Hadi inşallahHmmm, benim de 27 küsürdü içtim 18 oldu şuan 40 çok oynak ya. İnşallah 10lara düşer senin de benim de
Ben üçünüzden de aynı performansı beklerim şahsenminseo olsa kesin gezerdi. "Parasıyla bir hizmet satın alıyorum. Embriyolarımın nasıl saklandığını görmek benim yasal hakkım. Sizi mahkemelerde sürüm sürüm süründürürüm" derdi
Başka yer olsa yapardım da. Tüp olunca cesaret edemem. Tedaviyi riske atamam. Orda çok ağırbaşlı, hanım hanımcık biri oluyorum
Bence en doğal hakkınız, asıl bunda cesaret edecen aslanım. Hiç de riskli bi durum değil.Başka yer olsa yapardım da. Tüp olunca cesaret edemem. Tedaviyi riske atamam. Orda çok ağırbaşlı, hanım hanımcık biri oluyorumBak Miss Bride 'da da var o ışık. O da "Açın lab'ı teftişe geldim" diyebilir
Hahah o parayı verene kadardı. Yani bir kısmını verene kadar... Elimizi verince kolumuzu kaptırmış olduk. Artık tersleşmeyelim diye ben sularına gideceğim galibaBence en doğal hakkınız, asıl bunda cesaret edecen aslanım. Hiç de riskli bi durum değil.
kollarını bağla otur karşılarına, ikna edin hadi beni de
Hahaaj ben hani telefonla arıyorlar ya embriyonun her günlük gelişimini, ben göreyim geleyim her gün falan derdim onlarla bir incelerdim herhalde
"Ben bazı embriyo incelemelerini detaylı olarak araştırdım. Sizin bahsettiğiniz kalitedeki embriyonun görüntüsü bu değil"Hahaaj ben hani telefonla arıyorlar ya embriyonun her günlük gelişimini, ben göreyim geleyim her gün falan derdim onlarla bir incelerdim herhalde
Beni tanımışminseo olsa kesin gezerdi. "Parasıyla bir hizmet satın alıyorum. Embriyolarımın nasıl saklandığını görmek benim yasal hakkım. Sizi mahkemelerde sürüm sürüm süründürürüm" derdi
Beyfendi iyice dölleyebildiniz dimi? Bakın a kalite olanlara lütfen iyi davranın, b ve c leri dondurtcam ama önceliğim kocişkomla en iyi özelliklerimizin var olduğu a larHahaaj ben hani telefonla arıyorlar ya embriyonun her günlük gelişimini, ben göreyim geleyim her gün falan derdim onlarla bir incelerdim herhalde
"Ben gelmeden başlamayın tamam mı?"Beyfendi iyice dölleyebildiniz dimi? Bakın a kalite olanlara lütfen iyi davranın, b ve c leri dondurtcam ama önceliğim kocişkomla en iyi özelliklerimizin var olduğu a larneyse bekleyin ben geliyorum birlikte yapalım
Of ben deliririm tüp yaptırsam embriyo mu bu emin misiniz diye yüz kere sorarım"Ben gelmeden başlamayın tamam mı?"
Ben okucam canım yarın Meryem suresi ile yasin okucam hepimiz için dua edicemKızlar yarın kandile toplu dua mı yapsak napsak
Hahhaha nasıl da tanıyor"Ben bazı embriyo incelemelerini detaylı olarak araştırdım. Sizin bahsettiğiniz kalitedeki embriyonun görüntüsü bu değil"
Hqhaha aynen öyle valla kendimi hayal edebiliyorumBeyfendi iyice dölleyebildiniz dimi? Bakın a kalite olanlara lütfen iyi davranın, b ve c leri dondurtcam ama önceliğim kocişkomla en iyi özelliklerimizin var olduğu a larneyse bekleyin ben geliyorum birlikte yapalım
Hahaha aynen bekleyin geliyorum"Ben gelmeden başlamayın tamam mı?"
Ben de ya karışma durumu çok korkutuyor beni bir deOf ben deliririm tüp yaptırsam embriyo mu bu emin misiniz diye yüz kere sorarım
Beni korkutmuyor ben karışırım çünkü güvenmiyorumBen de ya karışma durumu çok korkutuyor beni bir detamamen güveniyorsun yani ne diyorlarsa o
Tmm canm bende okurum dua ederim herkeseBen okucam canım yarın Meryem suresi ile yasin okucam hepimiz için dua edicem
Güvenemiyorsun işte. Şekil 1.aHahhaha nasıl da tanıyor
Hqhaha aynen öyle valla kendimi hayal edebiliyorumkeşke bütün genetik dizilimi görebilsek çok heyecanlı olurdu
Hahaha aynen bekleyin geliyorummümkünse anestezi de vermeyin yumurta toplarken ben göreyim durun onu toplayın önce falan diye seçeyeim
Ben de ya karışma durumu çok korkutuyor beni bir detamamen güveniyorsun yani ne diyorlarsa o
Nabıcan olum spermin alnında yazıyor mu bu kocanın diye? Üstüne işaret koy mu diyeceksin kocana ahshhsjsBeni korkutmuyor ben karışırım çünkü güvenmiyorum
Çıkıyor mu ki aklımdanOnun daha sırrını bulamadık ama dene işte bir şeyler. Düşünmemeye çalış. Pembe fili düşünme hikayesi gibi oldu bu da. İnadına daha çok düşünürsün ahsnnsns. Dediğimi yap, yaptığımı yapma işte randomcım
Ayılar 100 TL ye kan testi yapıyorlar yoksa yarın gider bi daha yaptırırdımHellöö canım bunda referans değeri değişmez ki canım 5 üstü takip edilmesi gerekir dur bakalım ben olsam umutlanırdım sanırımkendilerince yorumlamış olabilirler. İğne etkisi bugüne bu kadar kalmazdı bence yeni yükselen bir değer olabilir inşallah
Bence değişmiyor ama şüpheli görmüşler yine de böyle yok demeleri çok ilginç
Bence de aynen böyle 5 üstü sayılır ama tabi takip etmek laxım
Canım dur bakalım geç döllenme olmuş olabilir çatlatma iğnesinden sonra hemen çatlamazsa böyle olabiliyor bence. Bu iki gün dikkat et bakalım progestan da kullanmış mıydın? Henüz adet de gelmediği için umut var canım
Ben tanırım kocamın sperminiNabıcan olum spermin alnında yazıyor mu bu kocanın diye? Üstüne işaret koy mu diyeceksin kocana ahshhsjs