Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
O macunların bir yerden çıkması lazım napsın patlasın mı? "Allam inşallah çatlamamıştır. Lütfen daha çatlamamış olsun" diye dua ediyor olabilir. Bak bu da döngüyü etkiler 🤣
Olabilir onun duaları kabul oluyor genelde😂 her gün teftiş ediyorum sen macununu yedin mi diye sanki sıkıntı adamda da bendeki de Züğürt tesellisi işte 😂

Hay Allah. Hastanelerin tercümanları oluyor aslında ama yok mu orda? Gerçi onlar belirli günlerde mi çalışıyordu? Bak duruma bakalım hangisiyle rahat edebileceksen birinden rica edersin. Dil olayı insanın belini büküyor ya dile ne kadar hakim olsan da hastane işleri öyle bir şey ki anadilin gibi bilmek gerekiyor yanlış bir şey dememek ya da yanlış anlamamak için. Onu da halledersin inşallah en kısa zamanda şu bebik bi gelsin de 🙃
Malesef canım bu merkezde Türk olan sekreter ama burda doğmuş büyümüş, yani Almancaya hakim, Türkçesi zayıf.. o da dilinin döndüğü kadar anlatmaya calısıyor bana.
Bebek geldin, kreşe gönderince beraber ALmancayı pekiştiririz artık :emir_bebek::halay:

Yaaa çok şükür şu çizgiyi gördüm ya 🙏 artık kan için sabrederim. Eşime aslında doğumgününde söylemek istiyorum ama bu hafta öğleden sonra gidecek işe. Nasıl habersiz kan vermeye gidicem beni tek bırakmaz ki asla

Amin canım benim artık peş peşe mutlu haberlerimiz olsun ❤️

Kuzuuum çok teşekkür ederim hepinize nasip olsun 🙏🥰
Yumurtlamadan kaç gün geçti canım? :))

Olabilir onun duaları kabul oluyor genelde😂 her gün teftiş ediyorum sen macununu yedin mi diye sanki sıkıntı adamda da bendeki de Züğürt tesellisi işte 😂
Seni erkek faktörüyle mücadele ederken hayal edemiyorum 🤣 Allah göstermesin de zaten, adamı camdan aşağı sallandırırsın "Bu spermler nerde yaağ?" diye ahshdjjd

Seni erkek faktörüyle mücadele ederken hayal edemiyorum 🤣 Allah göstermesin de zaten, adamı camdan aşağı sallandırırsın "Bu spermler nerde yaağ?" diye ahshdjjd
Evet zaten aglütinasyon olayını farkettiğimde senin spermlerin yapışıkmış ne biçim spermin var git onları ayrıştır diye bi miktar söylendim😂😂😂

Evet zaten aglütinasyon olayını farkettiğimde senin spermlerin yapışıkmış ne biçim spermin var git onları ayrıştır diye bi miktar söylendim😂😂😂
Örnek eş. Biz adamların morali çökmesin, kendilerini suçlamasınlar diye cımbızla laf seçiyoruz hatuna bak. Evden de kovsaydın "Git, onları ayırmadan da gelme" diye

Ben kullanamadım bu yüzden çünkü Jean Claude Van Damme gibi oluyordu kendi soyadımı da alırsam ahsnndkdk Yine de iki isim koyarım galiba çünkü ayırıcı oluyor. Diğer türlü çok kalabalık ülkeyiz. Eşimin soyadı da çok yaygın. Çocuğumla aynı isim soyisimde binlerce kişi daha olsun istemem
Amine Gülfem ismini çok istedim. Ama gülfemin anlamı gül gibi kırmızı dudaklı demekmiş, erkekler öyle mi seslenicekmiş, olmazmış. Sonuç, vazgeçtik.

Örnek eş. Biz adamların morali çökmesin, kendilerini suçlamasınlar diye cımbızla laf seçiyoruz hatuna bak. Evden de kovsaydın "Git, onları ayırmadan da gelme" diye
Hahahah valla ben o konuda biraz gıcığım galiba ya ama kendime de aynı şekilde kızıp yükleniyorum tek taraflı değil
Kuzey baya bi estiriyo söyleyim, ali kran baş kesen oluyolar azcık 😁
Estirsin Estirsin anasına benzicek esecek tabi 😎
Amine Gülfem ismini çok istedim. Ama gülfemin anlamı gül gibi kırmızı dudaklı demekmiş, erkekler öyle mi seslenicekmiş, olmazmış. Sonuç, vazgeçtik.
Ay erkekler ne anlar al dudaktan bal dudaktan onların kapasitesi yetmez onu düşünmeye 😂 gülfem güzelmiş tatlı bi tınısı var

Dün yeşil zeytin yerken miğdem bulandı acaba ? Fjdhdjsjshs of eski herseyden suphelenen halim dahamı heyecanlıydım ozaman ne😃
Yaaa kız sen şimdi böyle deyince senin o hallerini özlemiş olabilirim diye düşündüm 🙈🙈 aynı heyecanla gel geri duyguu
Hsg döngüyü bozuyor mu bozmuyor mu? Bu akşam Atv'de Ali Kırca ile Siyaset Meydanı programında tartışıyoruz
Bozayazıyor gibi yapıp bozmuyordan yana kullanıyorum oyumu 🙈 ama tabi herkeşin vücuduna kimse karışamaz 😬
Kızı kuruttunuz beee! Döllenin artık dölleniyorsanız 🤣
Hahahah valla yaa 🙈🙈
Kocama galiba daha yumurtlama olmadı benim diyince sevindi "yarın sabah değerlendiririz o zaman🤩" diyor 😂😂😂
Hahahah Allah sizi 🙈
Hahahah dün bizimki de ilk kez keçiboynuzu özü içti bir tatlı kaşığı 🤣 ben de gözünün önünde tutarım en fazla hatırlatmak için 🙈 ama etkisi oluyor bence 🤭
Atar valla 🤣
Abovv enişte zorla tutuluyorsan yardıma ihtiyacın varsa bir sinyal ver 🤣

Eklentiler

• IMG_20210328_182722.jpg
    IMG_20210328_182722.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 37
Hahahah valla ben o konuda biraz gıcığım galiba ya ama kendime de aynı şekilde kızıp yükleniyorum tek taraflı değil

Estirsin Estirsin anasına benzicek esecek tabi 😎

Ay erkekler ne anlar al dudaktan bal dudaktan onların kapasitesi yetmez onu düşünmeye 😂 gülfem güzelmiş tatlı bi tınısı var
İyi yapıyon aferin öyle devam et. O şekilde çocuk oluyorsa bize de söyle biz de o yöntemi deneyek

X