Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bozayazıyor gibi yapıp bozmuyordan yana kullanıyorum oyumu 🙈 ama tabi herkeşin vücuduna kimse karışamaz 😬
Bence bozmuyor ya. Biz kendimiz bozulmaya yer arıyoruz, hsg de bahanemiz oluyor
Hahahah dün bizimki de ilk kez keçiboynuzu özü içti bir tatlı kaşığı 🤣 ben de gözünün önünde tutarım en fazla hatırlatmak için 🙈 ama etkisi oluyor bence 🤭
Gözünün önünde tutarım derken mesela TV izliyorsunuz getirip onun önüne koyuyorsun gibi mi shsjdjjdjdjd Bence öyle 🤣

Olsun, sana da tecrübe olmuş 🤣 Gülin, Güliz, Gülbin de güzel isimler bence. Gül'ü tek başına hiç sevmem ama varyasyonları genelde fena değil
Zten isim konusunda manyağın tekiyim, kaç ay düşünüp düşünüp buldum. Şimdi bi 5 ay daha düşüncem ki bulayım.

Bana diyor ki az önce
"ordaki herkes senin gibi mi?"
benim gibi mi derken dedim
"hafif kafadan" diyor😂😂😂😂
Hahaha biraz sen gibi biraz değil gibi🤣 enişte grubun süpürgeli cadısı o biz çok masumuz vallaa 🤣🤣 ama hafif kafadan değil de onun dozajı biraz daha fazla olabilir🙈
Bence bozmuyor ya. Biz kendimiz bozulmaya yer arıyoruz, hsg de bahanemiz oluyor

Gözünün önünde tutarım derken mesela TV izliyorsunuz getirip onun önüne koyuyorsun gibi mi shsjdjjdjdjd Bence öyle 🤣
Aynen valla doğru dedin. Bozulacak mı derken kendimi dış gebelik geçiriyor ilan etmiştim 🙈 harbiden yer arıyoruz🤣

Hahaha evet canım ürün yerleştirme yapıcam uygun yerlere 🤣 ya da artık uygun yerlerime 🤣🤣 bir sonraki aşama işin lütfen kavanozu açıp içiniz 🤣

Yaaa kız sen şimdi böyle deyince senin o hallerini özlemiş olabilirim diye düşündüm 🙈🙈 aynı heyecanla gel geri duyguu

Bozayazıyor gibi yapıp bozmuyordan yana kullanıyorum oyumu 🙈 ama tabi herkeşin vücuduna kimse karışamaz 😬

Hahahah valla yaa 🙈🙈

Hahahah Allah sizi 🙈

Hahahah dün bizimki de ilk kez keçiboynuzu özü içti bir tatlı kaşığı 🤣 ben de gözünün önünde tutarım en fazla hatırlatmak için 🙈 ama etkisi oluyor bence 🤭

Atar valla 🤣

Abovv enişte zorla tutuluyorsan yardıma ihtiyacın varsa bir sinyal ver 🤣
Keske gelse o eski halim😑😃

Ateş yüksek olunca ne oluyor kuzum benim kaç gündür 37.7 falan hatta iki gün önce 38 e çıktı
Sabah uyanır uyanmaz ölçülen ateşin adet döngümüze göre değiştiğini söylüyor doktorlar. Yumurtlamada yarım derece 1 derecelik bir artış oluyor. Sonra regle kadar ateş yüksek seyrediyor. Ateş düşünce regl olunuyor (bende 3 aydır bu şekilde oldu, minseo minseo nin geçen ay düşmedi ama tam takip yapmamıştı). Eğer bat tarihi gelip de hala ateş düşmediyse yüksek seyrediyorsa gebelikten şüphe ediliyor 🤗 senin de yüksek ama ay boyu takip yapmadan tam bilemeyiz 🤗 inşallah aşılaman tutmuştur 🤗
Bakalım yarın sabah ben de merak ediyorum kaç çıkacak 😂
Çılgın bir değer çıkıyormuş aşkım biz akşamı da değerlendirelim nolur nplmaz 🤣

kızlar selam, çok girmiyorum ama aklım da burda.umarım herkes iyiidir 🌸
@NealStreet özellikle sen naptın dye bakmak için geldim 🙂 tedavin hayırlı olsun ilk ve son olsun inşallah 🤩 seni takipteyim inşallah ilk denemenizde hemen sonuç
alırsınız o kadar yürekten diliyorum ki 🙏🏻

R Random3 femara mağdurları listesinden çıkarıyorum seni 🙂 bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah 😍

O derece değişiyor durum yani 😱 ay hadi İnşallah ama ben iğnenin o sıcak basması etkilerini bile yaşamadım belki ben yine üşüyük olurum 🤣

Hahahha bence de kendin olabilirsin çaktırma 🤣

Oyyy harika valla hadi bakalım yine benzer bir tablo olsun inşallah

Ben de aynıyım ya, yaz kış durum bu 🤣

Yaaa inanamıyorum harika haber buu🤗🤗 ne güzel denk gelmiş ya harika. Dedim sana bence umut var diye. Şimdi git o 25 üstü gebeliktir diyip senin yok yere moralini bozanlara göster bu testi 😒😒 çok heyecanlı kaçıncı gündü bugün iğneden sonra? Hemen git yeniden kan ver yaa sabredemeyiz biz 🙈

Aynen aynen hadi hemen çabuk 🙈

Canım valla gecikme yine de önemli bence bir iki güne olmazsan bir kan ver ve gebelik yoksa gözük doktora. Ben çok heyecanlandım valla inşallah vardır 🙏

Ya nasıl sabredersin biz edemeyiz 🙈 doğumgünü ne zamandı? Nasıl tutçaksın içinde ya ben de süprrix olsun çok isterim ama dayanamam galiba. Hadi inşallah sağlıkla al kucağına canım bizi de bilgilendir
Cnm aslinda ben alışkınım 48 50 güne çıktığı oluyordu döngümun ama o zamanlar bu halimden yaklaşık 20 kilo fazlaydim 20 kilo verince insulin direncim düştü adetlerim de 28 gunde bire düşmüştü cnm ama geçen ay 3 4 gün geçti bu ay da 8 gün geçti niye böyle oldu anlamadım
Yok canım şu an için demedim. İlerisi için umutlanalım mı? Hamile kalırsak ısınabilecek miyiz? Bizim de elimiz ayağımız kan akışı görebilecek mi? diye. Bu arada benim regl sizlere ömür. İki günde bitti gibi bir şey. Yalandan bir iki damla bir şeyler geliyor. Galiba çok erken başladığı için böyle oldu di mi :/
Cnm ben hamile kaldığımda hic sicaklamadim ya hatta çok üşüyordum gibi hatırlıyorum Aralık ayiydi gerci ama
minseo minseo
Vallahi çok merak ediyorum ben de bi test olsa bize yazılı olarak cevap verse yumurta şuan çatladı şu kadar süre içinde ilişkiye girin, yumurta şuan tüplerde vs diye 😂

O teknoloji çıksın artık evet. İstediğimiz an spermler nerede, yumurta ne alemde öğrenebilelim, yeterin!

Doğanın dengesi bozulmasın diye benim fazla erken geldiği için seninki gecikiyor olabilir 🤣 Yaptın mı tekrar test?

Heeeeeeh sen de Nil Kemal 2 koy o zaman. Çocuğumla karışmasınlar.

Bana da hangisini kullanıyorsun diyorlar. İkincisini diyorum. İlkiyle sesleniyorlar. Madem kendi istediğin adımı kullanacaksın bana neden soruyorsun di mi ama?

Ben de soyadımı çok seviyordum yaa yazık oldu :KK43:
Yok kuzum ya yapmadım test az once gönül dağı izliyorduk yemek yerken normal bi sahnede ağlamaya başladım hayrolsun yaw ağlamak da mi psikolojik ki 🤣
Bakalım yarın sabah ben de merak ediyorum kaç çıkacak 😂
37 den aşağı düşmezsin sen ben sana ne dedim sabah cnm siz hiç durmayın adam 24 saat olsa yok demicek dunden hazır e sen de bu durumdan şikayetçi değilsin gibi canınız sıkıldıkça gidin odaya ateş falan bakıp durma hele ovu testi hiiiic yapma gerek yooooook 🤣🤣

Yok canım şu an için demedim. İlerisi için umutlanalım mı? Hamile kalırsak ısınabilecek miyiz? Bizim de elimiz ayağımız kan akışı görebilecek mi? diye. Bu arada benim regl sizlere ömür. İki günde bitti gibi bir şey. Yalandan bir iki damla bir şeyler geliyor. Galiba çok erken başladığı için böyle oldu di mi :/
Canım erken başladığı için değil sanırım, aldığımız ilaçlardan olabilir, benim de en son reglim 2 gündü, 3. gün hiçbirşey kalmadı.

X