Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
13. Gün canım bence en erken tabi geç döllenme ise 13. Günde de çıkmayabilir
Hiiiiiih yoksaaaağ
Ayy keşkeeee oof 31 inde doktor randevusu var 1 nisan bat günü gitmeden muayene olmadan öğrenmek istiyorum var mi acaba meraktan catlayacagim yoksa zaten asilama isteyeceğim galiba
13. Gün canım bence en erken tabi geç döllenme ise 13. Günde de çıkmayabilir
18 i yumurtlama 19 u catlama canim yarin 11.gunum ozaman yaptırmayım

Tüpe giderken normal yoldan hamile kalmayasın
Kalamam ki ilişkiye ne zaman girebileceğinizi biz size söyleyeceğiz dedi hemşire. Zaten şimdi yasak ya bana iyice cazip gelecek o fikir
Hamile kalırsam "Korunurken hamile kaldım" hayalim gerçek olmuş olacak. Tüple daldığımı kim nerden bilecek di mi ama ahshhsdn

Madem böyle olumlu olumlu, zarif zarif nazik nazik yazabiliyon da bana niye böyle yazmıyon len! Piiii

Anladım kuzum her şeyden etkileniyor bu meret valla insülin yine direnc olmuştur belki ya da olduğun ameliyatlar tedaviler düzeni bozmuştur. İnşallah hiçbiri değil de bebiştir
Bilgi için sağol kuzum
Benim ateşim genelde 37.2 37.3 tür ama bir kaç gündür 37.7 ve 38 e kadar çıktı
Dün sabah gebelik testi yaptım negatifti
Ama eşim çoook silik bir çizgi var dedi ama ben göremedim
Canım inşallah vardır yani ateşin füşmeyip yükselmesi hep gebelik belirtisi eğer farklı bir hastalık falan yoksa tabi. İnşallah vardır eşin de silik görmüş yarın bir daha yap bakalım
Abovv kız valla kolay bişi değil sen ne desen haklısın. İnşallah su gibi geçecek ama. Güzel bir amaç uğruna güzel bir yolculuğun çakıllı yolları gibi düşün.. inşallah vardığın noktada iyi ki diyeceksin çok tatlısınız ilk zamanlar zor olur ama bence rahatlayacaksın. En zoru ilkiydi atlattın. Enfeksiyon menfeksiyon da olmaz unut onu
Ahh ahh inşallah canım seni bırakmayacağız bu topikten. Yine bize reçeteler yazacaksın
Ayyy harika maşallah Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah
Ya kızım kıyamıyorum sonra gülüyorum mesajını okurken. Sonra kendime kızıyorum gülünür mü böyle şeye diye. Güldürmesene beni
Aynen aynenn dur ben aynı anda 3.ye 5 ye da hamile kalayım garanti olsun
Kan sulandırıcı falan verirse o göbüşten minnak iğne canım. Ama progesteron değişiyor anıtın iğne veya fitil veya hap formu. Fitili kocan şaapar alışkın
@NealStreet bu arada dün yazacaktım bak şimdi aklıma geldi senin şu göbek ısırma muhabbeti ben de her canım acıdığında kocamın kulak memesini sıkıyorum
Nabıyınuz len kocalarınıza
Oh iyi yapıyorsun. Ben genelde kol, bacak nerden yakalarsam ısırıyorum da bugünkü göbek dozunu unutmuşum. İyi ki hatırlattın
Tövbe bismillah
Yerim seni yaa ikna oldum ben tamam gitme sakın bir yere. Son iğnelerine geldiğinde dönüp eski mesajlarını oku nasıl kolay şimdi artık diyeceksin inşallah
Bak gene güldüğüm için kendimi kötü hissettim gülmemeliyim gülmemeliyim gülmememli....

Aynen canım az önce arkadaşa da söyledim yukarıda 2 tüpü tıkalı olup doğal yolla hamile kalan varsa cidden bi yerde nasip işi. Allah çözümsüz dert vermesin hallolur diyeceğiz inşallah

Yaaa harikasınız.. Tebrikler anne adayı... hemencecik de koymuşsun bebek için haftalık antedi, maşallah :)))) Kan ne zaman vereceksin peki?

Gül ya niye gülmeyecekmişsin. Eşime dün merkezden çıkınca dedim ki "İkinciyi ne zaman yaparız?" Diyor ki "bu ikinci olsun ilkini bundan önce yapalım" Bizim konuşmaları biri kayda alsa tedaviyi mahkeme kararıyla iptal ettirebilirler

Yine ufak bi kanamam oldu, leke tarzı, yarın doktora randevu aldım, bana dua edin kızlar.
Ben çok evhamlı, çok pimpirikli, çok tuhaf bi şey oldum galiba.
Sopalık bu kız. Sen kendini yoruyorsun amaaa Du bakalım biz dua ederiz ona, yaramazlık yapmaz bir daha. Sabahtan mı gideceksin? Tek gitmeyeceksin di mi? Annenle git

Sopalık bu kız. Sen kendini yoruyorsun amaaa Du bakalım biz dua ederiz ona, yaramazlık yapmaz bir daha. Sabahtan mı gideceksin? Tek gitmeyeceksin di mi? Annenle git
4'e randevu buldum.
Kız tek gidicem tabi, bi de anneme laf anlatamam, çok aşırı evhamlı ve takıntılıdır. Bir de onunla uğraşırım sonra.
En son bi sefer doktora gittiğimi söyledim, tahliller temiz çıktı dememe rağmen ikna olmadı, yemin billah ede ede ikna ettim, sorun yok deyince bile yalan söylüyosun deyip inanmıyo.

Yine ufak bi kanamam oldu, leke tarzı, yarın doktora randevu aldım, bana dua edin kızlar.
Canım takılma sıkıntılı bir şey olduğunu sanmıyorum inşallah dualarımız seninle haber ver ama mutlaka, belki kistinle ilgili bi kanamadır bebekten bağımsız

Madem böyle olumlu olumlu, zarif zarif nazik nazik yazabiliyon da bana niye böyle yazmıyon len! Piiii
Pİİİİİ nedir? bilmediğimiz kelimeleri yazarak nazik oluyormuyuz... ben senin iyiliğin için yazdım.. ben bi kaç kere o hatayı yaptım diye yazdım... minseo beni yanlış anladığı için sanki tüpleri alıncakmış gibi anladığı için açıklama gereği hissettim. kimseye art niyetim yok... burda kocaman insanlarız... sana nazik olmadığımı düşündürdüysem kusura bakma... geçende aklımdan geçen bi hinliği yazdım demediğini bırakmadın. ne gerek var yaz geç... beğenmiyorsan yorum yapma bana bende sana yapmam... burda da canımızı sıkacaksak buraya girmenin ne alemi var ki... burda bişeyler öğreniyoruz soru soruyoruz bişeyler paylaşıyoruz kimseye kendini kötü hissettirecek bişey yazmıyoruz... ya hayret bişeysin buraya da girmeyeceğim artık ... ne yazdım yahu...

Hahahha çok mantıklı eşin seni doğal yolla denemeye zarf atmış bence canım
Dur bakalım canım leke gibi ufak bir kanamaysa inşallah endişe edecek hiçbir şey yoktur. Dualarım seninle. Bilgilendir bizi ama içini de ferah tut yarına kadar lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…