Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Çıkıyor mu ki aklımdan 🙈 deli gibi araştırıyorum saatlerdir. Allah sonumuzu hayır etsin 😂

Ayılar 100 TL ye kan testi yapıyorlar yoksa yarın gider bi daha yaptırırdım 😁 yok kuzum iğne etkisi olsa önceki günlerde testte çıkardı zaten. İlk 11.günde yaptım tertemiz negatifti. Allahım nolur geç döllenme olsun amin 🙏😂 iğnede de geç döllenme olabilir mi ki yav 🤔
İğnenin etkisi geçmiş. Niye 5 üstü çıksın ki? Geçti di mi etkisi? Bana geç döllenme çağrıştırdı ama iğne olunca nasıl oluyor bilemedimden atlamadım

İğnenin etkisi geçmiş. Niye 5 üstü çıksın ki? Geçti di mi etkisi? Bana geç döllenme çağrıştırdı ama iğne olunca nasıl oluyor bilemedimden atlamadım
Evet kuzum iğnenin etkisi 11.günde bile yoktu ki. Bugün 15.gün. Şimdi ona bakıcam bende iğnede geç döllenme olabilir mi diye. Yoksa geriye tek ihtimal kimyasal kalıyor

Öğlenden beri giremedim geçmiş sayfaları okumaya çalıştımda, benimde instagramda kimi görsem ya hamile ya doğurdu, kimisi benle birlikte evlendi kimisi çok sonra. Ama takılmıyorum böyle şeylere, kendime odaklıyım sadece biran önce olması yolunda hayaller kuruyorum sürekli, uzun süre hayal olarak kalmaz umarım, gerçekleşir. 🙏🏻
Buraya da yazmak, hem kendi dertlerimi hem hepinizin dertlerini ve hamile olanların sevinçlerini paylaşmak çok iyi geliyor. Çevremde bu konuları konuşamıyorum hiçbir arkadaşımla çünkü, kime ne anlatıcam diye düşünüp vazgeçiyorum her seferinde, o açıdan iyiki varsınız söylemek istedim. 🌸
Yarın bende dua edeceğim hepimiz için, hayallerimiz en güzelinden kucağımıza gelir inşallah. 🥰

Başka yer olsa yapardım da. Tüp olunca cesaret edemem. Tedaviyi riske atamam. Orda çok ağırbaşlı, hanım hanımcık biri oluyorum 🤣 Bak Miss Bride Miss Bride 'da da var o ışık. O da "Açın lab'ı teftişe geldim" diyebilir 🤣
Hiç hiç, doktor telefonunu verdi acil bir durum olursa ara diye, adamı aradım bi kere, nefes nefese konuşuyo, napıyosa bilmiyorum artık, koşuda falandır inşallah. :KK70: Özür dileye dileye kapattım telefonu. Bi daha da arayamadım utandım.
Kaldı ki lab teftiş edicem. :KK70: :KK70:

Hiç hiç, doktor telefonunu verdi acil bir durum olursa ara diye, adamı aradım bi kere, nefes nefese konuşuyo, napıyosa bilmiyorum artık, koşuda falandır inşallah. :KK70: Özür dileye dileye kapattım telefonu. Bi daha da arayamadım utandım.
Kaldı ki lab teftiş edicem. :KK70: :KK70:
Gece yarısı mı aradın adamı, doğru söyle 🤣

Gece yarısı mı aradın adamı, doğru söyle 🤣
Gündüzdü, aceleyle bişeyler sordum adam nefes nefese cevap verince kötü hissettim kendimi ama durum acildi yani.
Daha uzun uzun sorardım da öyle olunca utandım kısa kestim. :KK70:
Ne biliyim canım adamın başında mı bekliyorum.

Gündüzdü, aceleyle bişeyler sordum adam nefes nefese cevap verince kötü hissettim kendimi ama durum acildi yani.
Daha uzun uzun sorardım da öyle olunca utandım kısa kestim. :KK70:
Ne biliyim canım adamın başında mı bekliyorum.
Doktorunu iş üstünde basmış piiiiiii

Çıkıyor mu ki aklımdan 🙈 deli gibi araştırıyorum saatlerdir. Allah sonumuzu hayır etsin 😂

Ayılar 100 TL ye kan testi yapıyorlar yoksa yarın gider bi daha yaptırırdım 😁 yok kuzum iğne etkisi olsa önceki günlerde testte çıkardı zaten. İlk 11.günde yaptım tertemiz negatifti. Allahım nolur geç döllenme olsun amin 🙏😂 iğnede de geç döllenme olabilir mi ki yav 🤔
Selam canim catlatma ignesinden 11 gun sonrami yaptin.. yoksa iliskiden mi..

Kızlar selam, ben bu çocuk yapma işinden vazgeçeceğim galiba..

Şimdi doktordan geldim. Klomenin yaptığı 4 cm kist 1 hafta sonra 3 cm e düşmüştü şuan ki adetimi de parçalı falan olunca hah dedim kis patladı gitti. Keşke öyle olsaydı şuan kistim 5 buçuk 6 cm e yaklaşmış. Moralim çok ama çok bozuk.
Merhaba canım hiç moralini bozma benimde kocamaann 8cm vardı ilaçla 1 ayda mucize bir şekilde yok oldu doktor bile inanamadı kaldı ki 5cm üzerineenolunca kanserlimi diye test yapıyolarmış bana onuda yaptılar nası korktum anlatamam geçmezse ameliyat demişti çok şükür Rabbime derdime derman oldu şifa oldu be puuff dedi gitti kistim dua et kuzum geçecek inşallah 😇🙏🏻😘

Merhaba canım hiç moralini bozma benimde kocamaann 8cm vardı ilaçla 1 ayda mucize bir şekilde yok oldu doktor bile inanamadı kaldı ki 5cm üzerineenolunca kanserlimi diye test yapıyolarmış bana onuda yaptılar nası korktum anlatamam geçmezse ameliyat demişti çok şükür Rabbime derdime derman oldu şifa oldu be puuff dedi gitti kistim dua et kuzum geçecek inşallah 😇🙏🏻😘
Hangi ilaci verdi doktor canım bir de doktorun nerde

Günaydın kızlarrr. R Random3 canım tam bulamadım konuşamaları ama kan testininmi değeri yüksek çıktı hadi inşallah
Günaydın canım. Evet @NealStreet in dediği gibi 6,90 çıktı sonuç ama telefonda negatif dediler 25in üstü olmalıymış 🙄 pazartesi belli olur. Geç döllenme mi yoksa kimyasal mı..

Günaydın kızlarrrr... 🍀
Beraat gecemiz mübarek olsun.. Bu gece ölecekler doğacaklar rızıklar kazalar belalar herşeyin yazılacağı gece.. Duamızı sağlam tutalım, Rabbim hepimizin hanesine hayırlı sağlıklı evlatlar ve güzel yazılar yazsın inşallah🤲🏻

X