Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
R Random3 kuzum ben kaçırdım ne oldu hamile misin 😃
Eveeet tatlım şükürler olsun 🙏🥰

kızlar selam, çok girmiyorum ama aklım da burda.umarım herkes iyiidir 🌸
@NealStreet özellikle sen naptın dye bakmak için geldim 🙂 tedavin hayırlı olsun ilk ve son olsun inşallah 🤩 seni takipteyim inşallah ilk denemenizde hemen sonuç
alırsınız o kadar yürekten diliyorum ki 🙏🏻

R Random3 femara mağdurları listesinden çıkarıyorum seni 🙂 bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah 😍
Hahaha peki kuzum 😁 emeklerin karşılığını aldım şükür darısı sizin başınıza duacınızım her zaman 🙏❤️

Defne'yi ben de beğeniyorum ama bütün güzel isimleri tanıdıklarım koydu. Çok bir yaşına gelene kadar ancak isim bulurum ben bir de öyle bir kararsızım 🤣
Bizim de ailede Defne çok oldu, artık koymaktan vazgeçtim.
Kızlar merhaba ben eski nickim portakallı cikolat
Benim bat 2 gün gecikti tahmini. Dün çamaşırıma çok acık renk kahverengi 1 2 damla değmiş. Gelicek heralde dedim gelmedi.
sonra ilişkiden 1 saat sonra falan afedersiniz lavaboda şeffaf uzayan akıntı geldi. İlişki sonrasında bu akıntı normalmi yoksa yenimi yumurtluyorum acaba 🤔
Normal değil canım, belki hamilesindir :))) Ovülasyon testi yaptın mı? belki tekrar yumurtluyorsundur..
Ben de ben de. Bununla da ilgili bir karikatürüm var ama paylaşamıyorum yassssaaaak 🙈
Yoo olur mu öyle şey? Asıl beraber sırtlanınca daha hafif oluyor ama her halükarda zorlu bir süreç zaten. Destek almanın yanlış bir yanı yok yani

:-):KK70:yaa çok güldüm ya...

Aminn canımm aminn Allah'ım yüzümüze gülsün kurban olduğum artık ruh halim çökmeye başlıyor ya galiba bende bi online felan psikolog destek Alcam eşime demicemde
Destek almaya karar vermene cok sevindim canım, ama ben de Neal e katılıyorum, eşin de bu sürece dahil olmalı, utanılacak bişey yok sonuçta...

kızlar selam, çok girmiyorum ama aklım da burda.umarım herkes iyiidir 🌸
@NealStreet özellikle sen naptın dye bakmak için geldim 🙂 tedavin hayırlı olsun ilk ve son olsun inşallah 🤩 seni takipteyim inşallah ilk denemenizde hemen sonuç
alırsınız o kadar yürekten diliyorum ki 🙏🏻

R Random3 femara mağdurları listesinden çıkarıyorum seni 🙂 bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah 😍
Fioliiiiii sen nerdesin? İki gündür gözüm seni arıyor. Kendini bilerek geri çektiysen diye etiketlemedim. Kocaman teşekkür ettim 😇🌸 İnşallah dediğin gibi ilk denemede güzel sonuç alırız çünkü ben şimdiden zorlanıyorum galiba 🙁 Bir yola girdik ama o yol nereye gidiyor o kadar bilmiyorum ki... Maddi yüküne hiç girmiyorum bile :/ İnşallah sizin hiç buralara gelmeden bir anda oluverir

Canım erken başladığı için değil sanırım, aldığımız ilaçlardan olabilir, benim de en son reglim 2 gündü, 3. gün hiçbirşey kalmadı.
İlaç almıyordum ki. Yani mide ilaçlarım vardı sadece. Bir de hsg'den sonra üç gün antibiyotik aldım ama o yapar mı ki bilemedim

Cinsiyet belli olduğunda danışmanlık alabilirsin bu konuda isim çok önemli ama çoğu çocukta ismini kendi belirliyor aslında. Ölen kişilerin isimlerini koymayın diyorlar onun enerjisi aktarılıyormuş çocuğa. Benim ismim öyle mesela babamın kuzeni kazada ölmüş onun adını vermişler keşke vermeselermiş
Canım merhaba, tesaduf gördüm ben de ilgileniyordum bu konuyla üreme ile ilgili harfler nelerdi ?

Sabah uyanır uyanmaz ölçülen ateşin adet döngümüze göre değiştiğini söylüyor doktorlar. Yumurtlamada yarım derece 1 derecelik bir artış oluyor. Sonra regle kadar ateş yüksek seyrediyor. Ateş düşünce regl olunuyor (bende 3 aydır bu şekilde oldu, minseo minseo nin geçen ay düşmedi ama tam takip yapmamıştı). Eğer bat tarihi gelip de hala ateş düşmediyse yüksek seyrediyorsa gebelikten şüphe ediliyor 🤗 senin de yüksek ama ay boyu takip yapmadan tam bilemeyiz 🤗 inşallah aşılaman tutmuştur 🤗

Çılgın bir değer çıkıyormuş aşkım biz akşamı da değerlendirelim nolur nplmaz 🤣
Bilgi için sağol kuzum
Benim ateşim genelde 37.2 37.3 tür ama bir kaç gündür 37.7 ve 38 e kadar çıktı
Dün sabah gebelik testi yaptım negatifti
Ama eşim çoook silik bir çizgi var dedi ama ben göremedim 😣

Fioliiiiii sen nerdesin? İki gündür gözüm seni arıyor. Kendini bilerek geri çektiysen diye etiketlemedim. Kocaman teşekkür ettim 😇🌸 İnşallah dediğin gibi ilk denemede güzel sonuç alırız çünkü ben şimdiden zorlanıyorum galiba 🙁 Bir yola girdik ama o yol nereye gidiyor o kadar bilmiyorum ki... Maddi yüküne hiç girmiyorum bile :/ İnşallah sizin hiç buralara gelmeden bir anda oluverir
yok be kuzum bilerek çekmedim aslında da beyhude bir savaş içindeyim biliyosun konuyu toptan gündemimden çıkarmak istiyorum da böyle bi nadasa bıraktım kendimi.

aman sen beni salla şimdi, valla allah bilir tabiki ama sende hep tekte olcakmış gibi bir his geliyo bana diyorum hep. ama sonra bu topikten gidersen o zaman seni bilmem ne ayı anneleri topiğinde rahatsız ederim taciz ederim seni 😁

denedin mi canım? umarım çok acı vermemiştir :/

@NealStreet sen bugün iğneyi naptın onu soracaktım

U Uzaygemisi35
Açılın ben geldim. Öncelikle tüp kiti bu:
9827CEAE-C252-4DE9-973E-A4FA799C3865.jpeg
Sonralıkla bazı şeyleri çok yanlış yaptım galiba. Sıvının tamamını boşaltmadım bazı tüpleri sulandırırken ama galiba öyle yapmam lazımmış. İnşallah tam karışmadığı için bir kısmı fazla seyreltilmiş diğer kısımlar aşırı yoğun olmamıştır. Şırınganın içinde pek yer olmadığı için orda kendi karışamaz diye düşünüyorum. Sabaha kadar bunu düşüneceğim sanırım. Bir de insülin iğnesinin ucunu peçeteye değdirdim ilaç akmasın diye. İnşallah bir şey olmaz ondan enfeksiyon falan :KK43: İğneyi nasıl soktum hiçbir fikrim yok ama gerisini getiremedim bir türlü. İğne içeride ama ilacı basamadım kaldım öyle ahshshjsjs Sonra bastım da sanırım yavaş yapınca daha çok acıyor. Deneye deneye öğreneceğim de inşallah fazla iğneye gerek kalmadan "Sana bu kadar yeter tamam artık bırakabilirsin" derler. Şu an tekrar yapsam yapamam. O an Allah tarafından bir güç geldi galiba. İğneyi çıkarınca iki zeki tekrar kolonya sürdük oraya ahshshjsjsjhshsjsjsjjsns Yarım saat göbeğim açık orayı izledim. "Bir şey oldu mu? Bir şey olacak mı? Kesin bir şeyi yanlış yaptım" diye 🤦🏻‍♀️

X