Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Evet ben yazmıştım canım dış gebelik riski tüp açıkken de var tüplerin tıkalı ya da açık olması ile alakalı değil diyor doktorlar

gidelim ben tam ilkbaharda doğurmak isterim tabi
eğer bir gün doğurabilirsem eğer kafana takılan bişi olursa anlık öğrenmen gereken falan arkadaşım ver çok yakın tüplü daldı çıktı o şimdi bebe 6 aylık dünyada ona da sorarım ben hemen . o baya prof. minseo nin rahim filmini gördüğü gibi koskoca heyetin dediğini dedi

Kuzum iğneden sonra 11.gün negatif, 13.gün negatif. 15.gün kan verdim 6,90 çıktı. Bugün 17.gün gebelik testi koyuluk çok iyiydi. Yarın tekrar kan vericem.
Sağolasın canım

Testlerin güvenirliği olayını beraber dert edindik. Hatırlıyorum o muhabbeti. Hatta biz sırf bu yüzden ikinci test için bağımsız bir laboratuvara gittik. Orda sonuçlar daha da kötüye gitmişti işte o zaman emin oldum ben de bıraktım peşini. Bir daha başka bir yerde baktıralım desen eşin kabul etmez mi? "Bakalım takviyeler işe yaramış mı" falan diye aklına girsen? Bir de sizin doktor aşılama ya da tüp bebeğe geçerse yine aynı merkezin lab'ını mı kullanacak? Başka seçenek de sunuyor mu? Sen niye yumurtandan şüphe ediyorsun ki? Gayet de güzel büyüdü işte ama hız sorunsa sperm oraya nasıl ulaşacak mesela? Hız sorun değil, test yanlışsa adamın o psikolojiyle bile değerleri oynuyor belki. Ben bu işte erkeğin psikolojisinin de sperm değerlerine etki ettiğine inanıyorum. Sadece bizim yumurtalarımız etkilenmiyor yani. Milletin yazdıklarını da satır satır okudum. Nerdeyse her testte başka başka sonuçlar gören var. Testte verdiği örnek tüp bebek için verdiği örnekten çok başka olan var. Var da var yani. Senin tedavini sorgulamak için sormadım bu arada. Böyle her ay deneyip beklemek zaten zopzor hepimiz için. Üstüne bir de ilaç kullanıyorsun, hormon yani. Ben iğnelere bakıp bakıp bunlar hep hormon diyorum moralim bozuluyor. Çok düşük bir ihtimal veriyorlarsa kendini böyle yıpratma. Baksana yumurtanı sorgular hale gelmişsin bile. Seninle ne ilgisi var? Kullandın işte ilacı, mis gibi de büyüdü. Düşük önleyici de demek ki vücuduna etki etti ki regl gelemedi hala. Bunlar iyiye işaret değil mi? Senin vücudun olumlu cevap veriyor işte

Evet ben yazmıştım canım dış gebelik riski tüp açıkken de var tüplerin tıkalı ya da açık olması ile alakalı değil diyor doktorlar
Ama şöyle galiba cnm yani tüpü tikali olmayan dis gebelik geçirebilir ama tüp tıkanıklığı varsa geçirme ihtimali çok yüksek

Oyy ne güzel. Allah bağışlasın. Darısı başımıza. O da erkek infertilitesinden mi tüplü daldı? Mikro mu oldu klasik mi biliyor musun?

Ama şöyle galiba cnm yani tüpü tikali olmayan dis gebelik geçirebilir ama tüp tıkanıklığı varsa geçirme ihtimali çok yüksek
Valla canım öyle bi ihtimal vermiyolar az önce Fiona attı wp dan kadının 2 tüpü tıkalı doğal yolla hamile kalmış. Doktorda demişti 2 tüpü kapalı olup sağlıklı gebe kalan 2 tüpü açık olup dış gebelik geçiren bi çok hasta gördük diye

Kizlar kan testi en erken ne zaman yapılmali ? Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bilginiz var mi

Sakin ol canım hersey yolunda zaten hassassın , seni rahatlatmamız gerekiyor bizim.başka şeylerle iyice kafanı yorma

Kuzum iğneden sonra 11.gün negatif, 13.gün negatif. 15.gün kan verdim 6,90 çıktı. Bugün 17.gün gebelik testi koyuluk çok iyiydi. Yarın tekrar kan vericem.
Sağolasın canım
kasık ağrın varmıydı ne zaman başladı.. benim bugun 7.günüm iğneden sonra sol kasığım ağrımaya başladı... ama akıntı falan yok henüz...sende akıntı başlamışmıydı...

Sakin ol canım hersey yolunda zaten hassassın , seni rahatlatmamız gerekiyor bizim.başka şeylerle iyice kafanı yorma
Canım tuzlalıasigirl_34 merkezdeki oda spreyine bir şey kattıklarını düşünüyorum. Prospektüsü normalde kocama okuturum dikkat etmem gereken bir şey varsa sen söyle diye. Onu bile okutmadım. Kendi aldı okuyayım diye. Amaaan boş ver dedim. Ben öyle diyince açıp okumaya başladı. Benimkinin her şeyi ters çalışıyor demek ki. Yatağı terk etsem peşime de düşer mi acaba

Yaaaa demekki olmama ihtimali varmış haaa ay cok şaşırdım valla ben cok tırsıyorum bebek dusunuyoz çalışmalarda oluyor ama aklımın hep bir köşesinde ya yine tikanikliga denk gelir de dış gebelik olursam diye ilkinde cok sansliydim erkenden öğrendim doktorum sayesinde dış gebelik olduğunu

Tüpe giderken normal yoldan hamile kalmayasın

Sağol canım şükür benim şuan alınacak bi durum yok doktorlar açıldı diyorlar inşallah nasip olur doğal yolla bakalım
yok yok ben seninkini biliyorum yapışıktı onun çok farklı bi durumu vardı alındı... senin çözümü var ki açılmış bile maşallah.... .. yani şunu söylemek istedim onun gebelik şansı çok düşüktü yada belki hiç yok diyorlardı ama rabbim nasip etti... onu demek istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…