Anladım kuzum her şeyden etkileniyor bu meret valla insülin yine direnc olmuştur belki ya da olduğun ameliyatlar tedaviler düzeni bozmuştur. İnşallah hiçbiri değil de bebiştir
Canım inşallah vardır yani ateşin füşmeyip yükselmesi hep gebelik belirtisi eğer farklı bir hastalık falan yoksa tabi. İnşallah vardır eşin de silik görmüş yarın bir daha yap bakalım
Abovv kız valla kolay bişi değil sen ne desen haklısın. İnşallah su gibi geçecek ama. Güzel bir amaç uğruna güzel bir yolculuğun çakıllı yolları gibi düşün.. inşallah vardığın noktada iyi ki diyeceksin
çok tatlısınız ilk zamanlar zor olur ama bence rahatlayacaksın. En zoru ilkiydi atlattın. Enfeksiyon menfeksiyon da olmaz unut onu
Ahh ahh inşallah canım seni bırakmayacağız bu topikten. Yine bize reçeteler yazacaksın
Ayyy harika maşallah Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah
Ya kızım kıyamıyorum sonra gülüyorum mesajını okurken. Sonra kendime kızıyorum gülünür mü böyle şeye diye. Güldürmesene beni
Aynen aynenn dur ben aynı anda 3.ye 5 ye da hamile kalayım garanti olsun
Kan sulandırıcı falan verirse o göbüşten minnak iğne canım. Ama progesteron değişiyor anıtın iğne veya fitil veya hap formu. Fitili kocan şaapar alışkın
Nabıyınuz len kocalarınıza
Tövbe bismillah
Yerim seni yaa ikna oldum ben tamam
gitme sakın bir yere. Son iğnelerine geldiğinde dönüp eski mesajlarını oku
nasıl kolay şimdi artık diyeceksin inşallah
Bak gene güldüğüm için kendimi kötü hissettim gülmemeliyim gülmemeliyim gülmememli....