Canısı ben oldum bugün adetKızlar durumunda değişiklik olan mesaja dönüş yapabilir mi ?
@ipek_annesi @Duhanin annesi R Random3 kızlar sizden de soru cevap beklemekteyiz.
@Blacklight 15.03.2021 19 AY GECİKME Cookiie 20.03.2021 9 AY GECİKME @zeynep-ahmet 21.03.2021 8 AY GECİKME @fiona13 25.03.2021 28 AY GECİKME @merakligzm 25.03.2021 11 AY GECİKME @Umuttllu 26.03.2021 31 AY GECİKME Novaa 26.03.2021 16 AY GECİKME @Amanita 26.03.2021 16 AY GECİKME @bahtsizlik abidesi 28.03.2021 5 AY @Pinkpeonyy 28.03.2021 4 AY @minikooommm 29.03.2021 4 AY @Golldd 29.03.2021 4 AY @gecenin_resmi 29.03.2021 18 AY
YaaaCanısı ben oldum bugün adet
İnşallah cidden zor bir süreç allah yardımcımız olsunİns bugün bu niyet aklımdan geçmedi değil. Süreç gözümde büyüdü.
Nisan 29 canımYaaayeni batın ne kuşum
Ben hiç korunmadım düzenli ilişki takvimi takip edip yapardım tabi ki ama çocuk illa olsun kafası yoktu yeni evlendim olursa olur olmazsa şuan acelem yok dedim 1 sene sonra hamile kaldıminşallahhh canım benimm aynıyızz demekkii ben haziranda bırakmıştım korunmayı sizz
Aminn. Pko veya pkos olsa yazarlardi değil mi.İnşallah cidden zor bir süreç allah yardımcımız olsun
Evet canım. Annelerimiz yaa canım annelerimizheee o zaman o konuda öylee gastrit varsaöyledirr
inanırmısınn benim annemd çok baskı ettii soğan suyuda soğan suyuu içtimm ama 10 gün içebildimm yumurtlama günümde kasığım ağrıdıı aşırı derece dedimm tutunmayamı çalışıyo dedim çünkü bazıları soğan suyundan düşük yapmışlar
bende çok korktum bırakmıştımm ama sonu hüsraannnn
Değilim malesef bu ay olur inşallahben de şuan tam olarak aynı durumdayım. hamile misiniz acaba?
Sağol tatlım inşallahBenim de ilk cuma geldi bi de dün akşam dün akşamki çatlayacağının sinyaliysi sanırım
Canım resim yok
Bat beklenen adet tarihi ve ne zamandır istediğin, yaz ekliyim listeye
Aaa süper hadi güzel güzel artsın inşallah
VuuuuBen hiç korunmadım düzenli ilişki takvimi takip edip yapardım tabi ki ama çocuk illa olsun kafası yoktu yeni evlendim olursa olur olmazsa şuan acelem yok dedim 1 sene sonra hamile kaldımdaha sonra tabiki 8 haftalıktı düştü ardından kürtaj oldum 4 ay korundum doktorum öyle istedi. Kürtajdan sonra devam ettim hani oldu ya tekrar olur dedi herkes bende birşey biliyorlar dedim olur diye bekledim ama o sırada hep doktor kontrollerimi yaptırdım eşimi de aynı şekilde artık istiyordum kafamda problem varsa düşüncesiyle deneme yapmak istemedim. Amma lakin bundan 5 ay önce yine hamiş oldum kimyasaldı bende karar verdim ovulasyon testi ile takip edeyim dedim eşimde iş gereği çok deneyebildiğimi söylemem yani ovulasyon ile eşim geliyor deniyorum 3 aydır. Birde doktorum film çekmişti benim 3 ay dene gel olmazsa birde aşılama yapalım dedi. Doktorum olsaydı bu ay aşılamam olacaktı belki. Bende doğal kendim devam ediyorum olmazsa birdaha ki ay aşılama yaptıracağım. Eşim sürekli izin alıp geliyor tutturamıyoruz ya da zamanı gelmedi zaten doktor tanısı sebebi bilinmeyen kısırlık oldu yani arkadaşım bendeniz korundum korunmadım zamanlarda oldu çalışmalarım çok iyi olmamakla bir çocuk yapabilecek derecedeydi ama olmadı bekleyen derviş ben bakalım ne olur halim
iltihapımı sökmüşş sadece test yaptırdığımda adetim bi gecikir bi erken olurumEvet canım. Annelerimiz yaa canım annelerimiz
10 bile faydası olmuştur bence canım. Farkettinmi hiç farklılık
Sana da bir canavaaaağr geliyor. Benimki de kesin sayko bir çocuk olurBence de keçinin sevmediği ot burnunun dibinde bitermişbu arada ben de sese falan karşı çok hassasım en alt katta kapı açılsın kilit sesine uyanırım yoldan araba geçsin far ışığı odaya vursun ona uyanırım, saat 10 dan sonra tv sesini iyice kısar eşim biraz yüksek sesli konuşunca uyarırım sessiz ol diye @Uzaygemisi35
Valla naparsan yap bazen olmuyor o sebeble şuan hiçbir şeyi sorgulamıyorum üzülmek denen şeyde yok oldu çünkü neye üzüleceğim ki ben istemedim böyle olmasını zorla değil yani benim elimde olan birşey değil sabırla Rabbim vermesini bekliyorum artık. Tüp bebek kısmına geçemem şuan imkanım el vermiyor ben aşılama yaptırcam bir kaç kere onla olursa onu da devlette yaptırcam. 2022 de tüp ancak olur. Olay inşalalh oraya kadar sürmez sürerse yapacak birşey yok onu da deneriz baktık yok yok yaniVuuuuhayırlısı olsun yaaa doktor tavsiyesiyle oluyoruz işte bnede 2 kez aşılama olmama rağmen olmadı
sonra 4 ay gitmedim daha doktora akışına bıraktım dahada dedim dinleniyim olur dedim belki baktım olmuyo
eşime dedim tüp bebek direk dedim daha beklemeye gücüm kalmadı artık dedimm arkadaşlarımdan önce evlendimm
sonra onlar evlendi hamis kaldılarr ben hala uğraşıyorum arkadaşlarım hala büyütüyolar hayatt işte
YiaaaaaaaaaGünahını aldım, erken çıkmış bu sefer valla
İlk kez mi yapacaksın? Akşam benim ikinci iğne şenlikleri var, buyur gelCanlar çıktım doktordan. Sağda bir yumurta 16 mm. Çarşamba günü ovitrelle vuracağım kendime çok tırsıyorumayrıca Progestan ve adını reçetede okyamadigim bir ilaç daha yazdı tutunmayi kolaylaştırmak içinmiş. Bakalım 14 Nisan da da hcg baktır dedi. İki haftalık yeni macera başlıyor
Evet gitti. Elle muayene filan yapmamış. Direk sperm testi verdi yarın öğleden sonra çıkıcakmış ama laf arasında covid filan geçirdin demiş. İnşallah covid olumsuz bir sonuç yaratmaz gerçi çok hafif geçirmişti.
Gidemedim ki, annem tam randevu saati geldi oturdu, hastaneye gidicem de diyemedim. Yeni gitti daha.Miss Bride Nerede kaldın? Her şey yolunda mı?
İlk gidişi mi? Niye muayene etmemiş ki acabaEvet gitti. Elle muayene filan yapmamış. Direk sperm testi verdi yarın öğleden sonra çıkıcakmış ama laf arasında covid filan geçirdin demiş. İnşallah covid olumsuz bir sonuç yaratmaz gerçi çok hafif geçirmişti.