Senin yaş kaçtı? Sizde de aşılamayı atlarlar belki. Bize öneremediler bile meselayok ya..valla bende o sabır yok eşim de benden daha sabırsız...
Kocanı yanından ayırma turuncu sonuçtaHepsini okudum, iki sorum var. Bir: Kocamı turuncu bir obje sayabiliyor muyum?
İki: Bu yorumu ben mi yazmışım?
Eki Görüntüle 2810020
Olabilir turuncu renk enerjiyi yükseltiyorondan mı acaba meditasyon yapanlar, hintliler genelde turuncu giyerler... aklıma çokonat reklamı geldi :))))))
Sahi budistler direkt turuncu bir şey giyiyor değil mi? Adını unuttum. Çakrasından demek kiondan mı acaba meditasyon yapanlar, hintliler genelde turuncu giyerler... aklıma çokonat reklamı geldi :))))))
Nö. Kendi soyadımda vardı bir tane. Bunda hiçbiri yok ama benim bütün çakralarım açık. Sorun kafamdaKocanı yanından ayırma turuncu sonuçtasende var mı bu harfler bende sadece B harfi var
e benim kapalı ozman:S harfler yok :S pof bi çakramız eksıktı vallahi ya2. Çakra ile ilgili
Hayır. Profilinde turunç var. Açık senin çakralar, ben görüyorum şarıl şarıl akıyore benim kapalı ozman:S harfler yok :S pof bi çakramız eksıktı vallahi ya
Jane Jetgil Hayatında hiç mi bir eksiklik hissetmiyorsun Duygu? He Duygu? Beni tokatlayan aplam gelsin günlük dozumu versin demiyorsun. Bunsuz nasıl devam ediyorsun hayatına, hı?
Yarın nereye gidiyoruz. Karar verdik mi?
Bütün hepsini okudum canım hem gözlerim doldu o kadar iyi anladım ki bu sebepsiz şey kabus gibi aynı hala insan birşey mi benim doktor mu göremedi demekle kafayı yedirtten durum. Tam 9 doktor denedim özellikle 2 doktorumla baya içli dışlı oldum. Doktor bana soruyor acaba niye olmuyor ki ben doktora.Bende de malesef 3 kayıp var canım
hintliler Sari giyiniyorlar canım... budistler ise keşiş... keşiş genelde turuncu.. Annem yoga öğretmeni bu şeyleri çok iyi bilir.. hindistana bile gitti.Sahi budistler direkt turuncu bir şey giyiyor değil mi? Adını unuttum. Çakrasından demek ki
Hayır. Profilinde turunç var. Açık senin çakralar, ben görüyorum şarıl şarıl akıyor
Konuşmalara bak. Laflara bak bak. Dil olmuş pabuç. Yarın gelirsin "testime bakın, yumurtam var mı, ben kadın mıyım" diye ama hıh o zaman da ben susacağım işte.vallaa ters tekme atarım ha şamar oğlanına çevirdin be evet kararı verdik şileye gıdıyoruz kahvaltıdan sonra fenerin oraya gıdıcez
Canlılık cesaret veren dinamik bir renk... ama benim tenime uymuyor, genelde esmerlere daha cok yakıştırıyorum ben.Olabilir turuncu renk enerjiyi yükseltiyor
İşte geçemezse dış gebelik oluyor ama geçendebiliyor. 2 tüpü tıkalı olup doğal yolla da hamile kalan var 2 tüpü açık olup dış gebelik geçirende burda biraz ilahi güçler devreye giriyor sanırımpeki o mukumsumsu şeyden yumurta geçebiliyor mu, sonuçta sperm daha minnak bir yapı.... AŞılamada yumurta yakınına nasıl bırakılıyor ki, ben de rahme direkt sperm enjekte ediyorlar diye biliyordum...
anneyi gruba alırmısınhintliler Sari giyiniyorlar canım... budistler ise keşiş... keşiş genelde turuncu.. Annem yoga öğretmeni bu şeyleri çok iyi bilir.. hindistana bile gitti.
35 canım eşim 42Senin yaş kaçtı? Sizde de aşılamayı atlarlar belki. Bize öneremediler bile mesela
Oha anneni çağırsana buraya bizi iki tokatlasınhintliler Sari giyiniyorlar canım... budistler ise keşiş... keşiş genelde turuncu.. Annem yoga öğretmeni bu şeyleri çok iyi bilir.. hindistana bile gitti.
Evet ben esmerim yazın çok severim bronz tenle harika oluyor mayomu bile turuncu almıştım en sonCanlılık cesaret veren dinamik bir renk... ama benim tenime uymuyor, genelde esmerlere daha cok yakıştırıyorum ben.
Olabilir turuncu renk enerjiyi yükseltiyor
Turuncu iştah açıyormuş. Başka bir olayı yok. Ben iştah açtığını da görmedim gerçi. Zaten gereksiz de bir renk. Plütonu gezegenlikten çıkaranlar keşke önce turuncuyu renklikten çıkarsalar.Canlılık cesaret veren dinamik bir renk... ama benim tenime uymuyor, genelde esmerlere daha cok yakıştırıyorum ben.
Kocama kızınca benTuruncu iştah açıyormuş. Başka bir olayı yok. Ben iştah açtığını da görmedim gerçi. Zaten gereksiz de bir renk. Plütonu gezegenlikten çıkaranlar keşke önce turuncuyu renklikten çıkarsalar.