Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
İnşallah tez zamanda olur canım benim. Bu ay da femaraya devam edeceksin değil mi? Doktor bana 3 ay deneyecegiz olmazsa rahim filmi dedi. Bakalım benim de ilk femara denemem. Daha önce kendi gelisen yumurtalarim için çatlatma iğnesi vermisti olmadı tabi. Yan etki vs yaşadın mı peki femara ile ilgili
canım suana kadar yaşamadım ama nacizane tavsiyem keşke filmi önden çekilseydin.
bende polip mi olduğunu henüz bilemediğimz bir görüntü var femaranın onı beslediğini düşünüyorum kendimce uzun süredir ilk kez ultrasında gözüktü. adet olunca gidicem 3. gün karar vericez. ben ilaç
kullanmak istemiyorum pek. yani benim eşimde de morfoloji hız sorunu var. o yüzden boşa kürek
çekiyorum gibi geliyor

@Uzaygemisi35
Açılın ben geldim. Öncelikle tüp kiti bu:
Eki Görüntüle 2811690
Sonralıkla bazı şeyleri çok yanlış yaptım galiba. Sıvının tamamını boşaltmadım bazı tüpleri sulandırırken ama galiba öyle yapmam lazımmış. İnşallah tam karışmadığı için bir kısmı fazla seyreltilmiş diğer kısımlar aşırı yoğun olmamıştır. Şırınganın içinde pek yer olmadığı için orda kendi karışamaz diye düşünüyorum. Sabaha kadar bunu düşüneceğim sanırım. Bir de insülin iğnesinin ucunu peçeteye değdirdim ilaç akmasın diye. İnşallah bir şey olmaz ondan enfeksiyon falan :KK43: İğneyi nasıl soktum hiçbir fikrim yok ama gerisini getiremedim bir türlü. İğne içeride ama ilacı basamadım kaldım öyle ahshshjsjs Sonra bastım da sanırım yavaş yapınca daha çok acıyor. Deneye deneye öğreneceğim de inşallah fazla iğneye gerek kalmadan "Sana bu kadar yeter tamam artık bırakabilirsin" derler. Şu an tekrar yapsam yapamam. O an Allah tarafından bir güç geldi galiba. İğneyi çıkarınca iki zeki tekrar kolonya sürdük oraya ahshshjsjsjhshsjsjsjjsns Yarım saat göbeğim açık orayı izledim. "Bir şey oldu mu? Bir şey olacak mı? Kesin bir şeyi yanlış yaptım" diye 🤦🏻‍♀️
Selam canım... bunları sen karıştırıp vurduysan sıvıları tozları içine koyup güzel karıştırmışsındır. İllaki... Ama koyduğun iğneyle kendine vurdunmu merak ettim. vurmaman gerekiyor... İğneyi değiştimen gerekiyor.. İğne ucu onlara batırdığında köreliyor ve o ilaçların üzerindeki kauçukta mikrop olabilir... Allah yardımcın olsun canım.. çok ilaçççç yaaa.

canım suana kadar yaşamadım ama nacizane tavsiyem keşke filmi önden çekilseydin.
bende polip mi olduğunu henüz bilemediğimz bir görüntü var femaranın onı beslediğini düşünüyorum kendimce uzun süredir ilk kez ultrasında gözüktü. adet olunca gidicem 3. gün karar vericez. ben ilaç
kullanmak istemiyorum pek. yani benim eşimde de morfoloji hız sorunu var. o yüzden boşa kürek
çekiyorum gibi geliyor
Benim de istediğim önce rahim filmi çekilmekti ama doktorum hormon tahlilleri ve ultrason görüntüsüne bakti. Eşimde sorun yok bende tek taraflı polikistik görünüm var ama çok büyük sorun yok dedi. Bu şekilde deneyelim önce deyince doktor ben de tamam dedim. Bu üç ayda olur inşallah diye temenni ediyorum bakalım. Evet vücuda sürekli hormon alıyoruz aslında. Sen de en yakın zamanda sonuç alırsın umarım 🙏

çekiyorum gibi geliyor
Fio ya sana ne diyerek Femara verdi doktor? Benim özelde küçük bir hastanede gittiğim kadın doğumcu başta eşimin değerlerini daha bilmiyorken "Biraz dene bakalım olmazsa yumurta takibi yaparız" demişti. Onun değerlerini görünce düzelme olursa aşılama olmazsa tüp dedi. Devletteki doktor da daha ilk sonucu gördüğünde aşılama ya da tüp dedi. Ürolog da aynısını dedi. Eşinin sayı bayağı iyiydi gerçi. Ondan dolayı mı ilaçla yumurta takibi denemek istediler? Sen de fikir olsun diye Jane Jetgil Jane Jetgil 'nun mesaj attığı doktorlara sonuçlarınızı atsan mı bi instagram'dan? Farklı uzman görüşü almış olursun hiçbir şey olmasa

Eveeet tatlım şükürler olsun 🙏🥰

Hahaha peki kuzum 😁 emeklerin karşılığını aldım şükür darısı sizin başınıza duacınızım her zaman 🙏❤️
Canım nasıl anladın...kan tahlilimi verdinn. evde test mi yaptın... zaten 5 i geçtiğinde hamilelik kesin canım... hayırlısıyla ilerlesin ve sağlıkla kavuş bebeğine...kaçıncı günden beri gebelik testi yapıyosun...

Benim de istediğim önce rahim filmi çekilmekti ama doktorum hormon tahlilleri ve ultrason görüntüsüne bakti. Eşimde sorun yok bende tek taraflı polikistik görünüm var ama çok büyük sorun yok dedi. Bu şekilde deneyelim önce deyince doktor ben de tamam dedim. Bu üç ayda olur inşallah diye temenni ediyorum bakalım. Evet vücuda sürekli hormon alıyoruz aslında. Sen de en yakın zamanda sonuç alırsın umarım 🙏
inşallah canım sen de en yakın zamanda al istediğin haberleri inşallah sana iyi gelir 🙏🏻

Selam canım... bunları sen karıştırıp vurduysan sıvıları tozları içine koyup güzel karıştırmışsındır. İllaki... Ama koyduğun iğneyle kendine vurdunmu merak ettim. vurmaman gerekiyor... İğneyi değiştimen gerekiyor.. İğne ucu onlara batırdığında köreliyor ve o ilaçların üzerindeki kauçukta mikrop olabilir... Allah yardımcın olsun canım.. çok ilaçççç yaaa.
Selam. Hayır koyduğum iğne klasik enjektör iğnesi. Kendime batırdığım insülin iğnesi diye geçiyormuş sanırım, daha küçük farklı bir iğne. Bana böyle şeyler demeyin ya valla anksiyetelerim tavan zaten. Kaçarım ha bir daha yüzümü göremezsiniz 😳

Canım bana da öyle dedi ama sağ yapışık çıktı. Gerçi ben çekelim dese de çekilmicektim 1 yıl dolmadan ama sen yine de bence 3 femarayı bekleme

Selam. Hayır koyduğum iğne klasik enjektör iğnesi. Kendime batırdığım insülin iğnesi diye geçiyormuş sanırım, daha küçük farklı bir iğne. Bana böyle şeyler demeyin ya valla anksiyetelerim tavan zaten. Kaçarım ha bir daha yüzümü göremezsiniz 😳
ama karışımı diğer normal enjektörle yapıp iğneyi değiştirdin dimi canım... en azından başka sefer o şekilde yap... uçları değiştir...eczaneden al en ufağını.. biliyorum çatlatma iğnesi gibi.. bende vurdum kendime...

Fio ya sana ne diyerek Femara verdi doktor? Benim özelde küçük bir hastanede gittiğim kadın doğumcu başta eşimin değerlerini daha bilmiyorken "Biraz dene bakalım olmazsa yumurta takibi yaparız" demişti. Onun değerlerini görünce düzelme olursa aşılama olmazsa tüp dedi. Devletteki doktor da daha ilk sonucu gördüğünde aşılama ya da tüp dedi. Ürolog da aynısını dedi. Eşinin sayı bayağı iyiydi gerçi. Ondan dolayı mı ilaçla yumurta takibi denemek istediler? Sen de fikir olsun diye Jane Jetgil Jane Jetgil 'nun mesaj attığı doktorlara sonuçlarınızı atsan mı bi instagram'dan? Farklı uzman görüşü almış olursun hiçbir şey olmasa
valla kuzu işte baktı yumurtalara ultrasonda çıkıncı bunu yazdı reçeteye. sanırım sayıdan dolayı tedavi aşamasına geçtik. ben testi yapttırıdığımız kuruma da güvenmiyorum hiç. daha önce de burda da dile getirdim endişelerimi . dr suan lab olarak orayı kullanıyor tüp bebe merkezi hiç iyi bi yorum yok.

mldeki sayı ve toplam sayıya bakınca ben direk diğer parametrelere bakmıyorum dedi. ben iki gün önce bi ürologa attım instada. o da bu değerlerle kesnlikle normal yolla olmaz diyemeyiz dedi. ama olasılık tabi çok yüksek değil. benim yumurtların da durumu pek iyi değil sanırım bilmiyorum ki. ne derse yapıyoz adam suan ona teslimiz

Canım bana da öyle dedi ama sağ yapışık çıktı. Gerçi ben çekelim dese de çekilmicektim 1 yıl dolmadan ama sen yine de bence 3 femarayı bekleme
Bakalım canım bu ay nasıl gelişecek olaylar. Yarın kontrolüm var yumurtalar gelişmiş mi kaç tane var filan bakacağız. Rahim filmini öne çekme konusunu konuşurum adet olursam bu ay 👍

Canım bu arada ne zamandır diyeceğim ama senin moralin epey bozuktu fazla seni meşgul etmek istemedim.. Benim arkadasımın, tek tüpünü ve yumurtalığını almışlardı diğer tüplerindede sorun vardı bir çocuğu vardı ve doktor 2.ci olmaz demiş... çok üzgündü... 3 ay sonra tekrar hamile kaldığını öğrendi... Eşin sağlıkçı olduğundan şanslısın inşallah doğal yollarla olur olmazsa da eşin iyi doktor konusunda ve tedavi vs süreçte daha bilinçli bi şekilde hareket eder... senden güzel haberler bekliyrouz inşallah... Ateşin epey yükselmiş ovu dönemimi gebeliktede böyle olabiliyor bazen..

ama karışımı diğer normal enjektörle yapıp iğneyi değiştirdin dimi canım... en azından başka sefer o şekilde yap... uçları değiştir...eczaneden al en ufağını.. biliyorum çatlatma iğnesi gibi.. bende vurdum kendime...
Kendimi mi atayım camdan hı? Onu mu istiyorsun? Değiştirdim diyorum ya işte. Karışım iğnesi büyük iğne. Kendime batırdığım başka küçük iğne. Değiştirdim. Enfeksiyon yok. Enfeksiyon yok! Her şey kontrollerim altında. Ekstra dezenfekte laboratuvar kiraladık. İğneleri orda yapıp eve yarım saat sonra geliyorum. Her şey çok güzel, çok da iyi, çok da güzel olacak. Enfeksiyon yok. İki iğne var, iki iğne. O başka, öbür başka iğne. Ben yaptım iğneyi kendime, been. BEN YAPTIM

Kendimi mi atayım camdan hı? Onu mu istiyorsun? Değiştirdim diyorum ya işte. Karışım iğnesi büyük iğne. Kendime batırdığım başka küçük iğne. Değiştirdim. Enfeksiyon yok. Enfeksiyon yok! Her şey kontrollerim altında. Ekstra dezenfekte laboratuvar kiraladık. İğneleri orda yapıp eve yarım saat sonra geliyorum. Her şey çok güzel, çok da iyi, çok da güzel olacak. Enfeksiyon yok. İki iğne var, iki iğne. O başka, öbür başka iğne. Ben yaptım iğneyi kendime, been. BEN YAPTIM
tamam tamam başka bişey demiyom... inşallah kafayı fazla yormadan dezenfekteli dezenfekteli biter iğneler... ama sen yinede iğneyi değiştir:))hahahahahah:))

Canım bu arada ne zamandır diyeceğim ama senin moralin epey bozuktu fazla seni meşgul etmek istemedim.. Benim arkadasımın, tek tüpünü ve yumurtalığını almışlardı diğer tüplerindede sorun vardı bir çocuğu vardı ve doktor 2.ci olmaz demiş... çok üzgündü... 3 ay sonra tekrar hamile kaldığını öğrendi... Eşin sağlıkçı olduğundan şanslısın inşallah doğal yollarla olur olmazsa da eşin iyi doktor konusunda ve tedavi vs süreçte daha bilinçli bi şekilde hareket eder... senden güzel haberler bekliyrouz inşallah... Ateşin epey yükselmiş ovu dönemimi gebeliktede böyle olabiliyor bazen..
Sağol canım şükür benim şuan alınacak bi durum yok doktorlar açıldı diyorlar inşallah nasip olur doğal yolla bakalım🙏

Kizlar bisey sormak istiyorum bikac gün önce biri yazmıştı ama kim hatırlamıyorum tüplerden biri ya da her ikisi de tikanik olup dış gebelik geçirmeme ihtimali de varmış böyle yazılmıştı var mıdır bunun aslı yaa

X