İnşallah inşallahCanımmm her şey yolunda gidecek inşallah hep duamdasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallahCanımmm her şey yolunda gidecek inşallah hep duamdasın
Canım ağrırsız sızısız en kısa şekildr bitsin bu sürecin inşallah, enfeksiyon olmaz korkma hiç kolay kolay olmaz yani endişe etme@Uzaygemisi35
Açılın ben geldim. Öncelikle tüp kiti bu:
Eki Görüntüle 2811690
Sonralıkla bazı şeyleri çok yanlış yaptım galiba. Sıvının tamamını boşaltmadım bazı tüpleri sulandırırken ama galiba öyle yapmam lazımmış. İnşallah tam karışmadığı için bir kısmı fazla seyreltilmiş diğer kısımlar aşırı yoğun olmamıştır. Şırınganın içinde pek yer olmadığı için orda kendi karışamaz diye düşünüyorum. Sabaha kadar bunu düşüneceğim sanırım. Bir de insülin iğnesinin ucunu peçeteye değdirdim ilaç akmasın diye. İnşallah bir şey olmaz ondan enfeksiyon falan İğneyi nasıl soktum hiçbir fikrim yok ama gerisini getiremedim bir türlü. İğne içeride ama ilacı basamadım kaldım öyle ahshshjsjs Sonra bastım da sanırım yavaş yapınca daha çok acıyor. Deneye deneye öğreneceğim de inşallah fazla iğneye gerek kalmadan "Sana bu kadar yeter tamam artık bırakabilirsin" derler. Şu an tekrar yapsam yapamam. O an Allah tarafından bir güç geldi galiba. İğneyi çıkarınca iki zeki tekrar kolonya sürdük oraya ahshshjsjsjhshsjsjsjjsns Yarım saat göbeğim açık orayı izledim. "Bir şey oldu mu? Bir şey olacak mı? Kesin bir şeyi yanlış yaptım" diye
Canım sakin ol, neyi yanlıs yaptigini düsünuyorsun ?@Uzaygemisi35
Eki Görüntüle 2811690
Sonralıkla bazı şeyleri çok yanlış yaptım galiba. Sıvının tamamını boşaltmadım bazı tüpleri sulandırırken ama galiba öyle yapmam lazımmış. İnşallah tam karışmadığı için bir kısmı fazla seyreltilmiş diğer kısımlar aşırı yoğun olmamıştır. Şırınganın içinde pek yer olmadığı için orda kendi karışamaz diye düşünüyorum. Sabaha kadar bunu düşüneceğim sanırım. Bir de insülin iğnesinin ucunu peçeteye değdirdim ilaç akmasın diye. İnşallah bir şey olmaz ondan enfeksiyon falan İğneyi nasıl soktum hiçbir fikrim yok ama gerisini getiremedim bir türlü. İğne içeride ama ilacı basamadım kaldım öyle ahshshjsjs Sonra bastım da sanırım yavaş yapınca daha çok acıyor. Deneye deneye öğreneceğim de inşallah fazla iğneye gerek kalmadan "Sana bu kadar yeter tamam artık bırakabilirsin" derler. Şu an tekrar yapsam yapamam. O an Allah tarafından bir güç geldi galiba. İğneyi çıkarınca iki zeki tekrar kolonya sürdük oraya ahshshjsjsjhshsjsjsjjsns Yarım saat göbeğim açık orayı izledim. "Bir şey oldu mu? Bir şey olacak mı? Kesin bir şeyi yanlış yaptım" diye
Teşekkür ederimm kızlık soyadımda da şimdikinde de var çok şükür iyi bari bundan yırttıkCanım 2. Çakra olarak araştırabilirsin.harfler B, K, T
@Uzaygemisi35
Eki Görüntüle 2811690
Len bir yere gidiyor olsam şu an "Nisan ayında tüplü dalacaklar" başlığında olurdum. Burda benden başka var mı tüplü Anca beraber kanca beraber. Yanıma en az bir tanenizi alayım da öyle bilmem ne ayı annelerine beraber gidelim. Allah sesimizi duysun inşallah. Bütün süreci hep beraber geçirelim aramızda en fazla birkaç ay olsun o kadar istiyorum ki. Hayırlısıyla tabii sağlıkla olsunyok be kuzum bilerek çekmedim aslında da beyhude bir savaş içindeyim biliyosun konuyu toptan gündemimden çıkarmak istiyorum da böyle bi nadasa bıraktım kendimi.
aman sen beni salla şimdi, valla allah bilir tabiki ama sende hep tekte olcakmış gibi bir his geliyo bana diyorum hep. ama sonra bu topikten gidersen o zaman seni bilmem ne ayı anneleri topiğinde rahatsız ederim taciz ederim seni
Bu kadar ilacı tek seferde mi birleştirip vurdun@Uzaygemisi35
Eki Görüntüle 2811690
Hahahah korkma bişi olmaz bak dedim sana insana bi güç geliyor o an sokuveriyorsun merak etme enfeksiyon falan da olmaz@Uzaygemisi35
Eki Görüntüle 2811690
Kuzum az önce doğumgünü kutlamamızı yaptık. Üstündeki yazıyı okuyunca kalakaldı tabii. Bebek derken? Gerçek mi? Nasıl yani? Falan diye. Tabii sonra açtık muslukları şimdi pişmiş kelle gibi geziyoruz ortalıktabize anlatmayı unutma sakın bekliyoruz :))
Amin amin inşallahCanım ağrırsız sızısız en kısa şekildr bitsin bu sürecin inşallah, enfeksiyon olmaz korkma hiç kolay kolay olmaz yani endişe etme
Bilmiyorum ki sıvıları her şişede sonuna kadar vermem lazımmış galiba tam karışması için ama sanki hemşire birazını verip geri çekiyordu gibi gördüm öyle yaptım. Çalkalama sadece hafif salla demişti birazını fazla salladım köpürdü ahshshjsjs Birinde enjektör elimden kaçtı ilaç geri şişeye gitti Bayağı deney yapan ilkokul çocuğu gibiydimCanım sakin ol, neyi yanlıs yaptigini düsünuyorsun ?
Birde bunlara elinin alişması lazim.,inşallah gebelikle de beraber uzun süre igneler devam ediyor bildigim kadariyla.kendini lütfen sakinleştirmeye caliş,herséy yolunda
Ben de dün hemşireyi izlerken dehşete düştüm. Kağıt kalem aradı gözlerimResmi görünce gözüm korktu ya, ben çatlatma iğnemi kayınvalideme yaptırıyorum (tabi dr vitamin verdi diyerek) bunu nasıl yaparım ya...
peçeteye değdirmen sorun olmayacaktır cnm. Allah yardımcın olmuş işte ne güzel :) Darısı son iğneye Keşke göbişini izlemeseydin öyle. kolonyalı pamukla silip bastırsaydın 1 dk sonra çek buluzu :)
Evet. Gözlerini öyle şey etmeseydin keşke. Benim kaygılarım bana yetiyor, ziyadesiyle mevcutBu kadar ilacı tek seferde mi birleştirip vurdun
Gel dövüşekHahahah korkma bişi olmaz bak dedim sana insana bi güç geliyor o an sokuveriyorsun merak etme enfeksiyon falan da olmaz
Neden dövüşcez benim bundan çıkarım nolcakGel dövüşek
Ooo bunu sana sorabildğine göre dışarda yürek yemiş de gelmiş Sen hafif mi kafadanmışsın ahsnsjjdndnBana diyor ki az önce
"ordaki herkes senin gibi mi?"
benim gibi mi derken dedim
"hafif kafadan" diyor
Akşamı da sabahı da diye diye adama tövbe ettirecek Çift çizgiyi görünce de devam eder bu. "Sağlam olsun, biz değerlendirmeye devam edelim" diye ahshahjsSabah uyanır uyanmaz ölçülen ateşin adet döngümüze göre değiştiğini söylüyor doktorlar. Yumurtlamada yarım derece 1 derecelik bir artış oluyor. Sonra regle kadar ateş yüksek seyrediyor. Ateş düşünce regl olunuyor (bende 3 aydır bu şekilde oldu, minseo nin geçen ay düşmedi ama tam takip yapmamıştı). Eğer bat tarihi gelip de hala ateş düşmediyse yüksek seyrediyorsa gebelikten şüphe ediliyor senin de yüksek ama ay boyu takip yapmadan tam bilemeyiz inşallah aşılaman tutmuştur
Çılgın bir değer çıkıyormuş aşkım biz akşamı da değerlendirelim nolur nplmaz
Ülen ben her gün kendime iğne sokacam böyle. Daha birincinin şokunu atlatamadım ahshshNeden dövüşcez benim bundan çıkarım nolcak
Hahahah beni böyle seviyormuşOoo bunu sana sorabildğine göre dışarda yürek yemiş de gelmiş Sen hafif mi kafadanmışsın ahsnsjjdndn
Nasreddin hocanın göle maya çalma hesabı ya tutarsaAkşamı da sabahı da diye diye adama tövbe ettirecek Çift çizgiyi görünce de devam eder bu. "Sağlam olsun, biz değerlendirmeye devam edelim" diye ahshahjs
Sağol tatlımm, darısı en kısa sürede başınıza inşallahama ben senden kız vibe alıyorum demiştim lkiiii
sağlıkla gelsin
Ben kabul ettiremedim, size nasip olsun sevdiyseniz. Bi de Dide var, o da çok tatlı isimYaa bade çok güzelmiş.. biz bir de Eda isimini çok beğeniyoruz..
Alışırsın için yanaaaaa yanaaağğğğÜlen ben her gün kendime iğne sokacam böyle. Daha birincinin şokunu atlatamadım ahshsh
Ee tutunca da "ya tutmadıysa" deme amaNasreddin hocanın göle maya çalma hesabı ya tutarsa