyutmaya çalıştırmış en son. bakalım çocuk kime benzeyecek? senle kocam çok iyi anlaşırsınız kocam gibi komşun olsa hiç uyanmamzsınBence de keçinin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş bu arada ben de sese falan karşı çok hassasım en alt katta kapı açılsın kilit sesine uyanırım yoldan araba geçsin far ışığı odaya vursun ona uyanırım, saat 10 dan sonra tv sesini iyice kısar eşim biraz yüksek sesli konuşunca uyarırım sessiz ol diye U Uzaygemisi35
Harika AA canım gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallahGünahını aldım, erken çıkmış bu sefer valla
Öerhaba canım sanırım bebişin tutunmasını kolaylaştırıyor.. rahmi kalınlaştırıyor sanırım. Test yaptıktsn sonra gebelik yoksa kesiyorlar adet geliniyor sanırım adet düzensizliği olanlara da adeti getiryiyor hamile olana da bebişim tutunmasına yardımcı canımkızlar merhaba bugün iğne vurulduktan sonraki 7. günüm doktor bana iğneden 3 gün sonra duphastan ilacına başlayacaksın dedi sakın unutma unutursan adetin gelir bittikçe alacaksın 6 nisana kadar dedi 6 nisanda belli olması lazım hamişmiyim diye kafama takıldı böyle olan varmı duphastan neden veriyor bu söylediğimin dışında neye faydası var?
Adenomyoxis endometriozisin rahimde olan hali kızlar. P Pungar35 sen mi sormuştun canım bence de o önemli gibi bunun ultrasonda anlaşıldığını bilmiyordum diğer şeyler normal gözüküyor sanırımCanım uterus avf sanırım ters rahim demek. Diğerlerinde de rahim tabakasını ve folikülleri ölçmüşler. Uterus adenomyetik görünümde diyor bununla ilgili Google da şöyle yazıyor
Adenomyozis nedir? Rahimin iç yüzeyini örten ve her ay adet kanaması ile atılan rahim iç tabakası veya zarının (endometrium), rahimin kas tabakası içinde yer alması durumuna adenomyozis adı verilir. Rahimin kas tabakasındaki bu hücreler aynı adet kanamasına benzer kanama özellikleri gösterebilir.
Bu saatten sonra pek yok.Anaam işim var deyip gidemedin mi? Yetişebileceğin bir doktor var mı mesaisi geç biten? Ay git acilde baktır olmadı
Yok canim pko hormonlarimda iyiymiss baktirdim gecen bakalim bu ay neolcak bekliyorumHormonlarınamı etki etti acaba, pko varmı sende de
Geçen seferkini hemşire yapmıştı doktorda o yüzden rahattım geleyim valla birlikte ignelenelimİlk kez mi yapacaksın? Akşam benim ikinci iğne şenlikleri var, buyur gel
Coraspinmis kan sulandırıcı. Ya şimdi de şöyle bir problem var ki bana nasıl kullanacağımi söylemedi az önce de eczaci sordu bunu nasıl kullanacaksın vajinal mi yoksa ağızdan mi diye nasıl kullanilir kihahah gönder gelsin
ohh hadi bakalım korkma 2 saniyelik bişi youtubedan nasıl yapıldığını izle. diğer ilaç estrofemdir canım