Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bende katılıyorum ,kesinlikle tek isim.Sınıfta hele çok zorlanıyorum yoklama yapıyorsun sesleniyorsun yok hocam ben onu kullanmiyorum ,yok şu yok bu onla mı uğraşacağim ben 🤣🤣🤣 çocuklarda mutsuz zaten 😂😂
Kullanmıyorum dedikçe illa o ismi kullananlarda var mesela, hayatımdaki insanların yarısı birini diğer yarısı diğer ismimi kullanıyor cidden sinir bozucu. 😂
Kendimi sadece tek isme ait hissediyorum halbuki.

Kesinlikle katılıyorum özellikle kız bebekler ilerde kızlık soyadını kullanmak istese kullanamıyor çok uzun olacağı için, tek isim daha asil 💜
Bakınız ben, saçma bişey olacağı için kendi soyadım yalan oldu 🙄

Benim de aklımda olan isimlerden 😂 aslında kesin olan bi isim vardı ama eşim artık ona mesafeli yaklaşıyor kimyasal geçirdim ya sanki bi soğudum diyor onla bağdaştırmış
O zaan sen Nil Kemal koy. Karışmasınlar. Hemen de cinsyetini bilmeden ona o ismi mi bağdaştırmış yav. Kötü anısı varsa şeyapmayın evet. Hatırladıkça kötü olacak. Yeni bebe onun ağırlığını taşımasın

Yarın pazar zaten. Mecbur öyle bir müdahale olmadan deneyeceğiz. Bakalım hallederiz inşallah. İğnesi böyle bak bana bayağı uzun geldi. Köküne kadar da soktu
Eki Görüntüle 2811170
Bende kullandım aşılamada aynısını kuzum benim vurulduğum ilacın adı gonal f idi
Her gün karnımdan vuruyordum
İğnenin boyutuda böyleydi 😣 ilk bir kaç gün yaparken acıyor gibi ama sonradan alışıyor insan kuzum
Allahım yardımcın olsun
Çektiğin acıların karşılığını alırsın İnşaAllah kuzum 🌺

Bende kullandım aşılamada aynısını kuzum benim vurulduğum ilacın adı gonal f idi
Her gün karnımdan vuruyordum
İğnenin boyutuda böyleydi 😣 ilk bir kaç gün yaparken acıyor gibi ama sonradan alışıyor insan kuzum
Allahım yardımcın olsun
Çektiğin acıların karşılığını alırsın İnşaAllah kuzum 🌺
Amin hepimiz inşallah 🤲🏻 Bakalım bu akşam deneyeceğiz kendimiz ilk defa

Kesinlikle katılıyorum özellikle kız bebekler ilerde kızlık soyadını kullanmak istese kullanamıyor çok uzun olacağı için, tek isim daha asil 💜
Ben kullanamadım bu yüzden çünkü Jean Claude Van Damme gibi oluyordu kendi soyadımı da alırsam ahsnndkdk Yine de iki isim koyarım galiba çünkü ayırıcı oluyor. Diğer türlü çok kalabalık ülkeyiz. Eşimin soyadı da çok yaygın. Çocuğumla aynı isim soyisimde binlerce kişi daha olsun istemem

O zaan sen Nil Kemal koy. Karışmasınlar. Hemen de cinsyetini bilmeden ona o ismi mi bağdaştırmış yav. Kötü anısı varsa şeyapmayın evet. Hatırladıkça kötü olacak. Yeni bebe onun ağırlığını taşımasın
Hahahahah erkek olursa göbek adını Nil koyarım jdjdjdj
Güzel erkek ismi yok fazla. Asıl sorun burada bence 🤣
Kesinlikle ve herkes sanki aynı isimdeymiş gibi geliyor 😂 Kuzey e bi yükseliyorum ama bakalım 😂
Ben kullanamadım bu yüzden çünkü Jean Claude Van Damme gibi oluyordu kendi soyadımı da alırsam ahsnndkdk Yine de iki isim koyarım galiba çünkü ayırıcı oluyor. Diğer türlü çok kalabalık ülkeyiz. Eşimin soyadı da çok yaygın. Çocuğumla aynı isim soyisimde binlerce kişi daha olsun istemem
Hahahah seninle soyadlarımız aynı olabilir benim eşimin soyadı da çok yaygın 😂

Kızlar bi toplaşın kafam karıştı. Ovü yapmıyorum normalde dün yapayım bi dedim silik çıktı (üstteki dün) he çatlamış dedim bugün de yaptım ateşim yüksek diye koyulaşmış sanki yarın pik olacak gibi acaba bu ay geç yumurtlama olasılığım var mı hsg etkiler mi?

Eklentiler

• IMG_20210328_154450.jpg
    IMG_20210328_154450.jpg
    112,7 KB · Görüntüleme: 45
Evet canım bence ateş yükselince yumurtlama olmuş oluyor galiba artık. Senin bariz artış belki de bugün olmuştur 🙄 keşke görsek ya valla şu yumurtayı süresini falann🙈
minseo minseo
Vallahi çok merak ediyorum ben de bi test olsa bize yazılı olarak cevap verse yumurta şuan çatladı şu kadar süre içinde ilişkiye girin, yumurta şuan tüplerde vs diye 😂

O teknoloji çıksın artık evet. İstediğimiz an spermler nerede, yumurta ne alemde öğrenebilelim, yeterin!

Günaydın kizlar gecikmenin 8. Günü benim gelenler gelmedi hala kocam da tutturdu sen hamilesin diyo dedim aksam namaz kılarken mi söylediler nerden biliyon 😄😄dedim artık test yaptım negatif cikti diye oturdu bi tarafının üstüne zavallım sonra da diyor ki ya sana bozuk test denk geldiyse he dedim ona beni bulmuştur dogru diyon 😅
Bu aylarda sanki çoğu kişininki gecikti ya hep öyle okudum gibi
Doğanın dengesi bozulmasın diye benim fazla erken geldiği için seninki gecikiyor olabilir 🤣 Yaptın mı tekrar test?
İnci, bil, ipek, eylül ü ben de çok seviyorum ama kocişkoyla ortak bir paydada buluşamadık bunlarla 😏 bu arada isimler ditekt karakteri etkiliyor, naz koyarsanız nazlı olur çok 😁

Omg wtf dan iyidir diye şeyettim 😂😂
Heeeeeeh sen de Nil Kemal 2 koy o zaman. Çocuğumla karışmasınlar.
Kullanmıyorum dedikçe illa o ismi kullananlarda var mesela, hayatımdaki insanların yarısı birini diğer yarısı diğer ismimi kullanıyor cidden sinir bozucu. 😂
Kendimi sadece tek isme ait hissediyorum halbuki.
Bana da hangisini kullanıyorsun diyorlar. İkincisini diyorum. İlkiyle sesleniyorlar. Madem kendi istediğin adımı kullanacaksın bana neden soruyorsun di mi ama?
Bakınız ben, saçma bişey olacağı için kendi soyadım yalan oldu 🙄
Ben de soyadımı çok seviyordum yaa yazık oldu :KK43:

Hahahahah erkek olursa göbek adını Nil koyarım jdjdjdj

Kesinlikle ve herkes sanki aynı isimdeymiş gibi geliyor 😂 Kuzey e bi yükseliyorum ama bakalım 😂

Hahahah seninle soyadlarımız aynı olabilir benim eşimin soyadı da çok yaygın 😂
Kuzey de aşırı yayıldı ya ı-ıh
Sanmam. Senin soyadında b, k, t'den biri varmış

Kızlar bi toplaşın kafam karıştı. Ovü yapmıyorum normalde dün yapayım bi dedim silik çıktı (üstteki dün) he çatlamış dedim bugün de yaptım ateşim yüksek diye koyulaşmış sanki yarın pik olacak gibi acaba bu ay geç yumurtlama olasılığım var mı hsg etkiler mi?
Fark eder mi ki? İki günde bir devam edin zaten. Ben yumurtlamanın her ay aynı dönemde olduğuna inanmıyorum nedense. Ayın herhangi bir yerinde de olabilirmiş gibi geliyor

Asil çok güzel bir erkek ismi bence. Bunu değerlendirin. Herkese yapmam bu kıyağı. Kulağıma bir türlü oturtamıyorum o yüzden eledim ben ama hala çok güzel bir isim olduğunu düşünüyorum

Fark eder mi ki? İki günde bir devam edin zaten. Ben yumurtlamanın her ay aynı dönemde olduğuna inanmıyorum nedense. Ayın herhangi bir yerinde de olabilirmiş gibi geliyor
Evet ben de şaşırdım valla hiç yapasım yoktu aslında yumurtlamadan sonra bi salıyorum şeytan dürttü yapayım dedim o zaman yarın sabahı da es geçmeyelim biz hsg antibiyotik derken yumurtlama belki gecikexek olabilir

X