Geçmiş olsun. Kendi kuyunu kendin kazmışın ama ahahshshZten isim konusunda manyağın tekiyim, kaç ay düşünüp düşünüp buldum. Şimdi bi 5 ay daha düşüncem ki bulayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun. Kendi kuyunu kendin kazmışın ama ahahshshZten isim konusunda manyağın tekiyim, kaç ay düşünüp düşünüp buldum. Şimdi bi 5 ay daha düşüncem ki bulayım.
Eveeet tatlım şükürler olsun
Hahaha peki kuzum emeklerin karşılığını aldım şükür darısı sizin başınıza duacınızım her zamankızlar selam, çok girmiyorum ama aklım da burda.umarım herkes iyiidir
@NealStreet özellikle sen naptın dye bakmak için geldim tedavin hayırlı olsun ilk ve son olsun inşallah seni takipteyim inşallah ilk denemenizde hemen sonuç
alırsınız o kadar yürekten diliyorum ki
R Random3 femara mağdurları listesinden çıkarıyorum seni bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Bizim de ailede Defne çok oldu, artık koymaktan vazgeçtim.Defne'yi ben de beğeniyorum ama bütün güzel isimleri tanıdıklarım koydu. Çok bir yaşına gelene kadar ancak isim bulurum ben bir de öyle bir kararsızım
Normal değil canım, belki hamilesindir :))) Ovülasyon testi yaptın mı? belki tekrar yumurtluyorsundur..Kızlar merhaba ben eski nickim portakallı cikolat
Benim bat 2 gün gecikti tahmini. Dün çamaşırıma çok acık renk kahverengi 1 2 damla değmiş. Gelicek heralde dedim gelmedi.
sonra ilişkiden 1 saat sonra falan afedersiniz lavaboda şeffaf uzayan akıntı geldi. İlişki sonrasında bu akıntı normalmi yoksa yenimi yumurtluyorum acaba
Ben de ben de. Bununla da ilgili bir karikatürüm var ama paylaşamıyorum yassssaaaak
Yoo olur mu öyle şey? Asıl beraber sırtlanınca daha hafif oluyor ama her halükarda zorlu bir süreç zaten. Destek almanın yanlış bir yanı yok yani
Destek almaya karar vermene cok sevindim canım, ama ben de Neal e katılıyorum, eşin de bu sürece dahil olmalı, utanılacak bişey yok sonuçta...Aminn canımm aminn Allah'ım yüzümüze gülsün kurban olduğum artık ruh halim çökmeye başlıyor ya galiba bende bi online felan psikolog destek Alcam eşime demicemde
Çekeceğiz zaten tatlım asla kaçırmam geçen sefer de çekmiştim. Sonra her izlemede yine ağlıyorduk. Artık sevinç gözyaşlarımız olsun hep
Bana göre de tek heceliler... en kolayı :)))Bende katılıyorum ,kesinlikle tek isim.Sınıfta hele çok zorlanıyorum yoklama yapıyorsun sesleniyorsun yok hocam ben onu kullanmiyorum ,yok şu yok bu onla mı uğraşacağim ben çocuklarda mutsuz zaten
denedin mi canım? umarım çok acı vermemiştir :/Amin hepimiz inşallah Bakalım bu akşam deneyeceğiz kendimiz ilk defa
Bende bugün oldum canimYok canım olmadım şu an ovülasyon günümdeyim 12 Nisan gösteriyor takvim
Fioliiiiii sen nerdesin? İki gündür gözüm seni arıyor. Kendini bilerek geri çektiysen diye etiketlemedim. Kocaman teşekkür ettim İnşallah dediğin gibi ilk denemede güzel sonuç alırız çünkü ben şimdiden zorlanıyorum galiba Bir yola girdik ama o yol nereye gidiyor o kadar bilmiyorum ki... Maddi yüküne hiç girmiyorum bile :/ İnşallah sizin hiç buralara gelmeden bir anda oluverirkızlar selam, çok girmiyorum ama aklım da burda.umarım herkes iyiidir
@NealStreet özellikle sen naptın dye bakmak için geldim tedavin hayırlı olsun ilk ve son olsun inşallah seni takipteyim inşallah ilk denemenizde hemen sonuç
alırsınız o kadar yürekten diliyorum ki
R Random3 femara mağdurları listesinden çıkarıyorum seni bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Ben de böyle olurum herhalde ya :/Cnm ben hamile kaldığımda hic sicaklamadim ya hatta çok üşüyordum gibi hatırlıyorum Aralık ayiydi gerci ama
bize anlatmayı unutma sakın bekliyoruz :))Çekeceğiz zaten tatlım asla kaçırmam geçen sefer de çekmiştim. Sonra her izlemede yine ağlıyorduk. Artık sevinç gözyaşlarımız olsun hep
İlaç almıyordum ki. Yani mide ilaçlarım vardı sadece. Bir de hsg'den sonra üç gün antibiyotik aldım ama o yapar mı ki bilemedimCanım erken başladığı için değil sanırım, aldığımız ilaçlardan olabilir, benim de en son reglim 2 gündü, 3. gün hiçbirşey kalmadı.
Canım merhaba, tesaduf gördüm ben de ilgileniyordum bu konuyla üreme ile ilgili harfler nelerdi ?Cinsiyet belli olduğunda danışmanlık alabilirsin bu konuda isim çok önemli ama çoğu çocukta ismini kendi belirliyor aslında. Ölen kişilerin isimlerini koymayın diyorlar onun enerjisi aktarılıyormuş çocuğa. Benim ismim öyle mesela babamın kuzeni kazada ölmüş onun adını vermişler keşke vermeselermiş
hmm. o zaman bilmiyorum ki güzelim.. kadın vücudu çok değişkenİlaç almıyordum ki. Yani mide ilaçlarım vardı sadece. Bir de hsg'den sonra üç gün antibiyotik aldım ama o yapar mı ki bilemedim
Canımmm her şey yolunda gidecek inşallah hep duamdasınİlaç almıyordum ki. Yani mide ilaçlarım vardı sadece. Bir de hsg'den sonra üç gün antibiyotik aldım ama o yapar mı ki bilemedim
Bilgi için sağol kuzumSabah uyanır uyanmaz ölçülen ateşin adet döngümüze göre değiştiğini söylüyor doktorlar. Yumurtlamada yarım derece 1 derecelik bir artış oluyor. Sonra regle kadar ateş yüksek seyrediyor. Ateş düşünce regl olunuyor (bende 3 aydır bu şekilde oldu, minseo nin geçen ay düşmedi ama tam takip yapmamıştı). Eğer bat tarihi gelip de hala ateş düşmediyse yüksek seyrediyorsa gebelikten şüphe ediliyor senin de yüksek ama ay boyu takip yapmadan tam bilemeyiz inşallah aşılaman tutmuştur
Çılgın bir değer çıkıyormuş aşkım biz akşamı da değerlendirelim nolur nplmaz
yok be kuzum bilerek çekmedim aslında da beyhude bir savaş içindeyim biliyosun konuyu toptan gündemimden çıkarmak istiyorum da böyle bi nadasa bıraktım kendimi.Fioliiiiii sen nerdesin? İki gündür gözüm seni arıyor. Kendini bilerek geri çektiysen diye etiketlemedim. Kocaman teşekkür ettim İnşallah dediğin gibi ilk denemede güzel sonuç alırız çünkü ben şimdiden zorlanıyorum galiba Bir yola girdik ama o yol nereye gidiyor o kadar bilmiyorum ki... Maddi yüküne hiç girmiyorum bile :/ İnşallah sizin hiç buralara gelmeden bir anda oluverir
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim kan tahlili yaptın mı geri yazışmalara gidip okudum yazdıklarınıEveeet tatlım şükürler olsun
Hahaha peki kuzum emeklerin karşılığını aldım şükür darısı sizin başınıza duacınızım her zaman
Canım 2. Çakra olarak araştırabilirsin.harfler B, K, TCanım merhaba, tesaduf gördüm ben de ilgileniyordum bu konuyla üreme ile ilgili harfler nelerdi ?
denedin mi canım? umarım çok acı vermemiştir :/
@NealStreet sen bugün iğneyi naptın onu soracaktım