Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım takılma sıkıntılı bir şey olduğunu sanmıyorum inşallah dualarımız seninle haber ver ama mutlaka, belki kistinle ilgili bi kanamadır bebekten bağımsız
Olabilir, bakalım.
Eşime de haber vermedim sinir etti beni akşam akşam. Normalde bir hafta sonra randevum vardı, ben üç gün sonrasına almıştım, yok efendim erkenmiş. İlla herşey kuralına göre olcak, doktr bir ay dedi, bir ay olacak.
Yarın gideceğimi söylemedim, bir hafta sonra da hiç gitmemiş gibi onunla da bi tur giderim.

Yakın mı bari hastane? Bize de yaz gidince

ç
kuzu adamı biliyon işte ne başka labı bırak daha ürologa bile gitmiyo ne yaprsa yapsın işte kendi bilir. ben de artık nedense başka bi yerde versek patlıcak gibi düşünüyorum sonuçları sanki iyileşme kaydetmiyor da geriye basıyoruz gibi daha çok. aşılama yapmıyor zaten kendisi o aşamaya geldikten sonra olasılığı daha yüksek diye tüp yapıyo, ama evet zaten iki tane bilindik tüp bebek merkezi var. birinde kendisi senelerce çalışmiş
ayrılmış muayne açınca haliyle diğeriyle çalışmaya başlamış. o süreçte iş tüpe giderse zaten benim biraz kafam karışır çünkü cidden orası içime sinmiyor.
ah kuzum kullandım ama bişiyler ters gidiyor sanki atladğımız bir yer var gibi geliyo bana. rahim filmindeki üst kavis engel olur mu onu falan düşünüyorum. sperm hızı için teşhis değil de direk teratospermi yazmışlar. hızı yeterli bulmuşlar galiba onlara göre ben de ters rahimliyim mesela etkili mi bu da hız düşük e ben de ters rahimliyim bu ikisi bile belki bir araya gelince büyük engel. kafamda sürekli
sey binlerceeeğ dansözzzz vaaar

Her şeye muhalefet olmasalar bi taraflarından eksilir boşver söyleme git ol kontrolünü şimdi daha da strese sokacak seni sonuca göre bilgi verirsin ona da

Oyy ne güzel. Allah bağışlasın. Darısı başımıza. O da erkek infertilitesinden mi tüplü daldı? Mikro mu oldu klasik mi biliyor musun?
canım normal oldu o ama onun baya çetrefiili erkek infertelitesi yoktu ama gene de eşine takviye aldırdılar belki gğnde iki paketten bire düşmüştür sigarada o kadar :)

arkadaşımda çikolata kisti, ters rahim, düşük amh, T rahim ve tüplerde sıvı birikimi vardı. transfer sürecine bile hazırlanmaları bir sene aldı. 3 kez hsg, laporoskopi , histeroskopi. usg de ve filmde gözükmeyen miyom ve polipler. maddi anlamda ciddi bi para bıraktılar.
izmirde alanında efsane bir profla götürdüler işi.
adam sey dedi işime karışma , sabırlı ol. tekte halledicez ama sabır. şimdi üç embriyo var bir de iyi
kalite donmuş ,6 ay sonra bir tane daha koyduracak
işte 35 te ilk bebesi oldu 2020 ekimdi. şimdi 6 ay sonra inş ikinciyi koyalacaklar

Her şeye muhalefet olmasalar bi taraflarından eksilir boşver söyleme git ol kontrolünü şimdi daha da strese sokacak seni sonuca göre bilgi verirsin ona da
Bilmediğim bi tıp eğitimi ve jinekoloji alanında uzmanlığı var heralde bu kadar ukala ve kendinden emin duruşundan anladığım kadarıyla.

ya eş topiğinden bilşyorum senii değerlerniz efsane düzelmiş darısı başımıza 12. günde kanda çıkıyor genelde canım inşallah vardır

Yine ufak bi kanamam oldu, leke tarzı, yarın doktora randevu aldım, bana dua edin kızlar.
Ben çok evhamlı, çok pimpirikli, çok tuhaf bi şey oldum galiba.
inşallah bebişin iyi hiç evham yapma sorun yoktur allahın izniyle, evham yapmakta çok haklısın ama suan telefonu sakince bırak bence internette araştırdığın herşey seni yersiz strese sokacaktır güzel haberlerni bekliyoruz

İnternette araştırma işine pek girmedim, moral bozukluğu çünkü tamamen. İnşallah canım.

Yav birincisi ben mi yanlış biliyorum, ters rahim gebeliğe engel mi ki? Değil ki? Hatta yatakta uzanma pozisyonu olarak yüzüstü yatış görselleri paylaşıyorlar, ilişki sonrası böyle bekleyin diye. Gayet doğal yolla hamile kalıyor insanlar. Bizde sıkıntılar tespit edilmiş vaziyette. Sen niye kendin de icat çıkarmaya, yeni element keşfetmeye çalışıyorsun? Engebe gibi dediğin şeyi hsg raporuna yazmadılar yanlış hatırlamıyorsam. Sen rahmin tipine bakıp kendin vardın bu kanaate di mi? Biri dedi mi sana bu böyle bak bu engel olur diye? Yooooooooooo. Sen kendinden ne istiyorsun yav? minseo ile ayrılın. O da böyle. Kendine olmayan teşhisler koyuyor, yetmiyor kocasına da teşhisler uyduruyor.
fiona13 merkez olayında içine sinen bir yer olsun. Gerekirse de başka doktorla görüşürsün, o doktorun önceden çalıştığı merkez daha iyiyse eğer oradan biriyle görüş. Öngörüşmeleri ücretsiz zaten değil mi?

Login • Instagram

@NealStreet al canım kahvenin olumsuz etkilerinden biri daha yarın öbür gün propaganda yaparken lazım olur dursun kenarda
Aşk olsun agahhshs
Kocama okudum diyor ki "Ne alıp veremedikleri var şu kahveyle, bi rahat bıraksınlar"
Hipokampüsü de küçültmesi bir yandan iyi olabilir. Benim oralar rezil. Yok yok, ne bulduysa saklamış

ya seni mıncırmak istiyorum ahahaj nasıl da güzel uğraşıyon bizle yılmadan iişte engel değil de ama şimdi
eşimde hız da çok yok ya yol da düz değil engebelli falan belki ondan mı olmuyo diye ben kendimce bilimsel hiçbi geçerliliği olmayan savlar uyduruyo olabilirim

kendim karar vermedim yavrum o yukarı doğru olan şekli
aslında kendisi de dedi başka bir doktor bunu hemen düzeltmek ister falan diye bende nasıl olsa polip varsa histeroskopi gerekcekti orda hallederize getirdi bence ama rapor sonucuna ok demişler herşey .

en az şimdiki doktorum kadar içime sinen bi doktor daha var o da benim güvendiğim merkezde. aslında bütün ne var ne yoksa toplayıp ondan görüş alim diyorum da çok yakınlar şimdi gittiğimle. ondan pek etik olmaz diye düşündüm

İnşallah önemli bir şey yoktur ama hemen randevu almakla çok iyi yapmışsın kafan rahatlar stres yapmazsın kendi kendine.

Roman okur gibi okudum ne kadar heyecan verici bir başarı hikayesi. Doktoruna hayran kaldım. Ona gidinsenize, seni de bi ikna etsin bir şeyin olmadığına. Ne güzel doktormuş ya. Arkadaşın dünyanın en mutlu insanı olmuştur herhalde. Ben bile sevindim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…