Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
O macunların bir yerden çıkması lazım napsın patlasın mı? "Allam inşallah çatlamamıştır. Lütfen daha çatlamamış olsun" diye dua ediyor olabilir. Bak bu da döngüyü etkiler
Olabilir onun duaları kabul oluyor genelde her gün teftiş ediyorum sen macununu yedin mi diye sanki sıkıntı adamda da bendeki de Züğürt tesellisi işte

Malesef canım bu merkezde Türk olan sekreter ama burda doğmuş büyümüş, yani Almancaya hakim, Türkçesi zayıf.. o da dilinin döndüğü kadar anlatmaya calısıyor bana.
Bebek geldin, kreşe gönderince beraber ALmancayı pekiştiririz artık

Yumurtlamadan kaç gün geçti canım? :))

Olabilir onun duaları kabul oluyor genelde her gün teftiş ediyorum sen macununu yedin mi diye sanki sıkıntı adamda da bendeki de Züğürt tesellisi işte
Seni erkek faktörüyle mücadele ederken hayal edemiyorum Allah göstermesin de zaten, adamı camdan aşağı sallandırırsın "Bu spermler nerde yaağ?" diye ahshdjjd

Seni erkek faktörüyle mücadele ederken hayal edemiyorum Allah göstermesin de zaten, adamı camdan aşağı sallandırırsın "Bu spermler nerde yaağ?" diye ahshdjjd
Evet zaten aglütinasyon olayını farkettiğimde senin spermlerin yapışıkmış ne biçim spermin var git onları ayrıştır diye bi miktar söylendim

Evet zaten aglütinasyon olayını farkettiğimde senin spermlerin yapışıkmış ne biçim spermin var git onları ayrıştır diye bi miktar söylendim
Örnek eş. Biz adamların morali çökmesin, kendilerini suçlamasınlar diye cımbızla laf seçiyoruz hatuna bak. Evden de kovsaydın "Git, onları ayırmadan da gelme" diye

Amine Gülfem ismini çok istedim. Ama gülfemin anlamı gül gibi kırmızı dudaklı demekmiş, erkekler öyle mi seslenicekmiş, olmazmış. Sonuç, vazgeçtik.

Örnek eş. Biz adamların morali çökmesin, kendilerini suçlamasınlar diye cımbızla laf seçiyoruz hatuna bak. Evden de kovsaydın "Git, onları ayırmadan da gelme" diye
Hahahah valla ben o konuda biraz gıcığım galiba ya ama kendime de aynı şekilde kızıp yükleniyorum tek taraflı değil
Kuzey baya bi estiriyo söyleyim, ali kran baş kesen oluyolar azcık
Estirsin Estirsin anasına benzicek esecek tabi
Amine Gülfem ismini çok istedim. Ama gülfemin anlamı gül gibi kırmızı dudaklı demekmiş, erkekler öyle mi seslenicekmiş, olmazmış. Sonuç, vazgeçtik.
Ay erkekler ne anlar al dudaktan bal dudaktan onların kapasitesi yetmez onu düşünmeye gülfem güzelmiş tatlı bi tınısı var

Dün yeşil zeytin yerken miğdem bulandı acaba ? Fjdhdjsjshs of eski herseyden suphelenen halim dahamı heyecanlıydım ozaman ne
Yaaa kız sen şimdi böyle deyince senin o hallerini özlemiş olabilirim diye düşündüm aynı heyecanla gel geri duyguu
Hsg döngüyü bozuyor mu bozmuyor mu? Bu akşam Atv'de Ali Kırca ile Siyaset Meydanı programında tartışıyoruz
Bozayazıyor gibi yapıp bozmuyordan yana kullanıyorum oyumu ama tabi herkeşin vücuduna kimse karışamaz
Kızı kuruttunuz beee! Döllenin artık dölleniyorsanız
Hahahah valla yaa
Kocama galiba daha yumurtlama olmadı benim diyince sevindi "yarın sabah değerlendiririz o zaman" diyor
Hahahah Allah sizi
Hahahah dün bizimki de ilk kez keçiboynuzu özü içti bir tatlı kaşığı ben de gözünün önünde tutarım en fazla hatırlatmak için ama etkisi oluyor bence
Atar valla
Abovv enişte zorla tutuluyorsan yardıma ihtiyacın varsa bir sinyal ver

İyi yapıyon aferin öyle devam et. O şekilde çocuk oluyorsa bize de söyle biz de o yöntemi deneyek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…