Bence bozmuyor ya. Biz kendimiz bozulmaya yer arıyoruz, hsg de bahanemiz oluyorBozayazıyor gibi yapıp bozmuyordan yana kullanıyorum oyumuama tabi herkeşin vücuduna kimse karışamaz
Gözünün önünde tutarım derken mesela TV izliyorsunuz getirip onun önüne koyuyorsun gibi mi shsjdjjdjdjd Bence öyleHahahah dün bizimki de ilk kez keçiboynuzu özü içti bir tatlı kaşığıben de gözünün önünde tutarım en fazla hatırlatmak için ama etkisi oluyor bence
Olsun, sana da tecrübe olmuşBen söyledim, sonuçlarının ne olacağını bilmeden.
Zten isim konusunda manyağın tekiyim, kaç ay düşünüp düşünüp buldum. Şimdi bi 5 ay daha düşüncem ki bulayım.Olsun, sana da tecrübe olmuşGülin, Güliz, Gülbin de güzel isimler bence. Gül'ü tek başına hiç sevmem ama varyasyonları genelde fena değil
Hahaha biraz sen gibi biraz değil gibiBana diyor ki az önce
"ordaki herkes senin gibi mi?"
benim gibi mi derken dedim
"hafif kafadan" diyor
Aynen valla doğru dedin. Bozulacak mı derken kendimi dış gebelik geçiriyor ilan etmiştimBence bozmuyor ya. Biz kendimiz bozulmaya yer arıyoruz, hsg de bahanemiz oluyor
Gözünün önünde tutarım derken mesela TV izliyorsunuz getirip onun önüne koyuyorsun gibi mi shsjdjjdjdjd Bence öyle
Keske gelse o eski halimYaaa kız sen şimdi böyle deyince senin o hallerini özlemiş olabilirim diye düşündümaynı heyecanla gel geri duyguu
Bozayazıyor gibi yapıp bozmuyordan yana kullanıyorum oyumuama tabi herkeşin vücuduna kimse karışamaz
Hahahah valla yaa
Hahahah Allah sizi
Hahahah dün bizimki de ilk kez keçiboynuzu özü içti bir tatlı kaşığıben de gözünün önünde tutarım en fazla hatırlatmak için ama etkisi oluyor bence
Atar valla
Abovv enişte zorla tutuluyorsan yardıma ihtiyacın varsa bir sinyal ver
Ateş yüksek olunca ne oluyor kuzum benim kaç gündür 37.7 falan hatta iki gün önce 38 e çıktı
Yumurtlama ya da hamilelik canımAteş yüksek olunca ne oluyor kuzum benim kaç gündür 37.7 falan hatta iki gün önce 38 e çıktı
Bakalım yarın sabah ben de merak ediyorum kaç çıkacakOooo harika çok güzel döllenin yumurtalar dölleninama sabah ölçümü dikkate alın diyorlar. Bence yarın sabah senin bu aralarda olacak ateşin. Öyle yüksek seyredecek sonra adete kadar sonra düşmeyince de gelsin bebiş
Ay gerçekten mi kuzum ben yarın yine gebelik testi yapıcam o zamanYumurtlama ya da hamilelik canım
Sabah uyanır uyanmaz ölçülen ateşin adet döngümüze göre değiştiğini söylüyor doktorlar. Yumurtlamada yarım derece 1 derecelik bir artış oluyor. Sonra regle kadar ateş yüksek seyrediyor. Ateş düşünce regl olunuyor (bende 3 aydır bu şekilde oldu,Ateş yüksek olunca ne oluyor kuzum benim kaç gündür 37.7 falan hatta iki gün önce 38 e çıktı
Çılgın bir değer çıkıyormuş aşkım biz akşamı da değerlendirelim nolur nplmazBakalım yarın sabah ben de merak ediyorum kaç çıkacak
Yok canım olmadım şu an ovülasyon günümdeyim 12 Nisan gösteriyor takvimCanim adet günün ne zaman oldun mu
ama ben senden kız vibe alıyorum demiştim lkiiiiGüzel bağyanlaarr, sabah kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda. Bi de kızımız geliyor kısmetse
Bugün hep dualarımdasınız, darısı sizlere inşallahh hayırlısıyla
Yap yap inşallah silik bi çizgi görünür testteAy gerçekten mi kuzum ben yarın yine gebelik testi yapıcam o zaman
Cnm aslinda ben alışkınım 48 50 güne çıktığı oluyordu döngümun ama o zamanlar bu halimden yaklaşık 20 kilo fazlaydim 20 kilo verince insulin direncim düştü adetlerim de 28 gunde bire düşmüştü cnm ama geçen ay 3 4 gün geçti bu ay da 8 gün geçti niye böyle oldu anlamadımO derece değişiyor durum yaniay hadi İnşallah ama ben iğnenin o sıcak basması etkilerini bile yaşamadım belki ben yine üşüyük olurum
Hahahha bence de kendin olabilirsin çaktırma
Oyyy harika valla hadi bakalım yine benzer bir tablo olsun inşallah
Ben de aynıyım ya, yaz kış durum bu
Yaaa inanamıyorum harika haber buune güzel denk gelmiş ya harika. Dedim sana bence umut var diye. Şimdi git o 25 üstü gebeliktir diyip senin yok yere moralini bozanlara göster bu testi çok heyecanlı kaçıncı gündü bugün iğneden sonra? Hemen git yeniden kan ver yaa sabredemeyiz biz
Aynen aynen hadi hemen çabuk
Canım valla gecikme yine de önemli bence bir iki güne olmazsan bir kan ver ve gebelik yoksa gözük doktora. Ben çok heyecanlandım valla inşallah vardır
Ya nasıl sabredersin biz edemeyizdoğumgünü ne zamandı? Nasıl tutçaksın içinde ya ben de süprrix olsun çok isterim ama dayanamam galiba. Hadi inşallah sağlıkla al kucağına canım bizi de bilgilendir
Cnm ben hamile kaldığımda hic sicaklamadim ya hatta çok üşüyordum gibi hatırlıyorum Aralık ayiydi gerci amaYok canım şu an için demedim. İlerisi için umutlanalım mı? Hamile kalırsak ısınabilecek miyiz? Bizim de elimiz ayağımız kan akışı görebilecek mi? diye. Bu arada benim regl sizlere ömür. İki günde bitti gibi bir şey. Yalandan bir iki damla bir şeyler geliyor. Galiba çok erken başladığı için böyle oldu di mi :/
Yok kuzum ya yapmadım test az once gönül dağı izliyorduk yemek yerken normal bi sahnede ağlamaya başladım hayrolsun yaw ağlamak da mi psikolojik kiminseo
Vallahi çok merak ediyorum ben de bi test olsa bize yazılı olarak cevap verse yumurta şuan çatladı şu kadar süre içinde ilişkiye girin, yumurta şuan tüplerde vs diye
O teknoloji çıksın artık evet. İstediğimiz an spermler nerede, yumurta ne alemde öğrenebilelim, yeterin!
Doğanın dengesi bozulmasın diye benim fazla erken geldiği için seninki gecikiyor olabilirYaptın mı tekrar test?
Heeeeeeh sen de Nil Kemal 2 koy o zaman. Çocuğumla karışmasınlar.
Bana da hangisini kullanıyorsun diyorlar. İkincisini diyorum. İlkiyle sesleniyorlar. Madem kendi istediğin adımı kullanacaksın bana neden soruyorsun di mi ama?
Ben de soyadımı çok seviyordum yaa yazık oldu
37 den aşağı düşmezsin sen ben sana ne dedim sabah cnm siz hiç durmayın adam 24 saat olsa yok demicek dunden hazır e sen de bu durumdan şikayetçi değilsin gibi canınız sıkıldıkça gidin odaya ateş falan bakıp durma hele ovu testi hiiiic yapma gerek yooooookBakalım yarın sabah ben de merak ediyorum kaç çıkacak
Canım erken başladığı için değil sanırım, aldığımız ilaçlardan olabilir, benim de en son reglim 2 gündü, 3. gün hiçbirşey kalmadı.Yok canım şu an için demedim. İlerisi için umutlanalım mı? Hamile kalırsak ısınabilecek miyiz? Bizim de elimiz ayağımız kan akışı görebilecek mi? diye. Bu arada benim regl sizlere ömür. İki günde bitti gibi bir şey. Yalandan bir iki damla bir şeyler geliyor. Galiba çok erken başladığı için böyle oldu di mi :/
Yaa bade çok güzelmiş.. biz bir de Eda isimini çok beğeniyoruz..Ben pelin, bade, mavi isimlerini de çok beğeniyordum aslında kibar naif isimler. Eşim de bade için senin söylediklerini söyledidu bakalım 6 ayımız daha var kısmetse, neler olacak