Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bence en doğal hakkınız, asıl bunda cesaret edecen aslanım. Hiç de riskli bi durum değil.
kollarını bağla otur karşılarına, ikna edin hadi beni de

Bence en doğal hakkınız, asıl bunda cesaret edecen aslanım. Hiç de riskli bi durum değil.
kollarını bağla otur karşılarına, ikna edin hadi beni de
Hahah o parayı verene kadardı. Yani bir kısmını verene kadar... Elimizi verince kolumuzu kaptırmış olduk. Artık tersleşmeyelim diye ben sularına gideceğim galiba

Hahaaj ben hani telefonla arıyorlar ya embriyonun her günlük gelişimini, ben göreyim geleyim her gün falan derdim onlarla bir incelerdim herhalde
"Ben bazı embriyo incelemelerini detaylı olarak araştırdım. Sizin bahsettiğiniz kalitedeki embriyonun görüntüsü bu değil"

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahaaj ben hani telefonla arıyorlar ya embriyonun her günlük gelişimini, ben göreyim geleyim her gün falan derdim onlarla bir incelerdim herhalde
Beyfendi iyice dölleyebildiniz dimi? Bakın a kalite olanlara lütfen iyi davranın, b ve c leri dondurtcam ama önceliğim kocişkomla en iyi özelliklerimizin var olduğu a lar neyse bekleyin ben geliyorum birlikte yapalım

"Ben bazı embriyo incelemelerini detaylı olarak araştırdım. Sizin bahsettiğiniz kalitedeki embriyonun görüntüsü bu değil"
Hahhaha nasıl da tanıyor
Beyfendi iyice dölleyebildiniz dimi? Bakın a kalite olanlara lütfen iyi davranın, b ve c leri dondurtcam ama önceliğim kocişkomla en iyi özelliklerimizin var olduğu a lar neyse bekleyin ben geliyorum birlikte yapalım
Hqhaha aynen öyle valla kendimi hayal edebiliyorum keşke bütün genetik dizilimi görebilsek çok heyecanlı olurdu
"Ben gelmeden başlamayın tamam mı?"
Hahaha aynen bekleyin geliyorum mümkünse anestezi de vermeyin yumurta toplarken ben göreyim durun onu toplayın önce falan diye seçeyeim
Of ben deliririm tüp yaptırsam embriyo mu bu emin misiniz diye yüz kere sorarım
Ben de ya karışma durumu çok korkutuyor beni bir de tamamen güveniyorsun yani ne diyorlarsa o

Güvenemiyorsun işte. Şekil 1.a
Henüz var olmayan embriyonun başkasına gitmesinden endişe duyuyorum

Çıkıyor mu ki aklımdan deli gibi araştırıyorum saatlerdir. Allah sonumuzu hayır etsin

Ayılar 100 TL ye kan testi yapıyorlar yoksa yarın gider bi daha yaptırırdım yok kuzum iğne etkisi olsa önceki günlerde testte çıkardı zaten. İlk 11.günde yaptım tertemiz negatifti. Allahım nolur geç döllenme olsun amin iğnede de geç döllenme olabilir mi ki yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…