günaydın canım hayırlı olsun çok sevindim gözünüz aydın darısı biz bekleyen diğer anne adaylarının başına inşallh :)Kasık ağrım hiç olmadı. Çatlama ağrısı bile olmadı bu sefer. Sadece bikaç gün önce 1-2 kere batma şeklinde oldu saniyelik o kadar. Bat zamanı regl sancısı oldu bi de ama akıntım hiç geçmedi. Regl yaklaşırken olmazdı genelde ama artarak devam etti
Hahah hadi inşallah. Kendi dolunay hakkını benden yana kullanman çok bonkörce. Ne desem bilemedim@NealStreet dun butun gece ruyamda senınle uğraştım ya iğnelerini felan gördm bıde hamıle kalmıştın sanırım okdar karsıktı ki ama uyanınca hamıle olarak hatırladm senı .senı goruyorum aay dıyorum hıc tahmın ettıgım gıbı degılsın gozluklu kısa saçlı felan
Kaçta açılıyor sağlık ocağı. Hadi beraber gidelim. Sabahı zor ettik, kooşÇoook teşekkür ederimdarısı bi an önce size inşallah bunlar hep can sıkıntısından bugün vereceğim kanı
Hahah hadi inşallah. Kendi dolunay hakkını benden yana kullanman çok bonkörce. Ne desem bilemedim
Saçım o kadar kısa değil. Ekimde şak diye hamile kalacağım için eylülde kestirmiştim dedim ya. O zaman omuz hizasında falandı. UzadıNeyse ki hamileymişim. Sevindim sağ ol Gözlüğüm var ama alışamadığım için kullanmıyorum. Dün gece eşime gözlerim iyice bulanık görmeye başladı muhabbeti yaptım. Sen bizim evi mi dinliyorsun yoksa
ahshshjs eyvallah kardeşim. Önce başkası için istemek daha bir şey. Sen doğru olanı yaptın, üzülmeben baya yaklaşmışım ozaman sana baya göstermişler seni bana sorma ya bi ritüel yapayım dedim sen gırdın ruyama
| 15.03.2021 | 19 AY | GECİKME |
| 20.03.2021 | 9 AY | GECİKME |
| 21.03.2021 | 8 AY | GECİKME |
| 25.03.2021 | 28 AY | GECİKME |
| 25.03.2021 | 11 AY | GECİKME |
| 26.03.2021 | 31 AY | GECİKME |
| 26.03.2021 | 16 AY | GECİKME |
X xnobodyx | 26.03.2021 | 16 AY | GECİKME |
@bahtsizlik abidesi | 28.03.2021 | 5 AY | |
P Pinkpeonyy | 28.03.2021 | 4 AY | |
M minikooommm | 29.03.2021 | 4 AY | |
| 29.03.2021 | 4 AY | |
| 29.03.2021 | 18 AY |
insülin direnci yüksekliğine bağlı yumurtlama bozukluğu olabilir mi ?Günaydın kizlaryok yine test yaptım yine bisey yok cok net tek çizgi olsa artık çıkardı tahminimi söylüyorum benim insülin direnci tekrar hortladı ilaci bırakınca ve çok da dikkat etmeyince aklima başka bisey gelmiyo kilom ayni almadım düzenimi bozacak başka bi durumda yok ama 8 gün geciyo adet kendi kendine mi kist oldu acaba ilac falan kullanmadim ama böyle bisey olabilir mi
Canım benim sağolasınYaaa çok sevindim Rabbim bin şükür
Günaydın tatlım çok teşekkür ederim. Çoook amingünaydın canım hayırlı olsun çok sevindim gözünüz aydın darısı biz bekleyen diğer anne adaylarının başına inşallh :)
Biz birlikte açtık zaten yaaKaçta açılıyor sağlık ocağı. Hadi beraber gidelim. Sabahı zor ettik, kooş
Evet cnm bence öyle yoksa da ne olabilir sorun bilemiyorum hamile olsam en azindan silik bi test olurdu ama o kadar negatif ki gölge falan bile yok insulin ilacini bırakmam iyi gelmedi bana hep tatlı yeme isteğim arttı dayanamadım yedim kac kez de durum bu oldu sonra demekki ben zayıflasam da o ilaca devam edeceğim ömür boyu ailede cok var çünkü şeker hastası genetik oyle kodlanmış bi kereinsülin direnci yüksekliğine bağlı yumurtlama bozukluğu olabilir mi ?
Ne zaman çıkacak? Çıktı bile mi? Randomcım sanki sen Almanyaymışsın da sen hamile kalınca biz de kaldık sayılacakmışız gibi bir heyecan dın dınCanım benim sağolasınhemen arkadan bekliyorum sizi de
Günaydın tatlım çok teşekkür ederim. Çoook aminbir an önce hepinizden güzel haberler alalım
Biz birlikte açtık zaten yaaçoktan verdim ben
Hahaha deliNe zaman çıkacak? Çıktı bile mi? Randomcım sanki sen Almanyaymışsın da sen hamile kalınca biz de kaldık sayılacakmışız gibi bir heyecan dın dın
Değilim ama sayılırım di mi doğru diyorsun. Unuttum. İğnelere başlayınca beynim sıfırlandı zaarHahaha delisen zaten hamile değil miydin yav
Hahahah ben de katılıyorum kocanaAşk olsun agahhshs
Kocama okudum diyor ki "Ne alıp veremedikleri var şu kahveyle, bi rahat bıraksınlar"
Hipokampüsü de küçültmesi bir yandan iyi olabilir. Benim oralar rezil. Yok yok, ne bulduysa saklamış
Hahaha bu ne bee napacaklarını şaşırmışlar
Günaydın canım ay bence dün oldu senin yumurtlama o zaman. Şimdi böyle sabit gider muhtemelen regle kadar. Hayır olsın inşallah rüyan da muhtemelen sıcak soğuk huzursuz etmiştir seni geceU Uzaygemisi35 bebiş sabah 37 çıktı dün gece ayaklarımın altı bile cayır cayır yanıyordu üstüm açık uyumuşum sırtım tutulmuşsaçma sapan rüyalar gördüm sabaha kadar ameliyata girecekmişim falan bakalım bugün 1 gibi ovülasyon yapacağım yumurtlama ya dün bitti benim ya yeni başlıcak
Aynen canım bence o belki tüpteki tıkanıklığa sebep olan şey belki diğer yerlerdeki enfeksiyon o akıntıyla bir geliyor olabilir. İnşallah atılıyor kurtuluyorsun benceU Uzaygemisi35 bu arada dün gece wc de peçeteye öyle bir akıntı geldi ki bildiğimiz yumurtlama akıntısı ama rengi açık yeşildiacaba akıntılar ile enfeksiyon mu atılıyor vücuttan?
Günaydın canım evet malesef insülin direnci yeniden çıkmış olabilir benim de aklıma bu geliyor. Beslenmede ufak bir değişiklik bile etkiliyor..tabi kist falan da olabilir sen ilaç kullanmasan da olabiliyor canım. Bence bu hafta bir gir bakalım insülin direncinr de baktırırsın yeniden. En azından öyleyse çözümü belli uygularsın beslenme düzenini kullanırsın ilacını düzelir. Tabi dönemsel veya işte operasyonlar vs da etkileyebiliyor bazen.. o nedenle bir git sor bakalım canımGünaydın kizlaryok yine test yaptım yine bisey yok cok net tek çizgi olsa artık çıkardı tahminimi söylüyorum benim insülin direnci tekrar hortladı ilaci bırakınca ve çok da dikkat etmeyince aklima başka bisey gelmiyo kilom ayni almadım düzenimi bozacak başka bi durumda yok ama 8 gün geciyo adet kendi kendine mi kist oldu acaba ilac falan kullanmadim ama böyle bisey olabilir mi
Aynen canım ailede de varsa muhtemelen önlem için devam edeceksin. Olsun kuzum üzülme yine ilacı belli çözümü belli yine düzene girer. Ve zaten insülin direnci sadece bunun için değil yani tatlı isteği vs bunlar senin için de zararlı zaten. Bir taşla pek çok şeyi tedavi ediyorsunEvet cnm bence öyle yoksa da ne olabilir sorun bilemiyorum hamile olsam en azindan silik bi test olurdu ama o kadar negatif ki gölge falan bile yok insulin ilacini bırakmam iyi gelmedi bana hep tatlı yeme isteğim arttı dayanamadım yedim kac kez de durum bu oldu sonra demekki ben zayıflasam da o ilaca devam edeceğim ömür boyu ailede cok var çünkü şeker hastası genetik oyle kodlanmış bi kerecok üzgünüm yaa o kadar sevinmistim ki adetim düzene girdi diye