Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Yani neler yaptım bir bilsen gercekten Allah bilir inan sinir krizi geçirdim ama hep içimden 😁😁 aman inatlasirda icmez diye 1 gun bile aksatmasin diye elimden geleni yaptım bir de genelde hapları telefon konuşurken , telefonda toplantı yaparken verdim ozaman cok sorgulayamadi 😆 zaten bir sure sonra beni tanıdığı için vazgecmeyecektim biliyor huyumu kendini kollarıma bıraktı sagolsun.
Simdi ama nasil mutlu suan hala icmeye devam ediyor kendi iciyor gözleriyle sonucu gördü oda sok oldu Allahim ckk sukur
Seninki tam bir azim hikayesi ya maşallah. Cidden hiç vazgeçmedin, ne güzel bir sabır örneği. Taş olsa çatlar. Biz çatladık hep. Dışımızdan sinir krizleri 🤣

Yani neler yaptım bir bilsen gercekten Allah bilir inan sinir krizi geçirdim ama hep içimden 😁😁 aman inatlasirda icmez diye 1 gun bile aksatmasin diye elimden geleni yaptım bir de genelde hapları telefon konuşurken , telefonda toplantı yaparken verdim ozaman cok sorgulayamadi 😆 zaten bir sure sonra beni tanıdığı için vazgecmeyecektim biliyor huyumu kendini kollarıma bıraktı sagolsun.
Simdi ama nasil mutlu suan hala icmeye devam ediyor kendi iciyor gözleriyle sonucu gördü oda sok oldu Allahim ckk sukur
valla o yasadığım kaosu az çok tahmin edebiliyorum. ben de itelesem biraz ki denedim belki işe yarar ama ben biraz da o istesin istiyorum yani bi kere morfoloji 2 ne demek neden böyle olmış diye sağı solu sorguladı mı en basitinden bi gogullamamıştır bile. suan esinin de motivasyonu yerine geldi tabi çabalarının karşılığını aldın 😌 darısı bize , darısı bebişine 😍

valla o yasadığım kaosu az çok tahmin edebiliyorum. ben de itelesem biraz ki denedim belki işe yarar ama ben biraz da o istesin istiyorum yani bi kere morfoloji 2 ne demek neden böyle olmış diye sağı solu sorguladı mı en basitinden bi gogullamamıştır bile. suan esinin de motivasyonu yerine geldi tabi çabalarının karşılığını aldın 😌 darısı bize , darısı bebişine 😍
Bir kere araştırıp baktıklarında çok kalıcı bir etkisi olmuyor. Bende denenmişi var. Yarım gün sürdü depresyonu. Sonra hiçbir şey olmamış gibi kaldığı yerden devam etti her şey çok yolundaymış gibi davranmaya. "Sana kim çocuğumuz olmuyor dedi?" diye hesap soruyordu bana

Ben o testi yapabilecek miyim acep? O kadar uzak geliyor ki. Hem çok yakın hem çok uzak bir ihtimal gibi. Gölgesi bile olmayan tek çizgiler gördüm sadece, ne bileyim
aaa yapcaz tabi dur sen, ne güzel bişiye başladın burda herkesi motive edip iyi niyet aşılarken sen kendin işin başında bi umutsuzluğa kapılmışsın , ne demek bunlar :KK20:

fio bunu beğenmedi, gölgeli çizgi değil suraya net kırmızı çift çizgi sallayıp ‘ bilemeeedim yeaa gebe miym ki ?’ diyceksin inşallah 🌸

İyiyiz çok şükür tatlım sen nasılsın her şey yolunda mı :)

Aaa görmedim kıyamam iyiyim şükür canım sen nasılsın :KK68:
Şükür iyiyim diyeyim iyi olalım sali randevum var bakalım yumurtalar da bi büyüme var mi benim femara ya da iğneye ihtiyacım var ya pko kaynaklı yumurtalar oldukça inatçı

aaa yapcaz tabi dur sen, ne güzel bişiye başladın burda herkesi motive edip iyi niyet aşılarken sen kendin işin başında bi umutsuzluğa kapılmışsın , ne demek bunlar :KK20:

fio bunu beğenmedi, gölgeli çizgi değil suraya net kırmızı çift çizgi sallayıp ‘ bilemeeedim yeaa gebe miym ki ?’ diyceksin inşallah 🌸
Korunmayı bıraktığım ilk ay o kadar inanmıştım ki hayatımda biriktirip kullanmadığım bütün pozitif enerji ve umudu orda harcadım galiba. Yine aynı salak heyecanı yaşayıp kendimi üzmek istemiyorum. Bir de artık yüzümüze vurmuş gerçekler de var. O zaman bilmiyorduk.

Hadi inşallah. Çok sağlıklı hayallerimiz var grupça ahahhshsh Bunların mutlaka gerçekleşmesi lazım 🤣

Galiba iyi gelişme göstermiş diye okudum ne kullanmıştınız destek olarak, sonuçlar nasıl değişti acaba? Yazdın mı bilmiyorum ama kaçırmışta olabilirim. 🤗

Seninki tam bir azim hikayesi ya maşallah. Cidden hiç vazgeçmedin, ne güzel bir sabır örneği. Taş olsa çatlar. Biz çatladık hep. Dışımızdan sinir krizleri 🤣
Canimsin ya hahahah 😁 inan catlamak üzereyim zaten birike birike ben de terapiye baslicam yeter

Amiiin insallah hepimiz biran önce kavuşalım, cok iyi anlıyorum demek istediğini onun ağzından bir kax defa bile bu konuyla ilgili bisey duymak bana cok iyi gelmişti yoksa cabamadigini girmek daha da yoruyor insanı malesef denemenizi ilk 6 ayi boyleydi

kasık ağrın varmıydı ne zaman başladı.. benim bugun 7.günüm iğneden sonra sol kasığım ağrımaya başladı... ama akıntı falan yok henüz...sende akıntı başlamışmıydı...
Kasık ağrım hiç olmadı. Çatlama ağrısı bile olmadı bu sefer. Sadece bikaç gün önce 1-2 kere batma şeklinde oldu saniyelik o kadar. Bat zamanı regl sancısı oldu bi de ama akıntım hiç geçmedi. Regl yaklaşırken olmazdı genelde ama artarak devam etti

Son düzenleme:
X