@Uzaygemisi35 Açılın ben geldim. Öncelikle tüp kiti bu:
Eki Görüntüle 2811690 Sonralıkla bazı şeyleri çok yanlış yaptım galiba. Sıvının tamamını boşaltmadım bazı tüpleri sulandırırken ama galiba öyle yapmam lazımmış. İnşallah tam karışmadığı için bir kısmı fazla seyreltilmiş diğer kısımlar aşırı yoğun olmamıştır. Şırınganın içinde pek yer olmadığı için orda kendi karışamaz diye düşünüyorum. Sabaha kadar bunu düşüneceğim sanırım. Bir de insülin iğnesinin ucunu peçeteye değdirdim ilaç akmasın diye. İnşallah bir şey olmaz ondan enfeksiyon falan
İğneyi nasıl soktum hiçbir fikrim yok ama gerisini getiremedim bir türlü. İğne içeride ama ilacı basamadım kaldım öyle ahshshjsjs Sonra bastım da sanırım yavaş yapınca daha çok acıyor. Deneye deneye öğreneceğim de inşallah fazla iğneye gerek kalmadan "Sana bu kadar yeter tamam artık bırakabilirsin" derler. Şu an tekrar yapsam yapamam. O an Allah tarafından bir güç geldi galiba. İğneyi çıkarınca iki zeki tekrar kolonya sürdük oraya ahshshjsjsjhshsjsjsjjsns Yarım saat göbeğim açık orayı izledim. "Bir şey oldu mu? Bir şey olacak mı? Kesin bir şeyi yanlış yaptım" diye