Püü irezil. Biz sana böyle mi destek olduk cık cıkAlışırsın için yanaaaaa yanaaağğğğ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Püü irezil. Biz sana böyle mi destek olduk cık cıkAlışırsın için yanaaaaa yanaaağğğğ
Kim ben mi ne münasebetEe tutunca da "ya tutmadıysa" deme ama
Evet işte çift çizgiyi görüp adamın ümüğüne yapışma diyorum. "Daha tam olmamıştır o biz değerlendirmeye devam edelim" diye. Çift çizgi dediğim ovü değil cnms hcgKim ben mi ne münasebet
Ben o çizgiyi görem de kocayı kim görür ondan sonraEvet işte çift çizgiyi görüp adamın ümüğüne yapışma diyorum. "Daha tam olmamıştır o biz değerlendirmeye devam edelim" diye. Çift çizgi dediğim ovü değil cnms hcg
Oh iyi yapıyorsun. Ben genelde kol, bacak nerden yakalarsam ısırıyorum da bugünkü göbek dozunu unutmuşum. İyi ki hatırlattın@NealStreet bu arada dün yazacaktım bak şimdi aklıma geldi senin şu göbek ısırma muhabbeti ben de her canım acıdığında kocamın kulak memesini sıkıyorum
Sayfaya kayıt olduktan sonra ilk hamiş haberini aldığım kişi oldunuz inşallah bizlerin şansı umudu olur hep hamiş olarak devam etmesini umarak çok sevindiğimi söylemek istedim ne kadar mutlusundur şimdi Allahım daim etsin dilerim inşallahHayırlı olsuuuuun öğürmeye başladım bile bu kadar erken olmamalıydı. Kocamdan kaçıyorum köşe bucak. Hızlı mı yükseldi ki acaba
Ne güzeeel, inşallah sana uğurlu gelir mutluluğun tarifi yok, hepinize nasip etsin can-ı gönüldenSayfaya kayıt olduktan sonra ilk hamiş haberini aldığım kişi oldunuz inşallah bizlerin şansı umudu olur hep hamiş olarak devam etmesini umarak çok sevindiğimi söylemek istedim ne kadar mutlusundur şimdi Allahım daim etsin dilerim inşallah
Ovülasyon kullanmadım canım. Yok kız hiç olabilirliği yok ama yeni yumurtlamışta olabilirim pkodan gec yumurtlama oluyor ya hepBizim de ailede Defne çok oldu, artık koymaktan vazgeçtim.
Normal değil canım, belki hamilesindir :))) Ovülasyon testi yaptın mı? belki tekrar yumurtluyorsundur..
yaa çok güldüm ya...
Destek almaya karar vermene cok sevindim canım, ama ben de Neal e katılıyorum, eşin de bu sürece dahil olmalı, utanılacak bişey yok sonuçta...
Canım valla ben iğne diye biliyorum ,kaldı kı şuan ben sabah akşam fitil koyuyorum.Eşim ölse yapmaz bir degil iki degil belki aylarca kullanılıcak,buna da alıstırman gerek bence kendini canım , zor degil.başa gelen çekiliyoripek_annesi benim model diyor ki "Nee hamile kalınca da mı iğne varmış?" Sanki o yapıyor Düşük riskini önlemek için bazısına iğne veriliyormuş galiba ama ben belki hap ya da fitil isterim o zaman dedim. "Fitil olabilir ona ben de alıştım" diyor ahshnsjdj
Aynı merkezde aynı doktora tüp yaptıran arkadaşım ben iğne yapmıyorum dedi. Galiba hap olarak alıyormuş o. Benimki fitili yapıyor. Ona alıştı gerçekten. Bir kere ben kendim yapayım dedim. Yarısında kaldı, ne ileri ne geri... Gecenin bir saati ağlayarak uyandırdım "bu kaldı burda, yapamıyorum" diyeCanım valla ben iğne diye biliyorum ,kaldı kı şuan ben sabah akşam fitil koyuyorum.Eşim ölse yapmaz bir degil iki degil belki aylarca kullanılıcak,buna da alıstırman gerek bence kendini canım , zor degil.başa gelen çekiliyor
Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay güzel haberi alırsınBende bugün oldum canim
Bu adamı çok sev ,sakın üzme onuAynı merkezde aynı doktora tüp yaptıran arkadaşım ben iğne yapmıyorum dedi. Galiba hap olarak alıyormuş o. Benimki fitili yapıyor. Ona alıştı gerçekten. Bir kere ben kendim yapayım dedim. Yarısında kaldı, ne ileri ne geri... Gecenin bir saati ağlayarak uyandırdım "bu kaldı burda, yapamıyorum" diye
evet canım bende yaptı üç gün ara kanama yaptı doktor normal dedi peçeteye silince geliyodu bende femaradan önce de oluyodu bazı aylarda.Kızlar iyi akşamlar. Ya femara kullananlara bir sorum olacak. Femara sizde lekelenme tarzi bir şey yapti mi? Bu aralar yumurtlama olacak gibi yarın da kontrolüm var zaten. Ama birkaç saat önce birkaç damla lekelenme gördüm. Femaranin etkisi mi bu normal bir şey mi?
Üstüme iyilik sağlık. Asıl o çok sevsin, üzmesin beni Bundan sonra ağzını açsın, "Ben kendime iğne yapıyorum" diyip susturacağımBu adamı çok sev ,sakın üzme onu
Teşekkür ederim cevapladığın için canım. Benim daha önce hiç ara lekelenmem ya da kanamam olmadığı için biraz merak ettim. Demek ki normal bir durum. Çok sağ olevet canım bende yaptı üç gün ara kanama yaptı doktor normal dedi peçeteye silince geliyodu bende femaradan önce de oluyodu bazı aylarda.
rica ederim canım hatta bazı doktorlar ara kanamada kaliteliTeşekkür ederim cevapladığın için canım. Benim daha önce hiç ara lekelenmem ya da kanamam olmadığı için biraz merak ettim. Demek ki normal bir durum. Çok sağ ol
İnşallah tez zamanda olur canım benim. Bu ay da femaraya devam edeceksin değil mi? Doktor bana 3 ay deneyecegiz olmazsa rahim filmi dedi. Bakalım benim de ilk femara denemem. Daha önce kendi gelisen yumurtalarim için çatlatma iğnesi vermisti olmadı tabi. Yan etki vs yaşadın mı peki femara ile ilgilirica ederim canım hatta bazı doktorlar ara kanamada kaliteli
olgun yumurta olduğunu söylüyor yani güzel büyümüş.
bende gebelik oluşmadı ilk femara denememdi. 5 gün 1 kere günde kullandım. etkili geldi mi
bilmiyorum soldan bir yumurta çatladı bu ay progestan da kullandım. ama olmadı suan reglmb gelmesni bekliyorum gecikmenin 5. günü ama kesin negatif.