Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım ağrırsız sızısız en kısa şekildr bitsin bu sürecin inşallah, enfeksiyon olmaz korkma hiç kolay kolay olmaz yani endişe etme

Canım sakin ol, neyi yanlıs yaptigini düsünuyorsun ?
Birde bunlara elinin alişması lazim.,inşallah gebelikle de beraber uzun süre igneler devam ediyor bildigim kadariyla.kendini lütfen sakinleştirmeye caliş,herséy yolunda

Resmi görünce gözüm korktu ya, ben çatlatma iğnemi kayınvalideme yaptırıyorum (tabi dr vitamin verdi diyerek) bunu nasıl yaparım ya...
peçeteye değdirmen sorun olmayacaktır cnm. Allah yardımcın olmuş işte ne güzel :) Darısı son iğneye Keşke göbişini izlemeseydin öyle. kolonyalı pamukla silip bastırsaydın 1 dk sonra çek buluzu :)

Len bir yere gidiyor olsam şu an "Nisan ayında tüplü dalacaklar" başlığında olurdum. Burda benden başka var mı tüplü Anca beraber kanca beraber. Yanıma en az bir tanenizi alayım da öyle bilmem ne ayı annelerine beraber gidelim. Allah sesimizi duysun inşallah. Bütün süreci hep beraber geçirelim aramızda en fazla birkaç ay olsun o kadar istiyorum ki. Hayırlısıyla tabii sağlıkla olsun

Bu kadar ilacı tek seferde mi birleştirip vurdun

Hahahah korkma bişi olmaz bak dedim sana insana bi güç geliyor o an sokuveriyorsun merak etme enfeksiyon falan da olmaz

bize anlatmayı unutma sakın bekliyoruz :))
Kuzum az önce doğumgünü kutlamamızı yaptık. Üstündeki yazıyı okuyunca kalakaldı tabii. Bebek derken? Gerçek mi? Nasıl yani? Falan diye. Tabii sonra açtık muslukları şimdi pişmiş kelle gibi geziyoruz ortalıkta
Rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu

Canım ağrırsız sızısız en kısa şekildr bitsin bu sürecin inşallah, enfeksiyon olmaz korkma hiç kolay kolay olmaz yani endişe etme
Amin amin inşallah
Bilmiyorum ki sıvıları her şişede sonuna kadar vermem lazımmış galiba tam karışması için ama sanki hemşire birazını verip geri çekiyordu gibi gördüm öyle yaptım. Çalkalama sadece hafif salla demişti birazını fazla salladım köpürdü ahshshjsjs Birinde enjektör elimden kaçtı ilaç geri şişeye gitti Bayağı deney yapan ilkokul çocuğu gibiydim
Ben de dün hemşireyi izlerken dehşete düştüm. Kağıt kalem aradı gözlerim
Bu kadar ilacı tek seferde mi birleştirip vurdun
Evet. Gözlerini öyle şey etmeseydin keşke. Benim kaygılarım bana yetiyor, ziyadesiyle mevcut
Hahahah korkma bişi olmaz bak dedim sana insana bi güç geliyor o an sokuveriyorsun merak etme enfeksiyon falan da olmaz
Gel dövüşek

Kızlar iyi akşamlar. Ya femara kullananlara bir sorum olacak. Femara sizde lekelenme tarzi bir şey yapti mi? Bu aralar yumurtlama olacak gibi yarın da kontrolüm var zaten. Ama birkaç saat önce birkaç damla lekelenme gördüm. Femaranin etkisi mi bu normal bir şey mi?

Bana diyor ki az önce
"ordaki herkes senin gibi mi?"
benim gibi mi derken dedim
"hafif kafadan" diyor
Ooo bunu sana sorabildğine göre dışarda yürek yemiş de gelmiş Sen hafif mi kafadanmışsın ahsnsjjdndn
Akşamı da sabahı da diye diye adama tövbe ettirecek Çift çizgiyi görünce de devam eder bu. "Sağlam olsun, biz değerlendirmeye devam edelim" diye ahshahjs

Ben hazırlayıp koydum başucuma kızlar yeterınce negatif yukluyum ınsallah işe yarar.diğeeride 21 gunluk Esma çalışması bolluk sans kısmet bereket.. dolunay varmıs bugun

Eklentiler

• Screenshot_20210328-205304~2.png
    693,1 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20210328-205514~2.png
    565,1 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20210328-205304~2.png
    693,1 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20210328-205230~2.png
    861,2 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…