Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Evet ben de şaşırdım valla hiç yapasım yoktu aslında yumurtlamadan sonra bi salıyorum şeytan dürttü yapayım dedim o zaman yarın sabahı da es geçmeyelim biz hsg antibiyotik derken yumurtlama belki gecikexek olabilir
Hsg sonrası gecikme olabiliyor diyorlar ama benimki de erken oldu mesela. Hatta ben hsg'den birkaç gün sonra yumurtlama akıntısı görüp irkilmiştim çok erken diye. Reglin de erken geleceğini tahmin etmiştim o zaman

Bana da hangisini kullanıyorsun diyorlar. İkincisini diyorum. İlkiyle sesleniyorlar. Madem kendi istediğin adımı kullanacaksın bana neden soruyorsun di mi ama?

Ben de soyadımı çok seviyordum yaa yazık oldu :KK43:
Evet ya gerçekten, söylüyorum hayır ben bu ismi beğendim öyle diyeceğim diyorlar değişik. İkisini birden söyleyenlerde var o en gıcık olduğum durum.
Şimdi soyadım en yaygın kullanılanlardan biri oldu maalesef 😔

Hsg sonrası gecikme olabiliyor diyorlar ama benimki de erken oldu mesela. Hatta ben hsg'den birkaç gün sonra yumurtlama akıntısı görüp irkilmiştim çok erken diye. Reglin de erken geleceğini tahmin etmiştim o zaman
O zaman dolaylı yoldan etkiliyor demek ki🧐

Kızlar bi toplaşın kafam karıştı. Ovü yapmıyorum normalde dün yapayım bi dedim silik çıktı (üstteki dün) he çatlamış dedim bugün de yaptım ateşim yüksek diye koyulaşmış sanki yarın pik olacak gibi acaba bu ay geç yumurtlama olasılığım var mı hsg etkiler mi?
Bence yarın pik olabilir gibi bu sen bugünü yarını salıyı boş geçme ne olur ne olmaz 😊 hsgden sonra gecikme yaşayan olmuş benim daha erken oldu gibi. Her ay sabit değil bence de yumurtlama ha her şey olabilir 🤷
Evet ben de şaşırdım valla hiç yapasım yoktu aslında yumurtlamadan sonra bi salıyorum şeytan dürttü yapayım dedim o zaman yarın sabahı da es geçmeyelim biz hsg antibiyotik derken yumurtlama belki gecikexek olabilir
Aynen canım boş geçirme hiç 🤗
Evet ya gerçekten, söylüyorum hayır ben bu ismi beğendim öyle diyeceğim diyorlar değişik. İkisini birden söyleyenlerde var o en gıcık olduğum durum.
Şimdi soyadım en yaygın kullanılanlardan biri oldu maalesef 😔
Ay ne gıcıkmış onlar. Ben özellikle dikkat ediyorum çünkü dediğin gibi genelde iki ismi olanlar bir isimle özdeşleşiyor. Bazı aileler de ikisini tam halde söylemek konusunda diretiyorlar çocuklarının adlarını
Bizimki de cok yaygın hatta TV de vermıslerdı 😃😃
O derece yani 🙈
Hepimizin soyadı aynı galiba kim olduğum anlaşılacak yakında diye korkuyorum :KK70:
Hahaha alemsiniz yaa benim de hiç yaygın değil nadir o daha fena ifşa olma açısından 🙈

Acaba diyoruz hsg yumurtlama döngüsünü etkiliyor mudur 😂
Hııı yani hormonlara bağlı ama belki rahim içine ufak da olsa bir müdahale olduğu için adeti erkene veya geçe çekmesi olabilir diye düşündüm ama yumurtlamayı da yapabiliyordur belki😬 yumurtlama bence her türlü değişip etkilenebiliyor. Benim pik hep aynı zamanlarda oluyordu ama asıl yumurtlama ne zaman tabi bilemeyix
U Uzaygemisi35 değerlendircem canım pazartesi salıyı da değerlendircem sonra 2 güne 1
En güzeli canım mis 😍 ben de daha günü gelmeden olanlar boşa mı gidiyor yorulup o kritik zamanları değerlrndiremexsek diye düşünüyorum 🤣🤣🙈🙈

X