Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Elimden ne gelirse yardımcı olurum kuzum
Devlette mi yaptırdın aşılamanı canım? Seninle kaderimiz bir 🙄hepsini okudum. Çok üzüldüm ama çok da psikolojik bozmuşsun kendini hadi şuan hamiş olsan böyle bebeğin nasıl dursun sende yazık ya 😏lütfen bu kadar yapma bunu kendine bende aynıyım napalım aya da çıksak faydasız zorla değil ki 😣nasiple kavga olmuyor o ben nasıl istersem öyle gülerim diyor. 🙈

Konuşmalara bak. Laflara bak bak. Dil olmuş pabuç. Yarın gelirsin "testime bakın, yumurtam var mı, ben kadın mıyım" diye ama hıh o zaman da ben susacağım işte.

Gidin gidin. Fotola bizi de
tımam tımam kızma :KK70: hee yaptım ovü ama gene silik . gecen yanlış hesaplamısım tarıhı reglının 12.gunu pozitife cok yakındı ertesi gun sılık .. bugunde yaptım 17.gun sılık. son ovümde bıttı zaten. yaa gene yumurtlamıcam yada daha sonra yumurtlıcam bılmıyorum.ben normalde yumurtluyorum emınm ama ıns klomen hormonlarımı bozmamsıtır tek dusuncem bu. bekleyıp gorucez bakalım reglı olmazsam.

Devlette mi yaptırdın aşılamanı canım? Seninle kaderimiz bir 🙄hepsini okudum. Çok üzüldüm ama çok da psikolojik bozmuşsun kendini hadi şuan hamiş olsan böyle bebeğin nasıl dursun sende yazık ya 😏lütfen bu kadar yapma bunu kendine bende aynıyım napalım aya da çıksak faydasız zorla değil ki 😣nasiple kavga olmuyor o ben nasıl istersem öyle gülerim diyor. 🙈
Hamile olsa bebeği neden durmasın, anlamadım? Bebeği duranlar psikolojisini iyi mi yapmış? İnsan kayıp verince psikolojisi de bozulur yani. Her şey bizim için. İnsan yıkılır, sonra yeniden ayağa kalkar. Sonra birden aklına geliverir "Bu insan bana niye böyle dedi ki" diye bir de bunu dert eder di mi ama?

tabi canım bulunduruyor bak int de hatta inofolicten daha etkili bence ben bu ay bu kadar akıntı yaşıyorum bunu kullandığımdan beri inofolicte olmamıştı bu kadar bir tek bunda folik asit yok inofolicte folic asit var onu da takvye alabilirsin.
Bu daha etkiliyse bunu alyım kuzum ayrıyetten folık içerim

Bence bir şeylerin gerçekleşmesi için belirli bir olgunluğa erişmek gerekiyor, vazgeçmek değil de "tamam bunu yaşamam gerekiyormuş, ben bu olmadan da hayatıma devam edebilirim" diyebildiğimiz an o şey bize daha kolay geliyor çünkü enerji alanımızı değiştiriyoruz
Ben birgün olacağına inanıyorum. 👍
Ogünün biraz uzun sürmesini istemiyorum derken bu senin yazdıkların işin içine giriyor çok haklısın puli 😀

tımam tımam kızma :KK70: hee yaptım ovü ama gene silik . gecen yanlış hesaplamısım tarıhı reglının 12.gunu pozitife cok yakındı ertesi gun sılık .. bugunde yaptım 17.gun sılık. son ovümde bıttı zaten. yaa gene yumurtlamıcam yada daha sonra yumurtlıcam bılmıyorum.ben normalde yumurtluyorum emınm ama ıns klomen hormonlarımı bozmamsıtır tek dusuncem bu. bekleyıp gorucez bakalım reglı olmazsam.
🤐

Ekran Alıntısı.PNG

@NealStreet Maltepe köprüsünden vazgeç derim ben :))

anneyi gruba alırmısın :KK70: şu ürüme çakralarını nasıl aççakmışız:KK70: ulan grupta ne ararsan var maşallah D:
Hahahhahaha... ayy yaa meditasyon yapmakla canım, sabah akşam... dur bir çakra şeysi göndereyim anneme ben hazırladım meditasyon müziğini açıp bu cümleleri söylüyor.. ciddiyim ben ama.. düzenli yapışta herşey youna giriyor ben 3 ay denemiştim, sonra bıraktım düzenli yapamadım.

Eklentiler

• Çakralar.png
    Çakralar.png
    316,9 KB · Görüntüleme: 41
Hahahhahaha... ayy yaa meditasyon yapmakla canım, sabah akşam... dur bir çakra şeysi göndereyim anneme ben hazırladım meditasyon müziğini açıp bu cümleleri söylüyor.. ciddiyim ben ama.. düzenli yapışta herşey youna giriyor ben 3 ay denemiştim, sonra bıraktım düzenli yapamadım.
bunu gunde kac kere ıcıyoz ay yapıyoz sımdı :KK70::KK70: cıkartıyım hmen

İşte geçemezse dış gebelik oluyor ama geçendebiliyor. 2 tüpü tıkalı olup doğal yolla da hamile kalan var 2 tüpü açık olup dış gebelik geçirende burda biraz ilahi güçler devreye giriyor sanırım 😂 aşılama ile ilgili çok detaylı bilgim yok kuzu
Kuzum yanlış mı biliyorm ama yanlışsam biri beni aydınlatsın. dış gebelik spermle yumurta tüpte birleşip embriyo oluşturduktan sonra tüpte biryere tutunması değil miydi? 2 tüpü tıkalı hamile kalma durumu ne yapıp edip sperm veya yumurta o tıkanıklıktan geçmiştir ve embriyo oluşmuştur...

Kuzum yanlış mı biliyorm ama yanlışsam biri beni aydınlatsın. dış gebelik spermle yumurta tüpte birleşip embriyo oluşturduktan sonra tüpte biryere tutunması değil miydi? 2 tüpü tıkalı hamile kalma durumu ne yapıp edip sperm veya yumurta o tıkanıklıktan geçmiştir ve embriyo oluşmuştur...
Aynen canım işte rahimde değil tüpte büyüyor doktor da öyle dedi aslında dış gebelik riski var mı dediğim zaman, dış gebelik riski her zaman var tüp açıkta olsa kapalı da olsa onunla ilgili değil çok dedi

X