13. Gün canım bence en erken tabi geç döllenme ise 13. Günde de çıkmayabilir
Ayy keşkeeee oof 31 inde doktor randevusu var 1 nisan bat günü gitmeden muayene olmadan öğrenmek istiyorum var mi acaba meraktan catlayacagimHiiiiiih yoksaaaağ
18 i yumurtlama 19 u catlama canim yarin 11.gunum ozaman yaptırmayım13. Gün canım bence en erken tabi geç döllenme ise 13. Günde de çıkmayabilir
Benim yumurtlamadan 2 3 gün önce oluyor canım o akıntı. Sen önümüzdeki 4 5 günü iyi değerlendirKızlar bugün uzayan bi akıntım vardı yumurta çatlamış mı oluyor? Nedir tam olarak
Kalamam ki ilişkiye ne zaman girebileceğinizi biz size söyleyeceğiz dedi hemşire. Zaten şimdi yasak ya bana iyice cazip gelecek o fikirTüpe giderken normal yoldan hamile kalmayasın
Azcık daha sabretAyy keşkeeee oof 31 inde doktor randevusu var 1 nisan bat günü gitmeden muayene olmadan öğrenmek istiyorum var mi acaba meraktan catlayacagimyoksa zaten asilama isteyeceğim galiba
18 i yumurtlama 19 u catlama canim yarin 11.gunum ozaman yaptırmayım
Madem böyle olumlu olumlu, zarif zarif nazik nazik yazabiliyon da bana niye böyle yazmıyon len! Piiiiyok yok ben seninkini biliyorum yapışıktı onun çok farklı bi durumu vardı alındı... senin çözümü var ki açılmış bile maşallah.... .. yani şunu söylemek istedim onun gebelik şansı çok düşüktü yada belki hiç yok diyorlardı ama rabbim nasip etti... onu demek istedim...
Anladım kuzum her şeyden etkileniyor bu meret valla insülin yine direnc olmuştur belki ya da olduğun ameliyatlar tedaviler düzeni bozmuştur. İnşallah hiçbiri değil de bebiştirCnm aslinda ben alışkınım 48 50 güne çıktığı oluyordu döngümun ama o zamanlar bu halimden yaklaşık 20 kilo fazlaydim 20 kilo verince insulin direncim düştü adetlerim de 28 gunde bire düşmüştü cnm ama geçen ay 3 4 gün geçti bu ay da 8 gün geçti niye böyle oldu anlamadım
Cnm ben hamile kaldığımda hic sicaklamadim ya hatta çok üşüyordum gibi hatırlıyorum Aralık ayiydi gerci ama
Yok kuzum ya yapmadım test az once gönül dağı izliyorduk yemek yerken normal bi sahnede ağlamaya başladım hayrolsun yaw ağlamak da mi psikolojik ki
37 den aşağı düşmezsin sen ben sana ne dedim sabah cnm siz hiç durmayın adam 24 saat olsa yok demicek dunden hazır e sen de bu durumdan şikayetçi değilsin gibi canınız sıkıldıkça gidin odaya ateş falan bakıp durma hele ovu testi hiiiic yapma gerek yooooook
Canım inşallah vardır yani ateşin füşmeyip yükselmesi hep gebelik belirtisi eğer farklı bir hastalık falan yoksa tabi. İnşallah vardır eşin de silik görmüş yarın bir daha yap bakalımBilgi için sağol kuzum
Benim ateşim genelde 37.2 37.3 tür ama bir kaç gündür 37.7 ve 38 e kadar çıktı
Dün sabah gebelik testi yaptım negatifti
Ama eşim çoook silik bir çizgi var dedi ama ben göremedim
Abovv kız valla kolay bişi değil sen ne desen haklısın. İnşallah su gibi geçecek ama. Güzel bir amaç uğruna güzel bir yolculuğun çakıllı yolları gibi düşün.. inşallah vardığın noktada iyi ki diyeceksinU Uzaygemisi35
Açılın ben geldim. Öncelikle tüp kiti bu:
Eki Görüntüle 2811690
Sonralıkla bazı şeyleri çok yanlış yaptım galiba. Sıvının tamamını boşaltmadım bazı tüpleri sulandırırken ama galiba öyle yapmam lazımmış. İnşallah tam karışmadığı için bir kısmı fazla seyreltilmiş diğer kısımlar aşırı yoğun olmamıştır. Şırınganın içinde pek yer olmadığı için orda kendi karışamaz diye düşünüyorum. Sabaha kadar bunu düşüneceğim sanırım. Bir de insülin iğnesinin ucunu peçeteye değdirdim ilaç akmasın diye. İnşallah bir şey olmaz ondan enfeksiyon falanİğneyi nasıl soktum hiçbir fikrim yok ama gerisini getiremedim bir türlü. İğne içeride ama ilacı basamadım kaldım öyle ahshshjsjs Sonra bastım da sanırım yavaş yapınca daha çok acıyor. Deneye deneye öğreneceğim de inşallah fazla iğneye gerek kalmadan "Sana bu kadar yeter tamam artık bırakabilirsin" derler. Şu an tekrar yapsam yapamam. O an Allah tarafından bir güç geldi galiba. İğneyi çıkarınca iki zeki tekrar kolonya sürdük oraya ahshshjsjsjhshsjsjsjjsns Yarım saat göbeğim açık orayı izledim. "Bir şey oldu mu? Bir şey olacak mı? Kesin bir şeyi yanlış yaptım" diye
Ahh ahh inşallah canım seni bırakmayacağız bu topikten. Yine bize reçeteler yazacaksınLen bir yere gidiyor olsam şu an "Nisan ayında tüplü dalacaklar" başlığında olurdum. Burda benden başka var mı tüplüAnca beraber kanca beraber. Yanıma en az bir tanenizi alayım da öyle bilmem ne ayı annelerine beraber gidelim. Allah sesimizi duysun inşallah. Bütün süreci hep beraber geçirelim aramızda en fazla birkaç ay olsun o kadar istiyorum ki. Hayırlısıyla tabii sağlıkla olsun
Ayyy harika maşallah Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallahKuzum az önce doğumgünü kutlamamızı yaptık. Üstündeki yazıyı okuyunca kalakaldı tabii. Bebek derken? Gerçek mi? Nasıl yani? Falan diye. Tabii sonra açtık musluklarışimdi pişmiş kelle gibi geziyoruz ortalıkta
Rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu
Ya kızım kıyamıyorum sonra gülüyorum mesajını okurken. Sonra kendime kızıyorum gülünür mü böyle şeye diye. Güldürmesene beniAmin amin inşallah
Bilmiyorum ki sıvıları her şişede sonuna kadar vermem lazımmış galiba tam karışması için ama sanki hemşire birazını verip geri çekiyordu gibi gördüm öyle yaptım. Çalkalama sadece hafif salla demişti birazını fazla salladım köpürdü ahshshjsjs Birinde enjektör elimden kaçtı ilaç geri şişeye gittiBayağı deney yapan ilkokul çocuğu gibiydim
Ben de dün hemşireyi izlerken dehşete düştüm. Kağıt kalem aradı gözlerim
Evet. Gözlerini öyle şey etmeseydin keşke. Benim kaygılarım bana yetiyor, ziyadesiyle mevcut
Gel dövüşek
Aynen aynenn dur ben aynı anda 3.ye 5 ye da hamile kalayım garanti olsunOoo bunu sana sorabildğine göre dışarda yürek yemiş de gelmişSen hafif mi kafadanmışsın ahsnsjjdndn
Akşamı da sabahı da diye diye adama tövbe ettirecekÇift çizgiyi görünce de devam eder bu. "Sağlam olsun, biz değerlendirmeye devam edelim" diye ahshahjs
Kan sulandırıcı falan verirse o göbüşten minnak iğne canım. Ama progesteron değişiyor anıtın iğne veya fitil veya hap formu. Fitili kocan şaapar alışkın@ipek_annesi benim model diyor ki "Nee hamile kalınca da mı iğne varmış?" Sanki o yapıyorDüşük riskini önlemek için bazısına iğne veriliyormuş galiba ama ben belki hap ya da fitil isterim o zaman dedim. "Fitil olabilir ona ben de alıştım" diyor ahshnsjdj
Nabıyınuz len kocalarınıza@NealStreet bu arada dün yazacaktım bak şimdi aklıma geldi senin şu göbek ısırma muhabbeti ben de her canım acıdığında kocamın kulak memesini sıkıyorum
Tövbe bismillahOh iyi yapıyorsun. Ben genelde kol, bacak nerden yakalarsam ısırıyorum da bugünkü göbek dozunu unutmuşum. İyi ki hatırlattın
Yerim seni yaa ikna oldum ben tamamSelam. Hayır koyduğum iğne klasik enjektör iğnesi. Kendime batırdığım insülin iğnesi diye geçiyormuş sanırım, daha küçük farklı bir iğne. Bana böyle şeyler demeyin ya valla anksiyetelerim tavan zaten. Kaçarım ha bir daha yüzümü göremezsiniz
Bak gene güldüğüm için kendimi kötü hissettim gülmemeliyim gülmemeliyim gülmememli....Kendimi mi atayım camdan hı? Onu mu istiyorsun? Değiştirdim diyorum ya işte. Karışım iğnesi büyük iğne. Kendime batırdığım başka küçük iğne. Değiştirdim. Enfeksiyon yok. Enfeksiyon yok! Her şey kontrollerim altında. Ekstra dezenfekte laboratuvar kiraladık. İğneleri orda yapıp eve yarım saat sonra geliyorum. Her şey çok güzel, çok da iyi, çok da güzel olacak. Enfeksiyon yok. İki iğne var, iki iğne. O başka, öbür başka iğne. Ben yaptım iğneyi kendime, been. BEN YAPTIM
Perşembe akşamı çatlatma iğnesi vuruldum. Cumartesi sabah ilişki oldu. Bugünde bi kere öyle akıntım geldi kafam karıştıBenim yumurtlamadan 2 3 gün önce oluyor canım o akıntı. Sen önümüzdeki 4 5 günü iyi değerlendir
Aynen canım az önce arkadaşa da söyledim yukarıda 2 tüpü tıkalı olup doğal yolla hamile kalan varsa cidden bi yerde nasip işi. Allah çözümsüz dert vermesin hallolur diyeceğiz inşallahyok yok ben seninkini biliyorum yapışıktı onun çok farklı bi durumu vardı alındı... senin çözümü var ki açılmış bile maşallah.... .. yani şunu söylemek istedim onun gebelik şansı çok düşüktü yada belki hiç yok diyorlardı ama rabbim nasip etti... onu demek istedim...
Nabersiniz yazdımNe yazdıydın kız
Yaaa harikasınız.. Tebrikler anne adayı... hemencecik de koymuşsun bebek için haftalık antedi, maşallah :)))) Kan ne zaman vereceksin peki?Kuzum az önce doğumgünü kutlamamızı yaptık. Üstündeki yazıyı okuyunca kalakaldı tabii. Bebek derken? Gerçek mi? Nasıl yani? Falan diye. Tabii sonra açtık musluklarışimdi pişmiş kelle gibi geziyoruz ortalıkta
Rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu *
İyiyiz çok şükür tatlım sen nasılsın her şey yolunda mı :)Nabersiniz yazdım
Aaa görmedim kıyamam iyiyim şükür canım sen nasılsınNabersiniz yazdım
Gül ya niye gülmeyecekmişsin. Eşime dün merkezden çıkınca dedim ki "İkinciyi ne zaman yaparız?"Anladım kuzum her şeyden etkileniyor bu meret valla insülin yine direnc olmuştur belki ya da olduğun ameliyatlar tedaviler düzeni bozmuştur. İnşallah hiçbiri değil de bebiştir
Canım inşallah vardır yani ateşin füşmeyip yükselmesi hep gebelik belirtisi eğer farklı bir hastalık falan yoksa tabi. İnşallah vardır eşin de silik görmüş yarın bir daha yap bakalım
Abovv kız valla kolay bişi değil sen ne desen haklısın. İnşallah su gibi geçecek ama. Güzel bir amaç uğruna güzel bir yolculuğun çakıllı yolları gibi düşün.. inşallah vardığın noktada iyi ki diyeceksinçok tatlısınız ilk zamanlar zor olur ama bence rahatlayacaksın. En zoru ilkiydi atlattın. Enfeksiyon menfeksiyon da olmaz unut onu
Ahh ahh inşallah canım seni bırakmayacağız bu topikten. Yine bize reçeteler yazacaksın
Ayyy harika maşallah Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah
Ya kızım kıyamıyorum sonra gülüyorum mesajını okurken. Sonra kendime kızıyorum gülünür mü böyle şeye diye. Güldürmesene beni
Aynen aynenn dur ben aynı anda 3.ye 5 ye da hamile kalayım garanti olsun
Kan sulandırıcı falan verirse o göbüşten minnak iğne canım. Ama progesteron değişiyor anıtın iğne veya fitil veya hap formu. Fitili kocan şaapar alışkın
Nabıyınuz len kocalarınıza
Tövbe bismillah
Yerim seni yaa ikna oldum ben tamamgitme sakın bir yere. Son iğnelerine geldiğinde dönüp eski mesajlarını oku nasıl kolay şimdi artık diyeceksin inşallah
Bak gene güldüğüm için kendimi kötü hissettim gülmemeliyim gülmemeliyim gülmememli....
Tabi tabi haklısın canım benimzatürree de olsak süsümüzden taviz verecek değiliz.
Sopalık bu kız. Sen kendini yoruyorsun amaaaYine ufak bi kanamam oldu, leke tarzı, yarın doktora randevu aldım, bana dua edin kızlar.
Ben çok evhamlı, çok pimpirikli, çok tuhaf bi şey oldum galiba.
4'e randevu buldum.Sopalık bu kız. Sen kendini yoruyorsun amaaaDu bakalım biz dua ederiz ona, yaramazlık yapmaz bir daha. Sabahtan mı gideceksin? Tek gitmeyeceksin di mi? Annenle git
Canım takılma sıkıntılı bir şey olduğunu sanmıyorum inşallah dualarımız seninle haber ver ama mutlaka, belki kistinle ilgili bi kanamadır bebekten bağımsızYine ufak bi kanamam oldu, leke tarzı, yarın doktora randevu aldım, bana dua edin kızlar.
Pİİİİİ nedir? bilmediğimiz kelimeleri yazarak nazik oluyormuyuz... ben senin iyiliğin için yazdım.. ben bi kaç kere o hatayı yaptım diye yazdım...Madem böyle olumlu olumlu, zarif zarif nazik nazik yazabiliyon da bana niye böyle yazmıyon len! Piiii
Hahahha çok mantıklıGül ya niye gülmeyecekmişsin. Eşime dün merkezden çıkınca dedim ki "İkinciyi ne zaman yaparız?"Diyor ki "bu ikinci olsun ilkini bundan önce yapalım" Bizim konuşmaları biri kayda alsa tedaviyi mahkeme kararıyla iptal ettirebilirler
Dur bakalım canım leke gibi ufak bir kanamaysa inşallah endişe edecek hiçbir şey yoktur. Dualarım seninle. Bilgilendir bizi ama içini de ferah tut yarına kadar lütfenYine ufak bi kanamam oldu, leke tarzı, yarın doktora randevu aldım, bana dua edin kızlar.