Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ben olsam o dediğin doktora derhal giderdim. Ameliyat olduğum hastanenin tüp bebek merkezindeki embriyologla telefonda konuşmuştum ya. Kız resmen telefondan bile güven verdi bana. Mesafeden dolayı gitmedik oraya. Sonra baktım burası da içime sindi. İyi hissettim yani. Senin iyi hissetmen en önemlisi. Güvenmen vs. Koş git göster sonuçlarını diğer merkezdeki doktora. İçine sinerse ne ala, sinmezse o zaman düşünürsün. Hemen karar vermen gerekmiyor zaten

valla bütün süreci onunla basından sonuna kadar yaşadım o idrar testini yaparken görüntlü aramıştı beni bu salak erken testlerden yaptık çıkmadı ucuz 5 tlliklere damlattığı gibi çıktı ya ne günlerdi hüngür hüngür ağladık
aynı binadalar benim doktorla o 1. katta benimki 5.
aslında onun alanı böyle robotik cerrahimsi seyler ondan pek ona yönelmedim. bir de o daha çok tüp bebek odaklı bir doktor . ben gitsem süreden dolayı direk tüp bebek önerirdi bze . ama cidden efsane bir adam. instasını hacklediler ya şov yapıyodu resmen ben manyak gibi onun ameliyatlarını izliyodum

Çok güzel yaa. Ağlanır tabii böyle bir şeye. Taam o zaan o doktor dursun. Bu diğer dediğine gidin. Eşine de bir ürologla görüşmesini salık verir belki. Ooh daha ne isteriz o zaman. Ay heycanlandım şimdi gidin ahshsbb

keşke tamamen tek basıma karar verip uygulayabilsem hayatımon her alanında ne kadar bağımsız ve tekilsem burda malesef eş
faktörüne bağımlı kalıyoruz ya, başka doktora gözülkelim bi fikir alalım desem bi ton tantana şimdi. ohoo sen de kararsızsın ohoo çocuk oyuncağı mı ohoooğğeheeeğğ
ben önce onu bi ürologa sepetlesem belki varikosel var ve ameliyatlık işte bütün ihtimalleri değerlendirip elememiz lazım da duvar bile dile gelip harekete geçer bu öyle duruyo sadece duruyo

Bende de var o duvardan bile daha sabit fikirli eş modelinden ama işte ona bir doktor söylese kilidi açılacak. Bizim söylememiz fayda etmiyor maalesef. Böyle şımarıklık yapar gibi nazlanarak falan söylesen de çalışmaz mı? Bizim kafa da fazla çalışıyor, adamların işine gelmiyor. Biraz salağa yatmak gerekiyor bazen galiba ya da yüzsüzlüğe vurmak. Ne bileyim yazılı düşünüyorum şu an "Evet çocuk oyuncağı, doğacak çocuğumuzun oyuncağı. Hadi gidelim bir buna da" desen ya daaa "Bize bir değişiklik olsun havamız değişsin diye bu sefer de başka bir doktora randevu aldım" ay bilemedim. Milletin kocası karısına nasıl sürpriz yapacağını şaşırıyor. Bizim halimize bak meh

Bak aklıma şey geldi şimdi. Merkez olunca hepsi bir arada ya daha pratik. Diğer türlü muayene ayrı yerde, işlemler ayrı yerde olacak. Bunu öne sürsen? Tüp olursa böyle zahmetli olacak desen?

yemez hayatta, ne çakal onlar içlerinde ama işte .
yok ya cidden bizim kafa gerektiğinden fazla basıyo ondan işte onların yükü sırtımıza biniyor . nasıl olsa fio bakar halleder yani zaten ne var ki ?
çünkü onun her zaman önceliği farklı ve daha ‘önemli’ işleri
var hadi abicim ya .
sürpriz mi ne sürprizi nasıl bişiy o ben çok severim diye iki külo çağla badem almş gelmiş sayılır mı süüüpris

ya eş topiğinden bilşyorum senii değerlerniz efsane düzelmiş darısı başımıza 12. günde kanda çıkıyor genelde canım inşallah vardır
Canim çok tesekkur ederim oyuzden boyle heycanli ve umutluyum, yurtdisindan tup bebek yaptirmak için gelmiştik nisan ayi reglim ile simdi sonuçları boyle görünce degerlendigimiz son yumurtlama içinde cok umutlandım Allahim insallah

Bak aklıma şey geldi şimdi. Merkez olunca hepsi bir arada ya daha pratik. Diğer türlü muayene ayrı yerde, işlemler ayrı yerde olacak. Bunu öne sürsen? Tüp olursa böyle zahmetli olacak desen?
‘ee sen bunun başında böyle olcağını biliyodun ihtimal vardı yani, sen ısrar etttin bu doktora gelelim diye ben sana nerden araştırdın dedim iyimiş dedin ? madem basına öyle başlasaydık ohooo sen çok takıyosun ki olmaz böyle zaten’

sonrası bildiğin patırtı işte bendekinin versionu cidden çok değişik bak. onun aklına öyle dank etmezz. çok yakın bi kaç arkadaşı arka arkaya baba olacak sonra dank edicek ona. biliyorum malesef öyle :/

süppper böyle beklemeden inşallah gelmiştir bebeğiniz, bizi de etiketler misin test yapınca

Benim ki de öyleydi ağlayıp kendimi yerlere atarak sperm testine ikna ettim ve sonrasında yine evde resmen taklalar atarak ona o kürleri ilaçları kullandirdim yoksa asla ne içmek istiyordu ne baska bisey

Benim ki de öyleydi ağlayıp kendimi yerlere atarak sperm testine ikna ettim ve sonrasında yine evde resmen taklalar atarak ona o kürleri ilaçları kullandirdim yoksa asla ne içmek istiyordu ne baska bisey
az çok tahmin ediyorum senin topiğini de takip ediyorum ordan görüp bi kaç vitamin önerdim kullandığımızn dışında aman tanrım ne söylenmece hiçbişy kullanmıyor sadece bi takviyemiz var northvital diye bugün yarın aylık olarak bitmesi lazımdı kutunun yarısı duruyor.

çoban çökerteni alsam sen bana ne ot püsür veriyosun der seni ve sabrını çok tebrik ediyorum çünkü ben doktorun iç dediği vitaminleri bile içmediği için burnundan sokasım geliyo sinirden

Seviyon diye iki külo çağla alıp gelen adamla her şeyi deneyebilirsin fio. Benimki "Bana en son ne zaman çiçek aldın?" dediğimde market poşetindeki maydanozu gösterip "Aha işte alıyoz ya" demişti. Böyle küçük sürprizlerle dolu birisi işte Şimdi kendisiyle tüplü dalıyoruz. Sen dene işte birkaç şekil. Onun da aklını çelecek bazı yollar vardır illa ki. Bizim kafamız oralara pek çalışmadığından şaapamıyoruz

kafamız oralara nasıl çalışır enter
yok ya arada öyle incelikleri var şimdi gömmiyim o kadar yine de eheheh. halledicez . sen bi kere dalcan şimdi çıkışın mikemmel olcak burda hep beraber o gün çubuğa işeticez seni güzel güzel enerjiler geliyo

Biz yakamadık walla ... doktor dedi 2 gün sadece ilişki olacak başka olmıcak, öyle yani bunu yapamayanda var keyfine bak :))))
A neden öyle dediki iğnemi olmuştun canım sen ondanmı. Doğru diyorsun canım ama arada özleşmekte güzel yahu

Yani neler yaptım bir bilsen gercekten Allah bilir inan sinir krizi geçirdim ama hep içimden aman inatlasirda icmez diye 1 gun bile aksatmasin diye elimden geleni yaptım bir de genelde hapları telefon konuşurken , telefonda toplantı yaparken verdim ozaman cok sorgulayamadi zaten bir sure sonra beni tanıdığı için vazgecmeyecektim biliyor huyumu kendini kollarıma bıraktı sagolsun.
Simdi ama nasil mutlu suan hala icmeye devam ediyor kendi iciyor gözleriyle sonucu gördü oda sok oldu Allahim ckk sukur

Ben o testi yapabilecek miyim acep? O kadar uzak geliyor ki. Hem çok yakın hem çok uzak bir ihtimal gibi. Gölgesi bile olmayan tek çizgiler gördüm sadece, ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…