Kullanmıyorum dedikçe illa o ismi kullananlarda var mesela, hayatımdaki insanların yarısı birini diğer yarısı diğer ismimi kullanıyor cidden sinir bozucu.Bende katılıyorum ,kesinlikle tek isim.Sınıfta hele çok zorlanıyorum yoklama yapıyorsun sesleniyorsun yok hocam ben onu kullanmiyorum ,yok şu yok bu onla mı uğraşacağim bençocuklarda mutsuz zaten
Bakınız ben, saçma bişey olacağı için kendi soyadım yalan olduKesinlikle katılıyorum özellikle kız bebekler ilerde kızlık soyadını kullanmak istese kullanamıyor çok uzun olacağı için, tek isim daha asil
Erkekte eşim kerem ismini seviyorKız ismi kolay da erkek olursa yandık hanımlar
Biz eşimle hiç anlaşamıyoruz erkek isimlerinde yaErkekte eşim kerem ismini seviyor
Bizimki arabasını degıstırcekmıste arkasına dıkkat bebek var asarız dımı dıyor. He asarız aşkım önce bi dikkat hamile var asabilirsekBiz eşimle hiç anlaşamıyoruz erkek isimlerinde ya
O zaan sen Nil Kemal koy. Karışmasınlar. Hemen de cinsyetini bilmeden ona o ismi mi bağdaştırmış yav. Kötü anısı varsa şeyapmayın evet. Hatırladıkça kötü olacak. Yeni bebe onun ağırlığını taşımasınBenim de aklımda olan isimlerdenaslında kesin olan bi isim vardı ama eşim artık ona mesafeli yaklaşıyor kimyasal geçirdim ya sanki bi soğudum diyor onla bağdaştırmış
Fark etmez ki bebek olursa daha da sağlam psikoloji lazım. Ben devam edeceğim terapiye, öyle bir durum olursa da yaniBilmiyorum vallahi bakalım 12 gun var reglıme tabi değişebilir gunu nezman yumurtladm bilmiyorum
Bende kullandım aşılamada aynısını kuzum benim vurulduğum ilacın adı gonal f idiYarın pazar zaten. Mecbur öyle bir müdahale olmadan deneyeceğiz. Bakalım hallederiz inşallah. İğnesi böyle bak bana bayağı uzun geldi. Köküne kadar da soktu
Eki Görüntüle 2811170
Amin hepimiz inşallahBende kullandım aşılamada aynısını kuzum benim vurulduğum ilacın adı gonal f idi
Her gün karnımdan vuruyordum
İğnenin boyutuda böyleydiilk bir kaç gün yaparken acıyor gibi ama sonradan alışıyor insan kuzum
Allahım yardımcın olsun
Çektiğin acıların karşılığını alırsın İnşaAllah kuzum
Güzel erkek ismi yok fazla. Asıl sorun burada benceBiz eşimle hiç anlaşamıyoruz erkek isimlerinde ya
Ben de çok seviyorum Kerem ismini ama ailede var, koyamayık bizErkekte eşim kerem ismini seviyor
Ben kullanamadım bu yüzden çünkü Jean Claude Van Damme gibi oluyordu kendi soyadımı da alırsam ahsnndkdk Yine de iki isim koyarım galiba çünkü ayırıcı oluyor. Diğer türlü çok kalabalık ülkeyiz. Eşimin soyadı da çok yaygın. Çocuğumla aynı isim soyisimde binlerce kişi daha olsun istememKesinlikle katılıyorum özellikle kız bebekler ilerde kızlık soyadını kullanmak istese kullanamıyor çok uzun olacağı için, tek isim daha asil
Hahahahah erkek olursa göbek adını Nil koyarım jdjdjdjO zaan sen Nil Kemal koy. Karışmasınlar. Hemen de cinsyetini bilmeden ona o ismi mi bağdaştırmış yav. Kötü anısı varsa şeyapmayın evet. Hatırladıkça kötü olacak. Yeni bebe onun ağırlığını taşımasın
Kesinlikle ve herkes sanki aynı isimdeymiş gibi geliyorGüzel erkek ismi yok fazla. Asıl sorun burada bence
Hahahah seninle soyadlarımız aynı olabilir benim eşimin soyadı da çok yaygınBen kullanamadım bu yüzden çünkü Jean Claude Van Damme gibi oluyordu kendi soyadımı da alırsam ahsnndkdk Yine de iki isim koyarım galiba çünkü ayırıcı oluyor. Diğer türlü çok kalabalık ülkeyiz. Eşimin soyadı da çok yaygın. Çocuğumla aynı isim soyisimde binlerce kişi daha olsun istemem
Evet canım bence ateş yükselince yumurtlama olmuş oluyor galiba artık. Senin bariz artış belki de bugün olmuşturkeşke görsek ya valla şu yumurtayı süresini falann
Doğanın dengesi bozulmasın diye benim fazla erken geldiği için seninki gecikiyor olabilirGünaydın kizlar gecikmenin 8. Günü benim gelenler gelmedi hala kocam da tutturdu sen hamilesin diyo dedim aksam namaz kılarken mi söylediler nerden biliyondedim artık test yaptım negatif cikti diye oturdu bi tarafının üstüne zavallım sonra da diyor ki ya sana bozuk test denk geldiyse he dedim ona beni bulmuştur dogru diyon
Bu aylarda sanki çoğu kişininki gecikti ya hep öyle okudum gibi
Heeeeeeh sen de Nil Kemal 2 koy o zaman. Çocuğumla karışmasınlar.İnci, bil, ipek, eylül ü ben de çok seviyorum ama kocişkoyla ortak bir paydada buluşamadık bunlarlabu arada isimler ditekt karakteri etkiliyor, naz koyarsanız nazlı olur çok
Omg wtf dan iyidir diye şeyettim
Bana da hangisini kullanıyorsun diyorlar. İkincisini diyorum. İlkiyle sesleniyorlar. Madem kendi istediğin adımı kullanacaksın bana neden soruyorsun di mi ama?Kullanmıyorum dedikçe illa o ismi kullananlarda var mesela, hayatımdaki insanların yarısı birini diğer yarısı diğer ismimi kullanıyor cidden sinir bozucu.
Kendimi sadece tek isme ait hissediyorum halbuki.
Ben de soyadımı çok seviyordum yaa yazık olduBakınız ben, saçma bişey olacağı için kendi soyadım yalan oldu
Kuzey de aşırı yayıldı ya ı-ıhHahahahah erkek olursa göbek adını Nil koyarım jdjdjdj
Kesinlikle ve herkes sanki aynı isimdeymiş gibi geliyorKuzey e bi yükseliyorum ama bakalım
Hahahah seninle soyadlarımız aynı olabilir benim eşimin soyadı da çok yaygın
Fark eder mi ki? İki günde bir devam edin zaten. Ben yumurtlamanın her ay aynı dönemde olduğuna inanmıyorum nedense. Ayın herhangi bir yerinde de olabilirmiş gibi geliyorKızlar bi toplaşın kafam karıştı. Ovü yapmıyorum normalde dün yapayım bi dedim silik çıktı (üstteki dün) he çatlamış dedim bugün de yaptım ateşim yüksek diye koyulaşmış sanki yarın pik olacak gibi acaba bu ay geç yumurtlama olasılığım var mı hsg etkiler mi?
O kızlık soyadım bebek ben ikisini de kullanıyorum. Eşimin soyadımda yok Y harfi ile başlıyorKuzey de aşırı yayıldı ya ı-ıh
Sanmam. Senin soyadında b, k, t'den biri varmış
Evet ben de şaşırdım valla hiç yapasım yoktu aslında yumurtlamadan sonra bi salıyorum şeytan dürttü yapayım dedim o zaman yarın sabahı da es geçmeyelim biz hsg antibiyotik derken yumurtlama belki gecikexek olabilirFark eder mi ki? İki günde bir devam edin zaten. Ben yumurtlamanın her ay aynı dönemde olduğuna inanmıyorum nedense. Ayın herhangi bir yerinde de olabilirmiş gibi geliyor
Benimki de Y ahsnsjjsjsjO kızlık soyadım bebek ben ikisini de kullanıyorum. Eşimin soyadımda yok Y harfi ile başlıyor